Shadow CFX - Probleme, Refurbish, Intretinere

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
ludovic31

Shadow CFX - Probleme, Refurbish, Intretinere

Post by ludovic31 »

Salut, am o Gamo CFX cal 5.5 si sunt al doilea posesor. Arata relativ bine, a fost folosita putin insa eu am inceput sa trag des si a inceput sa-mi faca probleme:
Dupa cam 1000 de focuri a inceput sa faca la aprox fiecare 100 focuri urmatoarea chestie: trage, pelletul se duce la cel mult 10 m, scoate un sunet infundat iar magazia in care bag peletul se deschide singura cam la jumatate si iese un praf (aer comprimat, pulbere de plumb, nu stiu)
Primele 500 de focuri de cand e in posesia mea au fost trase pe parcursul a aprox 8 luni (deci mai mult a stat) iar restul in doar 5 zile.

Imi place, am de gand sa o folosesc des la tinta insa fiind incepator nu stiu cum sa o intretin, ce consumabile am nevoie, cum sa scot untu' din ea pe romaneste. Primul posesor mi-a spus ca nu a modificat nimic la ea deci nici arcul nu e schimbat.

De curatat o curat des, inclusiv teava cu un betisor cu vata tras cu guta pe teava. Nu am desfacut-o si nu stiu daca e indicat, desi mi-ar placea sa vad cum functioneaza.

Astept indicatii de la cunoscatori si posesori, eventual de la cei de la Arrow, daca imi pot da o idee despre cum pot sa o fac ca noua, sau pe aproape. De asemenea orice idee legata de modul de tragere, tip de munitie si upgraduri (tragaci, luneta, arc) e asteptata si binevenita. Multumesc!

PS: Am tras cu ea la 100m cu luneta 9x si pelletul JSB a intrat pana la fusta in scandura de lemn :). Deviatie verticala cam 30 cm
Acum am de gand sa bat la 200, chiar daca precizia e 2m.
cyrus12

Re: Shadow CFX - Probleme, Refurbish, Intretinere

Post by cyrus12 »

Ludivic singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este sa apelezi la un service autorizat pentru un control .Ai la dispozitie doua service-uri und te poti duce cu ea si anume la service-ul ARW sau cel al celor de la MLD Guns.E ceva "ciudat "intradevar in comportamentul armei si de acea iti recomnd sa te duci cat mai curand nu de alta dar defectul sa nu se agraveze (sa se mai strice si alt ceva inafara de ce e stricat acuma).Poate dupa vizita ne inpartasesti si nou de ce anume era bolnava pusca :mrgreen:

PS:daca vrei mai multe sfaturi /pareri intra pe forumul nostru (in semnatura mea gasesti link )
Ultimul care pleaca din Romania stinge lumina
http://www.clubairguns.ro/
http://www.clubairguns.ro/forum/
Image
Post Reply