Multumesc frumos!nedumeritu wrote:Eu zic ca va trece la amandoi!cristib wrote:Iar eu am maine ultimul examen dupa 6 ani de facultate!DaBears wrote: P.S. maine BAC proba orala la romana
wish me luck !
Va vindecati.
Pana una alta, BAFTA!!!
airsoft
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
Si acum,
in ordinea numerelor de pe paltoane,
componentele lotului de airsoft:
Babe & Iron Monsters - 1 da' o mai lasam un pic...
Black berret
Black Scorpion
Deadly Sniper
Old Army Garage
War Face
Weapon Check
Studiati pe rand si spuneti pe care le eliminam din start.
Care nu, sa ramana, ca nu dauneaza sistemului.
Si mai ales, dati note copii, dati note la... mers.
Specially edited and prepared for the ARROW's Airsoft Team Boys only.
No Wife, No Boss, No nothing!
in ordinea numerelor de pe paltoane,
componentele lotului de airsoft:
Babe & Iron Monsters - 1 da' o mai lasam un pic...
Black berret
Black Scorpion
Deadly Sniper
Old Army Garage
War Face
Weapon Check
Studiati pe rand si spuneti pe care le eliminam din start.
Care nu, sa ramana, ca nu dauneaza sistemului.
Si mai ales, dati note copii, dati note la... mers.
Specially edited and prepared for the ARROW's Airsoft Team Boys only.
No Wife, No Boss, No nothing!
Last edited by nedumeritu on Sun Jun 22, 2008 10:23 pm, edited 2 times in total.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
Dualjackal
-
nedumeritu
Usor ca ma zapaciti de nerfu' capului.cristib wrote:Din punctul meu de vedere cred ca Black berret, Old Army Garage si War Face merita notate cu 10.
Luati-ma incet.
Centralizam si operam, ce naiba, ca doar avem Premar Chirurg, nu?
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Multumim frumos! Avem examen dar ne uitam la women-ne!Rainman wrote:Bafta!cristib wrote:Iar eu am maine ultimul examen dupa 6 ani de facultate!DaBears wrote: P.S. maine BAC proba orala la romana
wish me luck !
Apropo de asta: Un tiganus statea in penultima banca si avea inspectie la scoala. Inspectorii se aseaza in ultima banca. Profesoara pune intrebari, tiganusul tot timpul cu mana pe sus. In sfarsit il pune si pe el sa raspunda. - Da, raspunde si tu, tiganusule! - Doamna, ce picioare, ce tate aveti!!! - Tiganusule, cum iti permiti, nesimtitule? Ai nota 2! - Ba, astia cu inspectia! Nu mai soptiti ba, daca nu stiti!
Pana se centralizeaza voturile: Tipuri de orgasm 1. Astmatica: Aahh...ahhh...ahhh! 2. Geografica: Aici, aici, aici, aici! 3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult! 4. Religioasa : Oh Doamne, oh Doamne! 5. Sinucigasa: Mor, mor! 6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor! 7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino! 8. Cheerleader: Da-i...da-i...da-i! 9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh...good... 10. Tipul manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua! 11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu! 12. Pozitiva: Da...da...da!13. Profesoara: Da...asa...pe acolo...foarte bine...corect...perfect. 14. Dezinformata : Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci? 15. Clarvazatoarea: Simt ca vine... aproape ca a venit... il vad, il vad
Si iarasi un politist bun: Un politist aduce intr-o zi la sectie un pinguin. Seful il intreaba: - Ce faci cu pinguinul aici? Du-l imediat la Gradina Zoologica! Dupa un timp, seful politistului pleaca de la sectie. Mai tarziu se intalneste cu politistul care era tot cu pinguinul de mana. - Ti-am spus sa-l duci la Gradina Zoologica! - L-am dus, iar acum mergem la teatru.
-
Dualjackal
cristib wrote:Si iarasi un politist bun: Un politist aduce intr-o zi la sectie un pinguin. Seful il intreaba: - Ce faci cu pinguinul aici? Du-l imediat la Gradina Zoologica! Dupa un timp, seful politistului pleaca de la sectie. Mai tarziu se intalneste cu politistul care era tot cu pinguinul de mana. - Ti-am spus sa-l duci la Gradina Zoologica! - L-am dus, iar acum mergem la teatru.
HAHAHA, INCREDIBIL DE TARE :-)
-
nedumeritu
lasa women-ele si bancurile si treci la nani, sau pune burta pe carte,cristib wrote:Si iarasi un politist bun: Un politist aduce intr-o zi la sectie un pinguin. Seful il intreaba: - Ce faci cu pinguinul aici? Du-l imediat la Gradina Zoologica! Dupa un timp, seful politistului pleaca de la sectie. Mai tarziu se intalneste cu politistul care era tot cu pinguinul de mana. - Ti-am spus sa-l duci la Gradina Zoologica! - L-am dus, iar acum mergem la teatru.
sa dormi mai usor!
Cat despre batrani, eu imi strang jucariile si merg to take a nap, adica
ce pui de somn, am sa trag o gaina, cam am 18 ore la PC.
Va las pe voi sa continuti si sa faceti un centralizator, sa vedem ce
note se aduna.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
nedumeritu
-