Sfaturi achizitie

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Hao111

Sfaturi achizitie

Post by Hao111 »

1. Vreau sa imi achizitionez o arma cu AC,ce marca/model mi-ati recomanda,ceva in 5.5
Eu m-am gandit la o maxima de la gamo sau un hatsan 125(are peste 220 m/s e legal?)
Ce sfaturi imi da-ti?

2.La cat ma ajunge permisu de port arma?
dragos

Re: Sfaturi achizitie

Post by dragos »

Pai depinde de unde-ti cumperi arma. Daca o iei de la un dealer (armurier) din Romania, n-ai sa gasesti cu viteze mai mari de 220 (vezi pe forum ca sunt la vanzare o serie de pcp-uri f.f.f.bune :wink: ). Daca o cumperi din strainatate, va trebui sa-l convingi pe cop-ul de la AEST ca se incadreaza in viteza legala, asta daca nu cumva iti cere ceva prospect din care sa rezulte detaliile tehnice ale armei. Unii s-au descurcat in aceste cazuri.Oricum, de verificat nu o poate verifica cel de la AEST.Iar daca ma intrebi ce marca, te sfatuiesc sa-ti iei de la inceput un pcp (aici marcile sunt numeroase, mai scumpe sau mai ieftine, cauta si tu pe toate forumurile, ca mai sunt si alte forumuri), diferenta este enorma fata de springuri, fie ele si cu gazram. Precizie inzecita (recul zeo), reincarcare usoara, viteza mult mai mare (in general), etc. Ai sa vezi ca degeaba tragi tare, daca tragi pe langa. :wink: Sanatate si respect, spor la cumparaturi.
Hao111

Post by Hao111 »

dragos daca nu e un efort prea mare posteza te tog niste link-uri cu pcp-uri de pe forum sau de la magazinele de unde le pot procura(pe forum n-am gasit nici un anunt,sau poate nu stiu eu sa caut)
Rudy

Post by Rudy »

http://www.bsaguns.co.uk/gun_ultra.php
http://www.bsaguns.co.uk/gun_ultra_multishot.php

Aceste PCP sunt (oare or mai fi ?) pe stoc, conform informatiilor furnizate de D-nul Radu, stoc la 13 ian 2010.
Daca suni la arw, o sa-ti explice ei mai multe.
Si nu uita sa-i intrebi : "-PCP-ul vine cu pompa? " fiindca asteptam de mult un raspuns , la o intrabare pusa in alt topic, la care nu vrea nimeni sa ne raspunda.
Dar sunt sigur ca nu vine cu pompa. conform cu specificatiile sitului din linkurile de mai sus
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
valimarele

Post by valimarele »

Acelasi lucru vroiam sa-l intreb si eu pe domnul Radu,daca mai exista pe stoc BSA-uri.Multumesc anticipat :) !
Hatsan AT44-10 LONG BARREL
HW 45 cal 4,5
Shadow 1000 cal 5,5mm,Tasco 3-9x40
radu.b

Post by radu.b »

valimarele wrote:Acelasi lucru vroiam sa-l intreb si eu pe domnul Radu,daca mai exista pe stoc BSA-uri.Multumesc anticipat :) !
Buna ziua.
Mai sunt cateva arme, in principiu le gasiti prin magazine, sincer nu stiu exact ce modele.
Cu respect.
Post Reply