Clubairguns

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
radu99

Clubairguns

Post by radu99 »

Buna seara
Deoarece doresc sa achizitionez si o pusca cu aer comprimat PCP(detin autorizatie de cumparare) doresc sa ma documentez mai mult despre modelul "HATSAN BT65 SB Elite"Cunoaste cineva o modalitate de contactare a administratorului de pe clubairguns.ro pentru activarea userului
"radu77"
Multumesc anticipat.
Fort 12RM
Grand Power T12M
barladi

Re: Clubairguns

Post by barladi »

Si eu astept comfirmarea de ceva vreme si cred ca nu suntem singurii....
agb87

Post by agb87 »

Ați rezolvat? Și eu aștept confirmare pentru user agb87. Cu această ocazie doresc să mulțumesc administratorilor de aici pentru activarea promptă a contului. Este singurul lucru care a mers repede în procesul de obținere a permisului pe care sper să-l obțin până în noiembrie.
tevez

Post by tevez »

agb87 wrote:Ați rezolvat? Și eu aștept confirmare pentru user agb87. Cu această ocazie doresc să mulțumesc administratorilor de aici pentru activarea promptă a contului. Este singurul lucru care a mers repede în procesul de obținere a permisului pe care sper să-l obțin până în noiembrie.
Dacă cumva nu este activat deja, se rezolvă zilele următoare, i-am trimis mesaj la admin. Pe clubairguns au fost probleme cu viruși, spam, reclame nedorite, etc. și
adminul face treaba asta voluntar, neplătit...ba chiar plătește hostingul din buzunar, de asta și durează mult la unii activarea userului.
agb87

Post by agb87 »

Mulțumesc Tevez.
Azmodan

Post by Azmodan »

clubairguns.ro nu mai functioneaza. e moarta comunitatea?
tevez

Post by tevez »

Azmodan wrote:clubairguns.ro nu mai functioneaza. e moarta comunitatea?
Din păcate...cam da. Pasionații mai sunt(em) dar multă lume s-a sictirit, unii nu au mai prelungit viza, alții nu mai au timp, etc. Am impresia totuși că pe facebook e ceva activitate...nu sunt un împătimit al fb. Un off-topic: mulțumim lui Argusz pentru efortul de-a ține siteul ani buni în viață!
gionica669

Post by gionica669 »

aceasta comunitate nu mai functioneaza momentan
Anvelope all season ieftine orice auto.
Post Reply