ajutor

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
nyk4all

ajutor

Post by nyk4all »

daca sunt suboiter mai si port arma de serviciu imi usureaza in vreun fel obtinerea autorizatiei de port arma neletala.vreau un ac 5.5 .va multumesc
radu.b

Re: ajutor

Post by radu.b »

nyk4all wrote:daca sunt suboiter mai si port arma de serviciu imi usureaza in vreun fel obtinerea autorizatiei de port arma neletala.vreau un ac 5.5 .va multumesc
Buna ziua.
Nu prea. Armele neletale nu sunt inscrise pe acelasi permis cu armele letale si oricum ce aveti este arma de servici iar dumneavoastra vreti arma personala.
Procedura este relativ simpla dar care trebuie indeplinita.
Cu respect
dragos

Post by dragos »

radu.b wrote:
nyk4all wrote:daca sunt suboiter mai si port arma de serviciu imi usureaza in vreun fel obtinerea autorizatiei de port arma neletala.vreau un ac 5.5 .va multumesc
Buna ziua.
Nu prea. Armele neletale nu sunt inscrise pe acelasi permis cu armele letale si oricum ce aveti este arma de servici iar dumneavoastra vreti arma personala.
Cu respect
Buna seara. Ba da dle.Radu, armele neletale pot fi inscrise pe acelasi permis cu cele letale. Ex. persoana mea, eu mi-am scos autorizatie pentru arma de vanatoare (deci letala) care urmeaza a fi inscrisa, dupa achizitionare, in permisul (tip B)in care era inscris ac-ul. Sanatate si respect.
P.S. Astept in continuare sa aduceti noile arme de vanatoare cu preturile anuntate, poate inainte de 20 Feb. Intrebare : autorizatia mea expira pe 28 Mar., dvs. spuneti ca aduceti armele dupa 20 Feb. (cand dupa 20?), sunt oare in pericol sa-mi pierd autorizatia (si permisul deoarece mi-am radiat ac-ul)? Adica, daca fac comanda, de pe 20 Feb. pana pe 28 Mar. imi ajunge arma? Multumesc .
radu.b

Post by radu.b »

dragos wrote:
radu.b wrote:
Buna ziua.
Cu respect
Buna seara. Ba da dle.Radu, armele neletale pot fi inscrise pe acelasi permis cu cele letale. Ex. persoana mea, eu mi-am scos autorizatie pentru arma de vanatoare (deci letala) care urmeaza a fi inscrisa, dupa achizitionare, in permisul (tip B)in care era inscris ac-ul. Sanatate si respect.
P.S. Astept in continuare sa aduceti noile arme de vanatoare cu preturile anuntate, poate inainte de 20 Feb. Intrebare : autorizatia mea expira pe 28 Mar., dvs. spuneti ca aduceti armele dupa 20 Feb. (cand dupa 20?), sunt oare in pericol sa-mi pierd autorizatia (si permisul deoarece mi-am radiat ac-ul)? Adica, daca fac comanda, de pe 20 Feb. pana pe 28 Mar. imi ajunge arma? Multumesc .
Nu pierdeti autorizatia.
Ce pot sa va spun este ca armele Stoeger (primele care ajung) le vom avea cam peste o saptamana(plus, minus doua trei zile zile).
Am gresit eu aveti dreptate in privinta permisului, dar procedurile tot trebuiesc indeplinite.
Cu respect.
Rudy

Post by Rudy »

Dragos...
sunt in acceasi situatie ca tine, am permis de tip B si vreau sa-mi iau si o arma de vantoare.
Ti-am dat mai multe explicatii in PM. Astept un rapsuns de la tine.
Multumesc
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
dragos

Post by dragos »

to @rudy
Ti-am trimis pe pm ceea ce stiu, mai bine zis ce-mi aduc aminte. Bafta, sanatate si respect.
to @radu
Multumesc pentru promptitudinea raspunsului. Asta-i o veste buna. Insa, dintre toate cele anuntate, adevarul e ca pe mine ma intereseaza in primul rand Beretta ES 100, iar in al doilea rand, IJ MP 153. Nu ca Benelli sau Browning n-ar fi bune, dar sunt prea..................... :wink: acrii .Sanatate si respect.
Post Reply