nelamurire
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
nelamurire
E prima mea postare pe forumul asta.îmi cer scuze dacă nu am încadrat bine topicul dar mă gândeam că nişte oameni obişnuiţi cu armele şi legile lor m-ar putea ajuta. E vorba de armele cu pulbere neagră cu cremene sau capse de iniţiere..Ştiu,era mai potrivit un forum al colecţionarilor dar din păcate nu mi-au acceptat acountul. De curând am văzut pe un site internaţional(din asia) nişte replici nefunctionale de astfel de arme care puteau fi modificate foarte uşor,la îndemână oricui,în unele funcţionale.Deşi,din cauza regimului ţării care nu le permitea să le vândă ca şi funcţionale,am văzut firme din SUA care le preluau de la ei şi le vindeau ca arme funcţionale după ce le modificau.La shipping aveau trecut worldwide,adică expediază în toată lumea.vânzătorul mi-a dat certitudinea că este perfect legal să ai o astfel de replică pentru că nu e o armă prin constructie deşi poate fi modificată.şi mi-a arătat vânzări făcute în ţări cu un regim foarte restrictiv al armelor. Eu vreau să o cumpăr pentru decor,preţul fiind foarte accesibil şi vreau să vă întreb dacă ar fi vreo problema să o primesc prin posta/curier,având în vedere că se poate modifică aşa uşor(o simplă gaură şi poate trage.bineînţeles dacă ai şi pulbere care nu este legală la noi)..
Re: nelamurire
Da-mi voie sa ma indoiesc ca acele replici sunt asa cum spui tu. Am vazut si eu cateva la un amic dar nici vorba de ce spui tu. Sunt niste replici fidele si atat, nu au mecanism real este doar de recuzita ca sa spun asa, desi pare functional este si el-mecanismul- doar de decor. Ca sa nu mai vorbim ca nu sunt din otel este un zamak dar unul bun ca la pistoallele cu bila de cauciuc ci unul de o calitate foarte slaba. Si daca ai reusii sa schimbi mecanismul cu unul real nu ai reusii decat sa te schilodesti pe viata sau doamne fereste de mai rau. Si oricum ar fii complet ilegal. Mare atentie!
Ca si curiozitate pune si tu un link cu sait-ul respectiv.
Ca si curiozitate pune si tu un link cu sait-ul respectiv.