pentru dabija
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
pentru dabija
Salutare. eu sunt de la 50 de kilometri de resita si mi-am luat de curand un hunter 440.Crezi ca am putea sa ne intalnim sa discutam?De ex luni vin pe la resita.Daca vrei poti sa imi lasi un nr de telefon la micsa84@yahoo.com...Inca nu mi-am luat permisul de detinator,oare pot sa imi iau pelleturi de la resita fara el?
-
Guest
-
Dabija
Scuze ... n-am intrat de cateva zile ... ma bucur ca ne adunam mai multi caraseni ...
hunteru'' - eu sunt in Resita doar la sfarsit de saptamana, adica sambata si duminica ... in rest stau prin Arad sau pe unde mai am treaba ... pellete poti sa iei de la Resita de la magazinul AJVPS-ului din centru sau de la Silvia din Govandari ... nu te intreaba nimeni de certificat de detinator.
rudareanu - Buna ideea cu intalnirea ... sper sa reusim sa ne intalnim (macar pentru niste discutii) pana la sfarsitul acestei luni ... inainte de adunarea generala a AIRGUNS si la primavara neaparat trebuie sa ne intalnim la o sedinta de tragere.
hunteru'' - eu sunt in Resita doar la sfarsit de saptamana, adica sambata si duminica ... in rest stau prin Arad sau pe unde mai am treaba ... pellete poti sa iei de la Resita de la magazinul AJVPS-ului din centru sau de la Silvia din Govandari ... nu te intreaba nimeni de certificat de detinator.
rudareanu - Buna ideea cu intalnirea ... sper sa reusim sa ne intalnim (macar pentru niste discutii) pana la sfarsitul acestei luni ... inainte de adunarea generala a AIRGUNS si la primavara neaparat trebuie sa ne intalnim la o sedinta de tragere.
dabija .. eu merg destul de des la resita, din pacate doar in cursul saptamanii cu treburi, dar asta nu este o problema insurmontabila.
poate reusim sa ne adunam la un "cico" dupa ce se mai duce zapada asta afurisita si sa punem tara la cale.
daca mai sunt doritori de schimbat impresii care sa locuiasca in Caras-Severin, sa lase si ei o vorba aici, sa stim ca exista.
Sal'tare
poate reusim sa ne adunam la un "cico" dupa ce se mai duce zapada asta afurisita si sa punem tara la cale.
daca mai sunt doritori de schimbat impresii care sa locuiasca in Caras-Severin, sa lase si ei o vorba aici, sa stim ca exista.
Sal'tare
-
Dabija
-
tipirigpipirig
-
Dabija
Cel care a facut manevra ... a comandat mai multe produse de pe basspro ... pentru mai multi si am impartit costurile ... si eu am vrut sa-mi mai comand cate ceva (de pescuit) dar a spus ca deocamdata PAUZA - nu stiu de ce ... sper ca la inceputul lui august sa ma intalnesc cu el si atunci o sa vad daca mai vrea sau mai poate sa aduca asa ceva.
Daca il comanzi tu direct de pe basspro sau alt site de cumparaturi online o sa te coste cam mult transportul.
Se mai gasesc tinte de FT si pe alte siteuri de cumparaturi online , chiar si din europa - anglia - dar sunt mai scumpe ,din start, plus ca nu stiu care trimit in Romanica - si tot te omoara transportul.
Daca il comanzi tu direct de pe basspro sau alt site de cumparaturi online o sa te coste cam mult transportul.
Se mai gasesc tinte de FT si pe alte siteuri de cumparaturi online , chiar si din europa - anglia - dar sunt mai scumpe ,din start, plus ca nu stiu care trimit in Romanica - si tot te omoara transportul.
-
tipirigpipirig
[quote="Dabija"]Cel care a facut manevra ... a comandat mai multe produse de pe basspro ... pentru mai multi si am impartit costurile ... si eu am vrut sa-mi mai comand cate ceva (de pescuit) dar a spus ca deocamdata PAUZA - nu stiu de ce ... sper ca la inceputul lui august sa ma intalnesc cu el si atunci o sa vad daca mai vrea sau mai poate sa aduca asa ceva....l.[/quote]
ok, multumesc pentru raspuns! poate pina la urma imi fac una -numai ca nu am schite si dupa poze....
, sau poate un "hopa-mitica" ca-i mai usor!! 
ok, multumesc pentru raspuns! poate pina la urma imi fac una -numai ca nu am schite si dupa poze....
-
Dabija
Vezi ca pe topicul respectiv mai sunt poze si link-uri despre constructia unei tinte FT ...
http://forum.airguns.ro/viewtopic.php?t ... c&start=60
Nu am gasit nici o schita completa - cu dimensiuni si tot ce trebuie - doar o varianta de tinta FT din PAL ... cred ca e un link si de la aia.
http://forum.airguns.ro/viewtopic.php?t ... c&start=60
Nu am gasit nici o schita completa - cu dimensiuni si tot ce trebuie - doar o varianta de tinta FT din PAL ... cred ca e un link si de la aia.