Gamo CFX second hand?

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
flo2012

Gamo CFX second hand?

Post by flo2012 »

Buna ziua,un coleg vrea sa-mi vanda o pusca GAMO CFX cal.5,5mm,are si luneta cu 200 euro.A aduso din Spania.
A tras cu ea vreo 50-100 de pelete (zice el)
eu am vazut pe net un Hatsan Torpedo 150 nou cu 1050 ron fara luneta ,are cam aceleasi caracteristici ,fara luneta.
Datimi un sfat ,ce ar trebui sa aleg?
tevez

Re: Gamo CFX second hand?

Post by tevez »

flo2012 wrote:Buna ziua,un coleg vrea sa-mi vanda o pusca GAMO CFX cal.5,5mm,are si luneta cu 200 euro.A aduso din Spania.
A tras cu ea vreo 50-100 de pelete (zice el)
eu am vazut pe net un Hatsan Torpedo 150 nou cu 1050 ron fara luneta ,are cam aceleasi caracteristici ,fara luneta.
Datimi un sfat ,ce ar trebui sa aleg?
Greu de spus. Ce fel de lunetă e? Pe armele spring este bine să avem o lunetă rezistentă şi cu prinderi de calitate, altfel
riscul să nu facă faţă reculului e mare. Cel mai bine e să-ţi faci cont, dacă nu ai deja, pe clubairguns.ro, acolo sunt mai
mulţi useri experimentaţi, e multă informaţie postată despre ambele modele, etc.
Şi încă ceva, dacă poţi să mergi la magazin să vezi "pe viu" cum este Hatsanul Torpedo, s-o armezi eventual şi să şi
tragi cu cea a colegului care-o vinde, vei avea o imagine mai bună asupra ambelor arme. Torpedo e un model apreciat
dar mie mi s-a părut cam greu de armat, cu CFX nu am tras decât odată, nu mai ştiu cum se comportă.
La distanţe mici se poate trage şi fără lunetă, în eventualitatea că iei mai întâi arma şi după aia luneta. 8)
flo2012

Post by flo2012 »

multumesc foarte mult pentru ajutor,am facut cont si pe clubairguns de 2saptamani dar inca nu am primit confirmare,am inteles ca aproba cam greu din cauza la spam-eri ceva de genul.. luneta de pe cfx nu e asa importanta ma interesa mai mult calitatea pustilor,cred ca merg pe gammo cfx am inteles ca sant mai rezistente,multumesc inca odata pt. ajutor.
cds

Post by cds »

flo2012 wrote:multumesc foarte mult pentru ajutor,am facut cont si pe clubairguns de 2saptamani dar inca nu am primit confirmare,am inteles ca aproba cam greu din cauza la spam-eri ceva de genul.. luneta de pe cfx nu e asa importanta ma interesa mai mult calitatea pustilor,cred ca merg pe gammo cfx am inteles ca sant mai rezistente,multumesc inca odata pt. ajutor.
Tarziu raspunsul meu,dar mergi pe hatsan si nu vei regreta nici un banut. :wink:
Post Reply