Stimate ionyde...domnule... Conform legislatiei in vigoare, pest controlul,
adica ceea ce doresti dumneata sa faci, este interzis.
Ce ne-am face daca am avea voie sa rezolvam divergentele cu vaca vecinei sau cu porcul cumnatului sau cu mata soacei, etc, prin
impuscare cu alice sau bila de cauciuc precum doresti dumnata?
Apropo, ma cam deranjaza pisica vecinei. Ce merge, alica de 5,5mm sau
poate 6.35mm, caci bila doar o gadila?
In concluzie, hai sa respectam legile astea cum sunt si sa speram ca
autoritatile or sa-si faca datoria, inclusiv prin neacordarea permisului
port arma pentru orice om suparat pe fauna tarii.
Propun, in caz contrar, sa i se acorde permis de port arma si cainelui.
Este corect?
Intrebare pentru cei de la arw
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
Pistol puternic si bun pentru caini: link
GAMO CF-X cal. 5.5 + NORCONIA 3x9-32
BAM XS-B50 cal. 5.5 + BUSHNELL 3-12X40
BAM XS-B50 cal. 5.5 + BUSHNELL 3-12X40
Este clar ca nu m-ati inteles. M-am referit strict la faptul sa nu subestimati pistoalele AC, chiar daca nu au aceleasi performante tehnice cu pistoalele cu bila sunt suficient de puternice pentru a provoca rani suficient de grave.emy wrote:radu.b wrote:Buna ziua.
Pentru domnul emy.
Exagerati. Daca ar fi chiar asa, ati avea curaj sa-l testati pe pielea dumneavoastra?Nu de alta dar sigur o sa va schimbati parerea. Este clar ca nu omoara cainele dar nici bine nu-i este.
Cu respect.
daca o sa cititi mai atent ce am scris o sa vedeti ca e vorba de "PAR"
si cainii au mult par. daca vreti sa incercati ceva pe mine-OK- sigur nu patesc mare lucru chiar daca span nu sunt dar nici par de caine nu am.
NU incurajati tocmai dumneavoastra incercarile pe piele de om sau caine.
sigur nu se intampla nimic bun.
Cu respect.
Ia uiiiteee, tocmai shiefoo de la arrow incurajeaza achizitionarea armei pentru "ne-binele" cainelui.radu.b wrote:Buna ziua.
Pentru domnul emy.
Exagerati. Daca ar fi chiar asa, ati avea curaj sa-l testati pe pielea dumneavoastra?Nu de alta dar sigur o sa va schimbati parerea. Este clar ca nu omoara cainele dar nici bine nu-i este.
Cu respect.
Vai si-amar..
Oare ar trebui sa-mi zbor capatzana ca sa scap de matreata? Imi puteti recomanda o arma buna cu care sa fac asta? Sa fie cat mai scumpa, ca nu ma uit la bani. Si n-am nici scrupule
Cu respect
Buna ziua.
Pentru d-ul hedone.
Nu prea am inteles mesajul dumneavoastra. Daca nu aveti rabdarea sa cititi intreg dialogul, mai bine nu postati nimic. Ce am spus eu este strict legat de cat de periculoasa poate fi o arma cu AC si nu o recomandare pentru a fi folosita impotriva cainilor "maidanezi". Este o diferenta cam mare.
Cu respect.
Pentru d-ul hedone.
Nu prea am inteles mesajul dumneavoastra. Daca nu aveti rabdarea sa cititi intreg dialogul, mai bine nu postati nimic. Ce am spus eu este strict legat de cat de periculoasa poate fi o arma cu AC si nu o recomandare pentru a fi folosita impotriva cainilor "maidanezi". Este o diferenta cam mare.
Cu respect.
Nu prea inteleg de ce a-ti sters postarile dar nu-i bai.
Le scriem din nou. Daca vreti sa faceti curat pe forum, stergeti
ce trebuie, nu postarile care sunt legate de dumneavoastra.
Asadar, daca vedeti un asemenea individ, care doreste sa achizitioneze
de la dumneavoastra un pistol puternic pentru a ucide caini pe strada,
il invitati politicos sa cumpere un gadget cu ultrasunete. Corect?
