azi m-am ocupat cu rasfoirea acestui forum (airgun.ro e nefunctional momentan) si nu prea am tras singur concluziile pe care le cautam
am avut candva un pistol (walter parca) cu ac, apoi o pusca cometa phoenix 400 de 5.5 ... pistolul l-am skimbat pe o arbaleta interesanta "de o mana". desi era bunicel, ai putea face gaura in usa de la dormitor
dupa ceva ani mi-a venit keful din nou; s-au mai skimbat lucrurile ? nici nu-mi mai amintesc ce putere avea pusca mea, doar calibrul de 5,5 si ca era printre cele mai bune din magazinele bucurestene atunci. oare a aparut ceva mai bun pe piata ? citesc aici despre CFX, MAXIMA, etc ... cine cunoaste cometa aia a mea poate spune daca astelalte sunt mai performante ? adica putere distructiva mai mare, viteza superioara, precizie, jmekerii d'astea...
printre alte "surprize" vad acum si pistoale pe gaze sau bile. am cautat aici pe forum o comparatie cu pistoalele cu aer comprimat, dar poate trebuia sa sap mai adanc sau sa acord mai mult timp. daca nu deranjeaza, poate cine sa repete daca merita diferenta intre ele, un pret de 5-6 ori mai mare ?? eu sunt motociclist si de prea multi ani duc razboi impotriva tuturor maidanezilor care au reusit pana acum sa-mi produca suficiente momente grele ... mobra paraie, cutzu se sperie si sare la picior, iar povestea asta nu se va termina prea curand. prefer sa-i indepartez eu, fara sa-i ranesc, sunt totusi om si deci constient si responsabil, dar parca asa m-as racori sa vad o javra cum skelalaie si o ia la goana
hai sa si intreb, daca tot m-am bagat in seama:
1. gasesc la arrow sau in alta parte in bucuresti o arma mai puternica decat fosta mea cometa ? vreau sa iau pusca, advice needed pls !
2. merita sa investesc intr-un pistol cu ac sau intr-unul cu bile de cauciuc ? diferenta de pret se justifica si in cea resimtita de orice "agresor" sau tinta ?
nu ma dau banii afara, dar as vrea (cum altfel) ceea ce e mai bun pt pretul platit !