hunter vs. maxima

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
mikutzu

hunter vs. maxima

Post by mikutzu »

buna ziua si sper ca pe cei mai initiati in armele cu ac. sa nu-i deranjez cu atatea intrebari :)
undeva in un topic mai jos va intrebam de pistoale pt chiar ma batea gandul sa iau unul. am fost la magazin dupa ca am scos autorizatia de la politie si am ,,pipait '' pistoalele. :cry: sincer m-am razgandit brusc si uite asa mi-a venit ideaa de a cumpara inca o pusca fata de cea pe care o am insa de aceasta data una de cal 6,5 si am constata ca sunt doua tipuri(si ma refer strict la gamo caci in iasi din pacate numai aceasta firma e prezenta pe piata)Hunter si Maxima. A cum as dori daca se poate niste pareri de la cei care au tras cu asa ceva. multumesc inca odata :)
Prostia este cultivarea deliberată a ignoranţei.
dan.g

Post by dan.g »

Eu am o Maxima 6.35 si sunt f multumit cum trage. La distante de 30 m e perfecta. Maxima ,din punctul meu de vedere, arata mai bine. Alegerea iti apartine
Maxima 6.35+Bushnell 6-12x44
cs

Post by cs »

sa fiu in locul tau as cauta sa imbunatatesc cfx-ul
Gamo CF-X 5.5mm + tasco 3-9x40
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Daca ai deja un CFX in cal.5,5mm,sfatul meu este sa-ti iei o Maxima in 6,35mm si asa ai amandoua calibrele de putere de pe piata romaneasca.La Maxima in cal.6,35 ai avantajul unei puteri un pic mai mare la distanta mai mica(pana in 30metri) si bineinteles efecte distructive mai mari la orice ai trage cu ea.Sa nu uitam ca peletul Hunter este special conceput pentru vanatoare deci descarcarea de energie cinetica in tinta este foarte mare si mai este si cal. de 6,35.Ca exemplu,am vazut la un prieten care are un Hunter Camo in 6,35 cum a impuscat un gugustiuc de la vreo 10metri in cap si a rezultat un gugustiuc fara cap ceea ce la cal.5,5 nu te poti lauda.Cal.5,5 este bun la distanta pentru ca are avantajul unei viteze mai mari.
Daca totusi vrei ceva si mai puternic si totodata si mai periculos ia-ti o arbaleta Phantom II care este mai ieftina decat Hunter sau Maxima(7 milioane).Cu arbaleta n-ai sa tragi dupa gugustiuci sau ciori dar tinand cont ca ai deja un CFX,cu arbaleta poti sa tragi linistit oriunde pentru ca nu face zgomot si este si foarte puternica incat ai sa ramai impresionat de ce poate sa faca.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Post Reply