achizitionare arma cu ac pe certificat de detinere

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Savage

achizitionare arma cu ac pe certificat de detinere

Post by Savage »

Buna ziua.
Detin deja certificat pentru port arma neletala. Intrebarea mea este urmatoarea: Trebuie sa depun inca o cerere pentru o arma cu ac sau este trecuta pe certificatul deja existent?
Pot sa ma duc sa cumpar arma din magazin si apoi sa o inregistrez la politie sau trebuie sa ii vizitez pe dansii mai intai sa imi dea ca prima data instiintarea aceea?

Multumesc.
Rhom RG88 cal. 10x22T
Guest

Post by Guest »

Ii vizitezi pe dansii mai intai! :)
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
argusz

Post by argusz »

Pt fiecare arma tre sa mergi la politie sa-ti faci o Notificare. un paradox la noi in Romania: tre sa-ti dea politia aprobare pt ceva ce nu poate sa-ti refuze.
Adrian ROMAN www.clubairguns.ro/forum/

CZ200S cal .22, Tasco WCP 10-40x50
Slavia 630 cal .177, Tasco 3-9x40 IR
JSB Jumbo Exact 5.51
JSB Exact 4.51
radu.b

Post by radu.b »

argusz wrote:Pt fiecare arma tre sa mergi la politie sa-ti faci o Notificare. un paradox la noi in Romania: tre sa-ti dea politia aprobare pt ceva ce nu poate sa-ti refuze.
Buna ziua.
Nu ca vreau neaparat sa va contrazic, dar politia poate sa-ti si respinga cererea de notificare. Probabil la serviciile AEST cand cer cazierul, poze si alte nazbatii (nu la toate birourile) in ideea aceasta a fost, sa mai trieze din solicitanti sau sa aibe o evidenta a lor. La baza legea 295 a avut intentii bune dar pana la final...avem parlamentari si functionari dibaci :) .
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Savage

Post by Savage »

Pai de vreme ce deja am obtinut un certificat de derinere nu vad vreo problema cu respingerea...acum astept sa vina domnu' politai din concediu medical.

Si o intrebare pentru stafful Arow. Ce sedii mai aveti in Constanta? Deoarece am cautat pe Str. Cpt. Petre Romulus luni vro 10 minute dar nu am gasit nici un magazin. Are vro 100-150 m toata strada cred ca l-as fi zarit.
Rhom RG88 cal. 10x22T
radu.b

Post by radu.b »

Savage wrote:Pai de vreme ce deja am obtinut un certificat de derinere nu vad vreo problema cu respingerea...acum astept sa vina domnu' politai din concediu medical.

Si o intrebare pentru stafful Arow. Ce sedii mai aveti in Constanta? Deoarece am cautat pe Str. Cpt. Petre Romulus luni vro 10 minute dar nu am gasit nici un magazin. Are vro 100-150 m toata strada cred ca l-as fi zarit.
Buna ziua.
In Constanta avem doua magazine. Cel de pe cpt. Petru Romulus nr.5(langa magazinul nostru este un magazin de calculatoare care are copertina galbena) si al doilea este pe I.L.Caragiale 1A bl.L26 (langa Casa sindicatelor sau cum se cheama...).
O zi buna.
Cu respect.Radu
Post Reply