Parerea Voastra Sincera

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

mr. web

;)

Post by mr. web »

N-am mai fost la poligon dar am fost la un poligon improvizat de noi si am tras dupa sticle, borcane, tinte, cutii de bere, geamuri :)

Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Dabija

Post by Dabija »

E perfect asa ... oricum o sa va sun cand ajung in Oradea.
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
Guest

Post by Guest »

Eu lucrez sambata pana la ora 13-14...
Dar vin cu cea mai mare placere... :D

Mihai
calin

pt mr.web

Post by calin »

salut.. am o rugaminte la tine.. lasa`mi t rog un nr de tel sau o adresa de mail.. messenger... tare as vrea sa vb cu tine despre pusca slavia. vreau sa achizitionez si eu o astfel d arma.. cu multumiri
sal

ok

Post by sal »

Numarul meu este 0742582158

Ovidiu
Alegzandru

Post by Alegzandru »

Ce mai poti spune despre Slavia ta, acum ca a trecut mai mult timp si ai putut sa experimentezi mai mult si mai multe tipuri de munitie? Si apropo.. e break-barrel sau cu levier?
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
Mihai

Post by Mihai »

Se pare ca mr.web nu mai intra pe forum. Azi il sun si ii anunt ca are mesaj.
Pe scurt iti raspund eu. Arma este foarte precisa (pana acum). La 20 m nimeresti un dop de suc. Ca putere nu e foarte impresionanta (e doar 4.5 mm). Din acest punct de vedere Shadow-ul meu de 5,5 e tun.
Aspectul armei e excelent, bine echilibrata si cu un mecanism usor de intretinut si fiabil. Pana acum am tras (impreuna) vreo 1000 pellet-uri si nu avem nimic de reprosat.

MIHAI
GAMO Shadow 1000 Cal.5,5
Mihai

Post by Mihai »

Arma e break-barrel!
GAMO Shadow 1000 Cal.5,5
mr. web

Pt. Alegzandru

Post by mr. web »

Salut, chiar acuma ti-am raspuns la mesajul care m-i l-ai transmis :)
Eu sunt foarte foarte multumit de arma mea Slavia, e super beton, arata beton, usor de intretinut, etc.

Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Alegzandru

Post by Alegzandru »

Ok am vazut raspunsul tau Ovi. Merci pentru consecventa :wink:
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
sorin mok

Post by sorin mok »

:D
Last edited by sorin mok on Thu Mar 12, 2009 1:31 am, edited 1 time in total.
Mihai

Post by Mihai »

Arma lui Ovi a fost aprox 3 mil. lei
GAMO Shadow 1000 Cal.5,5
Guest

Post by Guest »

Am vrut sa scriu Slavia 634, evident, dar nu stiu la ce ma gindeam. :oops:
Alegzandru

Post by Alegzandru »

Mihai wrote:Arma lui Ovi a fost aprox 3 mil. lei
Pai daca a luat-o din Oradea, pretul pe huntershop.ro era cam 370 RON pt o Slavia.. cum a luat-o cu 300? Nu a luat-o noua? Am fost decis sa imi iau si eu o Slavia 630, dar cei din Craiova, care lucreaza cu ai de la Oradea, aveau pretul 470 RON, ceea ce m-a dezamagit profund, adaosul imi pare enorm daca ne gandim ca un Shadow 1000 este 600 de lei la acelasi magazin din Craiova, iar pe site la arrow este 570 lei.. deci la shadow au adaos 5% iar la Slavia 27% :!: :!: Inteleg ca Oradea e mai departe decat Bucuresti, da nici diferenta asta.. Pacat, chiar as fi vrut o Slavia, mi se pusese pata sa am arma asta, imi parea excelenta pt bugetul si cerintele mele actuale, dar nu la pretul asta.. Deocamdata sunt in expectativa, astept o minune 8)
Alegzandru

Post by Alegzandru »

sorin mok wrote:Un fotoreportaj (9pagini) cu noua Slavia 645: 4,5 mm, 220ms, 14J:
http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?p=178681
Ar trebui să coste între 550-600Ron!! :P
Nu stiu unde ai vazut tu ca ar fi in 220m/s, si pe linkul pe care il dai, si pe site-ul oficial al CZ-urilor este data in 240m/s, deci ori o modifica, ori nu o mai aduc in Romania.. daca pretul ar fi cel indicat de tine (de unde l-ai dedus?) si arma pastreaza traditia Slavia, acuratetea remarcabila adica, si in plus are putere considerabil mai buna decat 630 si 631, atunci arma asta si-ar merita cu varf si indesat banii, zic eu..
Post Reply