ce ziceti de frumusetea asta?

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Mad Max

ce ziceti de frumusetea asta?

Post by Mad Max »

arrow
Site Admin

Post by arrow »

Nu-i rau.
Marius
Mad Max

Post by Mad Max »

salut Marius. ce se intimpla de nu mai intra nimeni pe forum? sintem asa preocupati incit nu mai gasim nici un subiect pe tema pasiunii noastre?
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Forumul site-ului nostru n-a fost niciodata un loc de dezbateri. Fiind forumul unei firme, aici lumea intra in general sa puna intrebari legate de produsele nostre.
Pe de alta parte, ai dreptate, romanii nu se prea omoara cu scrisul pe forumuri.
In sfarshit, cred ca majoritatea subiectelor de interes au fost deja dezbatute pe forumul airguns. Dupa cum ai observat, nici cei de acolo nu prea mai au ce spune.
Asta e, oricum eu sunt prezent peste tot. Citesc tot ce se scrie pe 5-6 forumuri (pescuit, vanatoare, a.c.), dar n-am timp sa raspund chiar la toate topicurile, ma rezum la cele care privesc firma Arrow.
Numai bine,
Marius
cristib

Post by cristib »

arrow wrote:Forumul site-ului nostru n-a fost niciodata un loc de dezbateri. Fiind forumul unei firme, aici lumea intra in general sa puna intrebari legate de produsele nostre.
Pe de alta parte, ai dreptate, romanii nu se prea omoara cu scrisul pe forumuri.
In sfarshit, cred ca majoritatea subiectelor de interes au fost deja dezbatute pe forumul airguns. Dupa cum ai observat, nici cei de acolo nu prea mai au ce spune.
Asta e, oricum eu sunt prezent peste tot. Citesc tot ce se scrie pe 5-6 forumuri (pescuit, vanatoare, a.c.), dar n-am timp sa raspund chiar la toate topicurile, ma rezum la cele care privesc firma Arrow.
Numai bine,
Marius
....si din pacate nu e chiar asa!!
violiv

Post by violiv »

Cam tarziu ai descoperit 'frumusetea'!
Inca de acum doi ani s-a dezbatut pe forumul AC despre frumusetea asta. Este in magazine pe la 8000 lei varianta mare si pe la 5000 varianta mini. Cea mare este intr-adevar haioasa. Mai ales ca la tragere se misca culata spre inapoi la fel ca la 'fratiorul' cu glont. Ca performante nu e cine stie ce si nici nu-si propune. Poate trage cu orice munitie in 4,5 spre deosebire de cel mic care trage numai cu bilute si nici nu se misca culata.
Pentru amatori de replici e o replica reusita.
cristib

Post by cristib »

Nu era vb de frumusea la care te referi!

Eu am descoperit doar cuvintele urmatoare:,,Asta e, oricum eu sunt prezent peste tot. Citesc tot ce se scrie pe 5-6 forumuri (pescuit, vanatoare, a.c.), dar n-am timp sa raspund chiar la toate topicurile, ma rezum la cele care privesc firma Arrow.
Numai bine,
Marius"
..si la asta m-am referit ca nu e chiar asa.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

cristib wrote: ....si din pacate nu e chiar asa!!
Afirmatia era facuta in 2005.
In mare parte e valabila si astazi.
Pt. lipsa unor raspunsuri la intrebarile tale, imi cer scuze, se datoraza unor probleme personale, dar asta in relatia cu voi, n-are importanta, asa ca inca o data imi cer scuze.

Marius
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Post Reply