M-am tot uitat la armele cu ac (CArabine) de pe acest site si pe viitor as intentiona sa cumpar o carabina SOCOM 1000 5,5MM .trebuie sa ma duc din nou sa fac acte de permis port arma daca am permis pentru pistol cu bila de cauciuc sau doar sa cer o autorizatie ? imi poate trece arma cu ac in acelasi permis cu arma din categoria e 24 sau ori sa imi dea inca un permis?
Trebuie sa mergi la SAEST cu:
-CI(original+copie)
-chitanta doveditoare pentru plata taxei la trezorerie(100 de lei daca vrei in regim de urgenta)
-Cerere autorizare completata(de la ei)
Le depui si te reintorci cand au din nou program cu publicul si primesti autorizatia de cumparare.
Cumperi arma si te reintorci(cat mai repede, max 3 zile ca sa nu faca figuri) la politie cu arma si cu factura emisa de un armurier autorizat(original+copie) si iti vor trece arma in acelasi permis in care ai si pistolul cu bile.
Vezi ca taxa la trezorerie e mai mica pt a 2 arma in jur de 60 lei pentru normal si dublu pentru urgente, oricum da un tel la AEST si intreaba exact cit este.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)