Arme cu AC cu teava scurta (pistoale & revolvere)

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Nafty

Arme cu AC cu teava scurta (pistoale & revolvere)

Post by Nafty »

Stimati forumisti ieri am postat si eu pentru prima data si am dat-o anonima la telegraf . Imi cer scuze , singurele circumstante atenuante sunt emotiile primei intalniri.
Imi testez armele jucarii si ma intereseaza unde gasesc un cronograf cu titlu de imprumut- inchiriere. Ma mai intereseaza unde gasesc un laser pentru PT80 sau P23, deci tot jucarie . Asta de cumparat nu de inchiriat.

Cu stima,
Nafty
cristib

Re: Arme cu AC cu teava scurta (pistoale & revolvere)

Post by cristib »

Nafty wrote:Stimati forumisti ieri am postat si eu pentru prima data si am dat-o anonima la telegraf . Imi cer scuze , singurele circumstante atenuante sunt emotiile primei intalniri.
Imi testez armele jucarii si ma intereseaza unde gasesc un cronograf cu titlu de imprumut- inchiriere. Ma mai intereseaza unde gasesc un laser pentru PT80 sau P23, deci tot jucarie . Asta de cumparat nu de inchiriat.

Cu stima,
Nafty
http://www.astronomy.ro/forum/viewtopic.php?t=2490
Nafty

Post by Nafty »

Domnule Cristi , multumesc pentru amabilitate si raspunsul rapid. Caut ceva adaptabil in mod facil la PT80 si P23. Stiti ca tir trebuie sa ai ochi de vultur, brat de barbat si deget de femeie (daca vrei ca proiectilul sa mearga in centrul tintei). Laserul ar tine loc de ochi de vultur.
Cu stima,
Nafty
PARABELUM

Post by PARABELUM »

Ar merge asta ? : link

Daca nu, ar merge cumparat un pistol de jucarie care are laser si apoi gasita
modalitatea de a-l adapta la arma. (dezavantajul consta in faptul ca ar fi
dificil de reglat in plan orizontal si vertical).
GAMO CF-X cal. 5.5 + NORCONIA 3x9-32
BAM XS-B50 cal. 5.5 + BUSHNELL 3-12X40
Nafty

Post by Nafty »

Pentru Parabelum: merge chestia prezentata in link.Multumesc
Nafty
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua.
Cam dificil ce spuneti. Oricum dispozitivele de ochire cu laser sunt interzise. Dar puteti la fel de bine sa folositi un Red Dot si este Ok.
Cu respect.
Nafty

Post by Nafty »

Domnule Radu.bv a rog sa-mi dati niste relatii suplimentare pentru Red.Dot: caracteristici , pret,furnozor,posibilitati Arrow Cuj

Cu multumiri si stima

Nafty
Nafty

Post by Nafty »

Domnule Radu.B va rog sa-mi dati niste relatii suplimentare pentru Red.Dot: caracteristici,pret,furnizor,posibilitati Arrow Cluj
Cu multumiri si stma
Nafty
Nafty

Post by Nafty »

Domnule Radu.B va rog sa-mi dati niste relatii suplimentare pentru Red.Dot: caracteristici,pret,furnizor,posibilitati Arrow Cluj

Cu multumiri si stima,

Nafty
violiv

Post by violiv »

radu.b wrote:Buna ziua.
Cam dificil ce spuneti. Oricum dispozitivele de ochire cu laser sunt interzise. Dar puteti la fel de bine sa folositi un Red Dot si este Ok.
Cu respect.
Sunt interzise dispozitivele de ochire "ce functioneaza pe principiul laser" - ori si hollow-sight-ul de la Bushnell ce-l aveti in magazin tot "principiul laser" foloseste doar ca raza ramane captiva intre lentile si nu se duce pe tinta.
Ce apare in link-ul de mai sus este o jucarie nu un dispozitiv de ochire, la fel de anodina ca un indicator cu laser montat in pix cu care se joaca picii seara - daca l-ai pune pe o arma adevarata n-ai mai ajunge sa nimeresti ceva cu el in veci, asta daca rezista la mai mult de 2 focuri trase. O jucarie "de ochire" pusa pe o arma "de jucarie" nu e interzisa de nicio lege.
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua.
Nu ma contrazic cu dumneavoastra. Dar daca faceti modificarile pomenite se transforma in dispozitiv de ochire, nu? Parerea mea este ca intram pe "teren mlastinos" :D
Cu respect.
Nafty

Post by Nafty »

Multumesc domnilor Radu si Violiv pentru sfaturi. Am luat nota de faptul ca terenul este mlastinos dar si de faptul ca este o aiureala sa interzici dispozitive de ochire pe baza se lumina montate pe arme neletale. Eu spun pas pana la tura urmatoare, cand, poate cineva are sa-i explice legiuitorului ca nu este vorba de un laser care ghideaza proiectile inteligente ci de o amarata de lanterna de cativa mW care lumineaza o bucata de carton la care i se spune tinta si care se afla la 10m. Voi respecta rigorile legii si imi pun mai bine ochelarii decat sa ma bage in temnita.

Cu multumiri si stima,

Nafty
SLY

Post by SLY »

E posibil sa gasesti un cronograf pe la airgunnerii din Cluj. Eu cunosc vreo 3, ii gasesti pe forumul clubairguns. Toti sunt baieti de nota 20, daca le sta in putinta te vor ajuta.
tipirigpipirig

Post by tipirigpipirig »

SLY wrote:... ii gasesti pe forumul clubairguns...
- si tot de pe clubairguns stiu ca fac niste intilniri... :) - vorbeste cu temp sau predator de forumul acela pentru cronograf.
nedumeritu

Re: Arme cu AC cu teava scurta (pistoale & revolvere)

Post by nedumeritu »

Nafty wrote:Stimati forumisti ieri am postat si eu pentru prima data si am dat-o anonima la telegraf . Imi cer scuze , singurele circumstante atenuante sunt emotiile primei intalniri.

Cu stima,
Nafty
Poti sa imprumuti cronograful nostru de la ROMSDC. Noi nu inchiriem.
Imprumutam la cei ce sufera de aceeasi boala ca si noi.
Problema este ca pana la Cluj e cale lunga. Mai exact, invers este cale
si mai lunga pentru ca trebuie sa te mai si intorci si pe urma sa il mai si
aduci.
Daca ai posibilitati, daca intrevezi solutie la problema transportului,
considera ca al nostru cronograf iti sta la dispozitie cam o saptamana.
Dar asta, dupa 21 sept. ca in ziua cu pricina este concursul nostru
cu arme neletale.
Daca participi la concurs si ne cunoastem, poti sa pleci cu el acasa.
Te gasim noi pe urma... :lol: :shock:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Post Reply