Intrebare pentru domni moderatori????

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
cyrus12

Intrebare pentru domni moderatori????

Post by cyrus12 »

Domnilor moderatori de ce nu se face nimic cu "maimutoi" astia(gen:furniture,dog beds,single dating) care au transformat forumul intr-un fel de panou publicitar.Este super enervant sa intru pe forum sa vad ca sunt posturi noi si cand colo vad posturile unor (scuzati jignirea dar alt cuvant nu gasesc) IDIOTI, insiran niste linkuri care sincer nu cred ca intereseaza pe nimeni.Banati,stergeti ,faceti orce sa dispara elementele astea care strica ne forumul.Aceasti chestie se intampla si pe forumul de pe airgun(scuzati pubicitatea)dar mai putin. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

PS:propun inasprirea conditilor de inregistrare(macar pentru o vreme)sau scoatere posibilitati de postare in varianta de guest.
Sa imi fie cu iertare daca am suparat vrun moderator sau membru inportant.
cosminioans

Post by cosminioans »

subscriu
Mad Max

Post by Mad Max »

si eu :shock:
Administrator

Post by Administrator »

Se lucreaza la o modalitate de filtrare a mesajelor postate. Din pacate acestea sunt facute de un "automat" si nu de o persoana si este destul de greu sa filtram chiar tot.
Luciano

Post by Luciano »

Si dupa cum vad eu ati reusit cu succes sa restrictionati browserele, nu mai pot intra pe forum -desigur- logat decit cu IE-ul... ce porcarie...
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Administrator

Post by Administrator »

@ Luciano
Va rog sa detaliati. Eu folosesc Firefox si nu am sesizat absolut nici o problema.
Luciano

Post by Luciano »

Foarte interesant astazi merge forum-ul, eu folosesc SeaMonkey... ieri nu puteam sa fac login.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Administrator

Post by Administrator »

Este posibil sa fi incercat sa va logati in momentul in care se faceau modificarile pe forum. Ma bucur ca acum functioneaza.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Mai sunt probleme de logare sau de alta natura?
Daca da si nu puteti posta, imi puteti scrie un email pe office_at_arw_dor_ro

Marius
Luciano

Post by Luciano »

Problema care mai este din pct de vedere al Browser-ului meu:
Desi fac login cu marcajul de memorare a loginului activata la urmatoarea vizita trebuie sa fac login iara... nu ma recunoaste automat.
Este neplacut deoarece intru din email pe link-ul unde primesc notificarea fara sa-mi ceara sa fac login - ca si guest - deci forum-ul nu stie ca am citit mesajul si nu imi mai trimite urmatoarele notificari de raspunsuri...

p.s.
La alte forum-uri nu am absolut nici o problema, ex: Airguns, Softpedia, etc...
Alegzandru

Post by Alegzandru »

S-a mai discutat de pozele de pe site.. mie nu mi-au mers niciodata, tot incercam cu Mozilla si Opera.. azi am incercat cu IE si imi deschide pozele.. ciudat :(
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
Luciano

Post by Luciano »

Sper sa nu se supere Marius ca-i pun raspunsul la intrebarea mea privind acel bug dar e in interesul tuturor celor care au aceasi problema, iar in final chiar ar trebui corectata eroarea de programare a indivizilor care au facut site-ul:

----------------------------------------------------------------------------------
From: Arrow
To: Luciano
Posted: Wed Nov 16, 2005 3:10 pm
Subject: Re: eroare site comercial arrow Quote message
Stimate Domn,
Ceea ce imi semnalati este adevarat.
Eu nu ma pricep de loc la aceste probleme, insa am vorbit cu cel ce ne intretine site-ul si mi-a spus ca acesta a fost creat folosind undeva in el un soft de la Microsoft, fapt ce duce la neajunsul pe care l-ati observat.
Nu vom modifica acest lucru, pentru ca, pe de o parte, ar insemna sa modificam o parte din soft-ul site-ului, iar pe de alta parte, marea majoritate a utilizatorilor de internet, folosesc sau pot folosi Mcrosoft Internet Explorer.
Cu multumiri,
Marius Cocarla
----------------------------------------------------------------------------------
Post Reply