Arma aer comprimat in permis tip B
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Arma aer comprimat in permis tip B
Pentru cei care poseda deja permis port arma, ma refer la vanatori, in cazul in care doresc achizitionarea unei arme cu aer comprimat, se poate trece in permisul pe care il au? Ar mai fi intrebarea ce acte trebuie si daca procedura este mai simplificata avand in vedere ca sunt posesori de permis port arma. Multumesc!
Re: Arma aer comprimat in permis tip B
Se trece numai in permisul de arma tip B, si avand permis trebuie doar o cerere, taxa la trezorerie si cazier, dureaza tot 30 zile pana iti dau autorizatia in regim normal.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Nu trebuie decat taxa de 50Lei regim normal,adica 30 zile sau 100Lei in regim de urgenta adica daca te duci marti faci cererea pe loc + taxa (100Lei) + copie de pe permisul de tip B si joi ridici autorizatia,conditia este ca permisul sa fie vizat la zi.
Bun si daca respectivul are permis de port arma tip B in care e trecuta arma de vanatoare, poate imprumuta de la cineva arma cu AC?
Numai pe linia de tragere in poligon poate ,,imprumuta" alta arma cu AC de la un ,,vecin," altfel nu.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
-
Claudiu M9
Ori ce arma detii fie ia si neletala trebuie tratata cu multa responsabilitate deoarece o simpla gluma sau joaca poate duce la o tragedienino wrote:Bun si daca respectivul are permis de port arma tip B in care e trecuta arma de vanatoare, poate imprumuta de la cineva arma cu AC?
ARMELE DE ORI CE FEL NU SE IMPRUMUTA NIMANUI ;NU SE DEPOZITEAZA (TRANSPORTA) CU ALICA SAU CARTUS PE TEAVA SI FOARTE IMPORTANT :NU INDREPTA TEAVA SPRE CEVA CE NU DORESTI A IMPUSCA
Daca gresesc cu ceva ....corectatima
toate cele bune
Interesant, saptamanile trecute se dezbatea problema portului de arma neletala cu cartus pe teava. Sincer mi se pare cam riscanta procedura dar ma rog, unii chiar o transporta in asemenea conditii
http://arw.ro/forum/viewtopic.php?f=10&t=3124
Fort 14R & Gamo Maxima RX 5.5
Omule , sa zis clar ... depozitare sau transport . Daca matale poti face port de arma arma cu aer comprimat as vrea sa stiu ce functie ai . OK ?cosmin_t wrote:Interesant, saptamanile trecute se dezbatea problema portului de arma neletala cu cartus pe teava. Sincer mi se pare cam riscanta procedura dar ma rog, unii chiar o transporta in asemenea conditii![]()
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Pot sa corectez eu dupa 2 ani ?Claudiu M9 wrote:Ori ce arma detii fie ia si neletala trebuie tratata cu multa responsabilitate deoarece o simpla gluma sau joaca poate duce la o tragedienino wrote:Bun si daca respectivul are permis de port arma tip B in care e trecuta arma de vanatoare, poate imprumuta de la cineva arma cu AC?
ARMELE DE ORI CE FEL NU SE IMPRUMUTA NIMANUI ;NU SE DEPOZITEAZA (TRANSPORTA) CU ALICA SAU CARTUS PE TEAVA SI FOARTE IMPORTANT :NU INDREPTA TEAVA SPRE CEVA CE NU DORESTI A IMPUSCA
Daca gresesc cu ceva ....corectatima![]()
toate cele bune
Corectati--ma !
Pai daca stam sa corectam textul colegului o sa ne ia ceva timp...badrealy wrote:Pot sa corectez eu dupa 2 ani ?
Corectati--ma !