HUNTER 44O...IN CALIBRU DE 5,5...

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
aly84ion

HUNTER 44O...IN CALIBRU DE 5,5...

Post by aly84ion »

Pentru o pusca Hunter 44o in calibru de 5,5 adusa din state se platesc accize :?: :?: ...(eu fiind cumparator nu comerciant)...Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez si ce am de platit :?: :?: Daca arma depaseste cei 220m/s ,o pot inscrie fara sa am probleme :?: :?: |||||||(repet eu fiind beneficiar nu comerciant) :( :oops: ,faimoasa lege 295 :lol: :lol: spunind ca nu ai voie sa comercializezi AC cu viteza mai mare de 220m/s,nespecificand ca nu ai voie sa iti procuri o arma cu viteza mai mare :roll: ... Eu sunt la prima arma cu AC si vreau sa stiu daca pentru aceasta categorie trebuie fiset metalic :?: :?: ...
tevez

Re: HUNTER 44O...IN CALIBRU DE 5,5...

Post by tevez »

aly84ion wrote:Pentru o pusca Hunter 44o in calibru de 5,5 adusa din state se platesc accize :?: :?: ...(eu fiind cumparator nu comerciant)...Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez si ce am de platit :?: :?: Daca arma depaseste cei 220m/s ,o pot inscrie fara sa am probleme :?: :?: |||||||(repet eu fiind beneficiar nu comerciant) :( :oops: ,faimoasa lege 295 :lol: :lol: spunind ca nu ai voie sa comercializezi AC cu viteza mai mare de 220m/s,nespecificand ca nu ai voie sa iti procuri o arma cu viteza mai mare :roll: ... Eu sunt la prima arma cu AC si vreau sa stiu daca pentru aceasta categorie trebuie fiset metalic :?: :?: ...
Platesti acciza, e valabil si pentru persoanele fizice. Daca tara nu este membra U.E. platesti si VAMA.
Statele Unite ale Americii nu prea sunt in U.E., deci se plateste si acciza, si vama, si sunt si ceva
probleme in sensul ca nu stiu daca livreaza in Romania. Mai multe info. - membrii clubairguns. :wink:
Nu sunt legale armele a.c. care treg cu o viteza a proiectilului mai mare de 220m/s.
Conditiile sunt aceleasi ca la armele letale, este o aberatie dar trebuie fiset metalic omologat.
Nu cred ca ti se va cere copie dupa chitanta de cumparare a fisetului dar oricum trebuie sa-l ai.
aly84ion

Post by aly84ion »

Salut Tavez....multumesc de rspuns,ai fost foarte clar.Spunemi te rog daca stii ,cum fac sa cresc puterea la Hunter 440 daca o cumpar de la Arrow,poate si un numar de telefon,daca nu se poate pe forum poate pe privat :) Fiset metalic unde gasesc mai ieftin :?:
dcrist

Post by dcrist »

brico 500-600 cu cheie primul si al doilea cu cheie si cifru electronic
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Rudy

Post by Rudy »

dcrist wrote:brico 500-600 cu cheie primul si al doilea cu cheie si cifru electronic
Pui si un link, cu trimitere la fisetul ala metalic? Eu tot caut si nu gasesc. Arrow are asa ceva?
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
tevez

Post by tevez »

aly84ion wrote:Salut Tavez....multumesc de rspuns,ai fost foarte clar.Spunemi te rog daca stii ,cum fac sa cresc puterea la Hunter 440 daca o cumpar de la Arrow,poate si un numar de telefon,daca nu se poate pe forum poate pe privat :) Fiset metalic unde gasesc mai ieftin :?:
Din pacate magazinele gen Brico, Practiker, etc. nu au site cu produsele detaliate, cred ca ar fi imposibil la cate au.
Eu la Bricostore Orhideea am vazut, era o oferta destul de variata, cred ca la orice Bico din tara e la fel si probabil
si la alte magazine de profil.
Legat de arme respectiva nu pot sa-ti spun ca am auzit lucruri bune despre ea si cei de la club airguns iti pot explica
mult mai multe despre posibilitatile de tunning. Odata intrat in contact cu pasionatii de a.c. vei descoperii ca domeniul
acesta e practic nelimitat, haiosu iti poate spune mai multe.
Emanuel

Post by Emanuel »

Bricostore, Praktiker, Hornbach si alte magazine in genul lor.

Si se specifica pe eticheta - cutie / dulap arme, cu 2 compartimente (cartusele separat !).
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Rudy

Post by Rudy »

Multumesc @tevez si @emanuel.
O sa caut. Poate postez si niste poze si preturi
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
radu.b

Post by radu.b »

Rudy wrote:
dcrist wrote:brico 500-600 cu cheie primul si al doilea cu cheie si cifru electronic
Pui si un link, cu trimitere la fisetul ala metalic? Eu tot caut si nu gasesc. Arrow are asa ceva?
Buna ziua.
Are sigur. Dar de 3 arme si pretul ar fi 679lei.Nu apar pe net momentan, mai dureaza putin .
Cu respect.
Post Reply