Garnitura la teava pentru HUNTER 440

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
AC Sniper

Garnitura la teava pentru HUNTER 440

Post by AC Sniper »

Cam de o luna mi-a sosit arma din service de la Arrow cu arcul schimbat impreuna cu garniturile de la teava si de la piston(la cererea mea,binenteles) insa arma avea foarte mult ulei in cilindru astfel incat la tragere pocnea foarte tare si scotea fum pe teava.N-am desfacut arma ca sa-i curat cilindrul de ulei(nu am nici uneltele necesare nici experienta in mecanismele armelor cu ac) si am tras cu arma pana cand a inceput sa nu mai fumege la tragere semn ca uleiul incetul cu incetul se evacua prin tragerile succesive din cilindrul armei.Insa a aparut o alta problema.
Garnitura de la teava,proaspat schimbata,a inceput sa se deterioreze din ce in ce mai tare cu fiecare tragere banuiesc din cauza temperaturilor mai ridicate din timpul tragerilor in care uleiul din cilindru cauza o mica combustie,dovada si fumul scos pe teava dupa tragere.Dupa doua cutii de pelete trase garnitura s-a deteriorat atat de puternic incat trebuie schimbata(de garnitura din cilindru nici nu mai spun deoarece aceasta nu este la vedere).
Deoarece arma pana cand am primit-o din service a durat 3 saptamani va intreb daca se poate d-le Cocarla sa dau o comanda prin magazinul din orasul meu de mai multe astfel de garnituri pentru teava Hunter-ului meu si sa schimb singur garnitura la teava atunci cand se uzeaza+ca ma tem ca odata ce dau arma din nou in sevice sa o primesc iarasi cu ulei in cilindru ca la tragere sa-mi arda garniturile de cauciuc.
Sunt sigur ca din acest motiv garnitura la teava s-a deteriorat atat de rapid fiindca cand am cumparat arma noua garnitura initiala pe care o avea la teava nu s-a deteriorat aproape deloc pana cand am dat arma in service pe motiv ca avea arcul rupt si asta dupa aprox.3500 de focuri.Va multumesc si astept raspuns.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Luci

Piese de schimb pt AC

Post by Luci »

Arrow importa si piese de schimb pt armele cu AC pentru comercializare ? Puteti sa ne puneti la dispozitie si o lista de pretzuri (lista de coduri se gaseste pe internet). Un site cu spare parts codes este :http://chambersgunmakers.co.uk/asielgam.htm
Post Reply