buna. ce luneta buna(nu prea scumpa k nu imi permit) imi recomandati pt un Gamo Shadow 1000 4.5 305mps.?
am inteles k arma este pentru distante medi-lungi. acuma detin o lunea 4x20.. dar este prea mica...
la 80m am lovit si spart o galeata de plastic fara luneta.. la distanta aia cu luneta 4x20 .. nu pot lovi o cioara.. k sa nu vorvesc de un graure care este mai mic... ( se vede prea mica pasarea...
imi puteti recomanda un nume de luneta si o marime... ??? pls!
candela wrote:buna. ce luneta buna(nu prea scumpa k nu imi permit) imi recomandati pt un Gamo Shadow 1000 4.5 305mps.?
am inteles k arma este pentru distante medi-lungi. acuma detin o lunea 4x20.. dar este prea mica...
la 80m am lovit si spart o galeata de plastic fara luneta.. la distanta aia cu luneta 4x20 .. nu pot lovi o cioara.. k sa nu vorvesc de un graure care este mai mic... ( se vede prea mica pasarea...
imi puteti recomanda un nume de luneta si o marime... ??? pls!
Buna ziua.
Momentan nu avem la dispozitie decat luneta 4x32 care va poate ajuta cu un camp vizual ceva mai larg, dar are aceeasi putere de marime. Ati mai putea incerca dispozitivul virtual de ochire pentru usurinta de a lua linia de ochire.
Cu respect.