voi ce ati alege ???

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
mihaigrzv

voi ce ati alege ???

Post by mihaigrzv »

Baieti , voi ce ati alege intre RSV,Viper Max si Viper Skeet (toate calibru 5,5) Le-am gasit la pret vechi,fara accize: 725 lei;766lei;851lei in aceeasi ordine... care e mai precisa,mai puternica...etc ??? Ajutati-ma sa nu fac vreo gresala pe care mai apoi s-o regret !!! Deasemenea ma gandeam si la hunter 440,CFX si Maxima dar astea-s la preturi noi... Ar merita diferenta ? Calibru 5,5 !!!
haiosu

Post by haiosu »

din tot ce ai enumerat tu eu as alege cfx sau 440
radu.b

Re: voi ce ati alege ???

Post by radu.b »

mihaigrzv wrote:Baieti , voi ce ati alege intre RSV,Viper Max si Viper Skeet (toate calibru 5,5) Le-am gasit la pret vechi,fara accize: 725 lei;766lei;851lei in aceeasi ordine... care e mai precisa,mai puternica...etc ??? Ajutati-ma sa nu fac vreo gresala pe care mai apoi s-o regret !!! Deasemenea ma gandeam si la hunter 440,CFX si Maxima dar astea-s la preturi noi... Ar merita diferenta ? Calibru 5,5 !!!
Buna ziua.
Parerea mea este sa luati Maxima. Este model mai nou este o arma buna si cautata. Totodata Hunter440 este cea mai vanduta arma de cand am inceput sa o importam. De fapt important este ce doriti dumneavoastra de la arma si fireste nu in ultimul rand cat vreti sa investiti in ea. Dar din toate modelele enumerate, eu(facand abstractie ca lucrez la Arrow) intre cele doua as alege si cu preferinte spre Maxima. Sper ca v-am ajutat cu sfatul meu.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
mihaigrzv

va multumesc !

Post by mihaigrzv »

va multumesc !
Post Reply