Efectele asupra pasarilor...
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Dabija
nu cred ca este bine sa se discute pe forum despre povesti vanatoresti
daca folosirea armelor cu AC nu este pe deplin legala in cazul vanatorii sau combaterii daunatorilor cu pene, faptul ca va laudati pe un forum public atrage atentia asupra voastra intr-un mod nedorit.
Totusi exista si in momentul de fata posibilitatea de a trage dupa pasarele, e drept din metal, in cadrul concursurilor de FT. Este cel putin la fel de interesant si in plus exista si martori, care pot sa confirme ca cineva a lovit pasarea de la ... 70m si a cazut

daca folosirea armelor cu AC nu este pe deplin legala in cazul vanatorii sau combaterii daunatorilor cu pene, faptul ca va laudati pe un forum public atrage atentia asupra voastra intr-un mod nedorit.
Totusi exista si in momentul de fata posibilitatea de a trage dupa pasarele, e drept din metal, in cadrul concursurilor de FT. Este cel putin la fel de interesant si in plus exista si martori, care pot sa confirme ca cineva a lovit pasarea de la ... 70m si a cazut
-------------------
ave25
hunter 440 5,5mm
ave25
hunter 440 5,5mm
-
huntermihai
-
Alegzandru
-
huntermihai
http://www.airsoft.ro/accesorii.phphuntermihai wrote:Ok aveti dreptate, o sa ma abtin sa trag in pasari si asta se intamplase in octombrie... Totusi ce pot face in legatura cu luneta si dati-mi sfaturi cum pot sa fac rost (legal de preferat de un bipod).
Cauta bipodul la accesorii si upgrade-uri
-
Alegzandru
Cam slaba la 170m/s in cal 5.5 ca sa tragi cu ea si sa si nimeresti la "peste 50 m".... are o cadere accentuata pelletul, si daca mai ai si o luneta naspa, cam greu sa nimeresti. Vreau sa spun ca poate nu ai apreciat bine distanta, si mie 30si ceva de metri mi s-au parut 50huntermihai wrote:Am de 5.5 de ce?![]()
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
-
huntermihai
Crede-ma am apreciat bine si am tintit deasupra pasarii cand am tras. S-ar putea sa nu fi apreciat eu bine distanta dar 50 de metrii sigur au fost. In orice caz nu a fost maiestrie 100% pentru ca am avut si bafta (n-a batut vantul, era liniste si pasarea nu ma vazuse) De ce tii neaparat sa crezi ca mint, adica a fost o chestie unica pe care mi-am adus-o aminte cand am vazut pe forum ca se plangea cineva ca nu e puternica arma. Nu sunt genu care sa se dea mare despre o chestie d-asta dar am vrut sa ii spun celui ce se plangea ca daca ai un pic de noroc ai parte de o tinta de otii minte. Bafta tuturor si vanat in cuiu' catarii (in mod legal, si mai moral decat mine)
s+s
-
Alegzandru
Nu ma intelege gresit, nu am zis sau insinuat ca ai mintit, ci pur si simplu ca poate ai gresit aprecierea distantei. Mi s-a intamplat si mie foarte des, si avand in vedere si ca arma ta nu e pt trageri precise pe distante mari, am ridicat problema asta. Insa acum ca ai lamurit circumstantele, totul e clar. Sorry daca te-ai simtit ofensat.
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
-
huntermihai
am o intrebare:fratilor,de ce nu convoaca primarii marilor orase detinatorii de AC pentru starpirea ciorilor care invadeaza aceste orase?n ar fi oare o idee buna.kiar daca nu ai voie sa vanezi cu AC eu zic ca folosirea acestor arme in orase pentru asa ceva e mai indicata decat a celor de vanatoare pentru ca sunt silentioase si nu sperie lumea pe strada.ave25 wrote:nu cred ca este bine sa se discute pe forum despre povesti vanatoresti![]()
Totusi exista si in momentul de fata posibilitatea de a trage dupa pasarele, e drept din metal, in cadrul concursurilor de FT. Este cel putin la fel de interesant si in plus exista si martori, care pot sa confirme ca cineva a lovit pasarea de la ... 70m si a cazut![]()
![]()
e?are cineva aceeasi parere cu mine?
pai d aia suntem invadati de croncanit de ciori si rahati pe toate strazile din romaniaSLY wrote:Pentru ca vanatoarea (inclusiv pest-controlul) este interzisa prin lege, chiar daca ne convine sau nu.retex wrote:..am o intrebare:fratilor,de ce nu convoaca primarii marilor orase detinatorii de AC pentru starpirea ciorilor ...
-
Dabija
eu unu m as duce de buna voie si fara pretentii materiale.Dabija wrote:Cred ca primarii ar putea face chestia asta ... da nu-i prea intereseaza problema ... pentru ca ar trebuii sa si plateasca ceva.
astfel particip la curatarea orasului de mizerie si gainatz
voi n ati face asa?