Va rog nu ocoliti

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Hamman

Va rog nu ocoliti

Post by Hamman »

Am un pidtol Walter P99 la care am sprt incarcatorul si caut de multe luni de zile si nu gasesc.Sunt din Bucuresti si credetima ca i-am zapacit pe cei de la top-gun cu tel.Adeverul este ce dupa ce ca sunt neseriosi cand vine vorba de o comanda mai te duc si cu presul.DACA STIE CINEVA DE UNDE SE POATE COMERCIALIZA SAU PROCURA UN INCARCATOR DE WALTER P99 CU GAZ RAMAN DATOR CU CINSTEA!
sorin mok

Post by sorin mok »

Regret ca nu te pot ajuta, sunt din Iasi (cel mai mic oras "mare") dar cum e posibil sa se sparga? E de plastic?
Eu am pus multe poze cu arme germane crapate sau rupte si sunt un adversar al armelor care nu contin otel in partile esentiale, dar incarcator spart inca nu am auzit.

Imi pare rau, ca ai dat o gramada de bani.
Hamman

Post by Hamman »

da marea problema a incarcatorului este ca are "curul" din plastic!Daca ai vrun magazin de arme in iasi poate i-ti faci timp sa intrebi daca au incarcaroare de Walter P99 cine stie poate esti mai norocos.Te rog daca se poate!:)
sorin mok

Post by sorin mok »

La Iasi exista numai magazin Arrow unde nu au P99 si cu atat mai putin piese pentru el.
Din pacate!
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Nici eu nu sunt de acord cu talpa incarcatorului din material plastic. Oare producatorii astia sunt chiar asa de prosti, nu s-au gandit ca mai scapa omul magazia din arma, si daca ajunge jos, se poate crapa?? :evil: Halal proiectare si executare! :x Ce daca o faceau din tabla mai dura sau un metal din care se fac la cele cu glont? La fel si la sustinatorul cartuselor din incarcator, si ala e de plastic! Eu aveam la serviciu Carpati si acolo si talpa si cealalta erau din metal calumea. Si la mine a cazut de 2 ori, o data pe gresie si o data pe parchet, cam de la 1-1,5 m dar n-a patit nik. :? Mai e in garantie pistolul? Chiar daca nu , in perioada post-garantie stiu ca drepturile consumatorului prevad ca vanzatorul sau fabricantul sunt obligati ca in perioada ce utilizare a produsului( de 3-5 sau n..ani) este obligat sa asigure si contra-cost asa ceva. Incearca la OPC!
AC Sniper

Post by AC Sniper »

In majoritatea tarilor europene unde sunt fabricate aceste pistoale cu bila sau gaz,orice civil isi poate procura pistol sau revolver cu glont legea permitandu-i acest lucru cu anumite conditii care difera de la o tara la alta pentru a trage cu el in poligon sau chiar pentru autoaparare apropriei persoane si a proprietatii.Aceste asa zise "pistoale" cu bila sau cu gaz nu prezinta prea mare interes in aceste tari de unde si interesul scazut pentru a produce un "pistol"cu bila sau cu gaz care sa se ridice la nivelul calitativ al unuia adevarat cu glont.Pistoale cu bila sau cu gaz mai bune calitativ si mai puternice(cele cu bila de cauciuc) sunt facute de rusi si speram sa aduca si a noi asa ceva pana in 2010 :lol: .Ar mai fi si puterea scazuta a cartuselor cu bila folosite la aceste pistoale germane in comparatie cu cele rusesti de unde si constructia lor mai firava si cu piese care sa aiba plastic si nu otel.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
sorin mok

Post by sorin mok »

AC Sniper wrote:In majoritatea tarilor europene unde sunt fabricate aceste pistoale cu bila sau gaz,orice civil isi poate procura pistol sau revolver cu glont legea permitandu-i acest lucru cu anumite conditii care difera de la o tara la alta pentru a trage cu el in poligon sau chiar pentru autoaparare apropriei persoane si a proprietatii.Aceste asa zise "pistoale" cu bila sau cu gaz nu prezinta prea mare interes in aceste tari de unde si interesul scazut pentru a produce un "pistol"cu bila sau cu gaz care sa se ridice la nivelul calitativ al unuia adevarat cu glont.Pistoale cu bila sau cu gaz mai bune calitativ si mai puternice(cele cu bila de cauciuc) sunt facute de rusi si speram sa aduca si a noi asa ceva pana in 2010 :lol: .Ar mai fi si puterea scazuta a cartuselor cu bila folosite la aceste pistoale germane in comparatie cu cele rusesti de unde si constructia lor mai firava si cu piese care sa aiba plastic si nu otel.
Cam adevarat.
Se mai numesc si pistoale "starter" (pentru atletism), replici de teatru si aruncatoare de artificii (Silvester)/. Si se mai dau la export, in tarile credule.
Si sunt si scumpe. De aceea laud eu mereu pistoalele turcesti. Nu stiu cat or fi de bune, dar macar sunt din metal si costa exact 1/4 cat unul nemtesc.

Dar din pacate aceste adevaruri triste nu ajuta absolut deloc pe initiatorul acestui topic! :oops:
Hamman

Post by Hamman »

Multam la cei care au postat dar asta seara i-mi aduce cineva incarcatorul mult dorit din Austria pe care la procurat la pretul de 37 de euro.Asta este Romania nimic nu este de calitate si serviciile oferite de magazine sunt de cea mai josa speta.SARBATORI FERICITE !!!
Post Reply