Nu ii spuneti ca da dom'le e arma buna, ar face mult rau cainelui. E clar?
Eu am lucrat acu ceva vreme intr-un magazin care vindea echipament
profesional pentru alpinism si escalada. Si refuzam categoric sa vindem
anumite produse (coarda, coltari, pioleti... etc), celor care nu puteau sa justifice scopul pt care doreau sa le achizitioneze, sau daca ii simteam
ca sunt incepatori. Ne simteam raspunzatori pt viata lor. Un pustiulica de 15 ani care a vazut spider-man la televizor, vrea sa escaledeze un bloc, vine si ia de la mine echipament pentru profesinisti? Sau un incepator intr-ale alpinismului isi cumpara echipament pentru escaladat ghetari? Sa fim seriosi Si traiam din vanzari. Dar dumneavoastra faceti orice pt a va vinde marfa? Asa dati impresia... noroc ca aveti angajati exceptionali
Le scriem din nou. Daca vreti sa faceti curat pe forum, stergeti
ce trebuie, nu postarile care sunt legate de dumneavoastra.
Asadar, daca vedeti un asemenea individ, care doreste sa achizitioneze
de la dumneavoastra un pistol puternic pentru a ucide caini pe strada,
il invitati politicos sa cumpere un gadget cu ultrasunete. Corect?
Nu ii spuneti ca da dom'le e arma buna, ar face mult rau cainelui. E clar?
Eu am lucrat acu ceva vreme intr-un magazin care vindea echipament
profesional pentru alpinism si escalada. Si refuzam categoric sa vindem
anumite produse (coarda, coltari, pioleti... etc), celor care nu puteau sa justifice scopul pt care doreau sa le achizitioneze, sau daca ii simteam
ca sunt incepatori. Ne simteam raspunzatori pt viata lor. Un pustiulica de 15 ani care a vazut spider-man la televizor, vrea sa escaledeze un bloc, vine si ia de la mine echipament pentru profesinisti? Sau un incepator intr-ale alpinismului isi cumpara echipament pentru escaladat ghetari? Sa fim seriosi Si traiam din vanzari. Dar dumneavoastra faceti orice pt a va vinde marfa? Asa dati impresia... noroc ca aveti angajati exceptionali
Buna ziua.
Din pacate nu pot sa va dau dreptate.
In obiectul de activitate al firmei Arrow scrie comertul cu ridicata si amanuntul a articolelor de pescuit, vanatoare si autoaparare.
Daca veniti la mine in magazin si imi cereti arma de tras in caini am sa va raspund ca nu am asa ceva. Cel mult arme cu tranchilizante care intra si ele sub incidenta legii 295.
Utilizarea acestor arme o schimba fiecare dupa cum considera de cuviinta, fireste pe raspunderea lui.
Si revin. Raspunsul meu referitor la armele AC a fost ca sunt periculoase, ca nu trebuie subestimate si ca pot provoca rani grave, iar dumneavoastra imi spuneti ca vand armele pentru a trage in caini. Nu are nici o legatura una cu cealalta.
Postarile le-am sters numai in momentul in care am considerat ca modul de adresare nu este cel adecvat, nu doar fata de noi ci si fata de ceilalti forum-isti si nu doar ale dumneavoastra.
Cu respect.
Din pacate nu pot sa va dau dreptate.
In obiectul de activitate al firmei Arrow scrie comertul cu ridicata si amanuntul a articolelor de pescuit, vanatoare si autoaparare.
Daca veniti la mine in magazin si imi cereti arma de tras in caini am sa va raspund ca nu am asa ceva. Cel mult arme cu tranchilizante care intra si ele sub incidenta legii 295.
Utilizarea acestor arme o schimba fiecare dupa cum considera de cuviinta, fireste pe raspunderea lui.
Si revin. Raspunsul meu referitor la armele AC a fost ca sunt periculoase, ca nu trebuie subestimate si ca pot provoca rani grave, iar dumneavoastra imi spuneti ca vand armele pentru a trage in caini. Nu are nici o legatura una cu cealalta.
Postarile le-am sters numai in momentul in care am considerat ca modul de adresare nu este cel adecvat, nu doar fata de noi ci si fata de ceilalti forum-isti si nu doar ale dumneavoastra.
Cu respect.