REVOLVER GAZ CU BILA ME.38 COMPACT 380.

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

emy

REVOLVER GAZ CU BILA ME.38 COMPACT 380.

Post by emy »

cine cunoaste aceasta jucarica....?
trage cu gaz , blank si bila?
in calibrul .308 se gaseste munitie gaz si blank(nu prea ma atrage bila--dar daca se poate :) ) intreb pt ca nu am vazut la munitie pt autoaparare
cum se comporta bila?----din ce am citit e chiar frectie la piciorul de lemn
sorin mok

Post by sorin mok »

Din ce s/a spus pe forum (Luciano a avut), dezvolta o putere de 8j!
Dar pentru gaz e bun, macar nu se blochaeza in focul actiunii.

La pretul asta nu poti lua decat un pistol care trage doar cu gaz. Macar poti sa te joci cu bilele la tinta.
emy

Post by emy »

bile de 5 ron la tinta :roll: nu cred :)
era avantajos ca merge cu toate felurile de munitie
cu toate ca pe site nu am vazut decat munitie cu bila in cal .380
forta de lovire a bilei (mica) e din cauza munitiei sau a obturatiei din teava????
sorin mok

Post by sorin mok »

Eu zic ca din cauza munitiei, altii zic ca din cauza obturatiei.
Nikki

Post by Nikki »

Asta e una din chestiile pe care nu le inteleg...de ce ME.38 dezvolta 8J,si revolverul RECK se zice ca ar dezvolta 30??? Ambele folosesc acelasi tip de munitie,dar ultimul e de doua ori mai scump...sa fie totusi vorba de obturatii???
crys78

Post by crys78 »

Salutare!Foarte scumpa munitia cu gloante de cauciuc fata de cea cu glont!Personal nu am inca o arma de genul acesta dar as vrea sa imi cumpar ,dar inca nu se gaseste!Pt Arrow:stiti cumva cand se vor relua importurile de pistoale cu gloante de cauciuc si daca odata cu integrarea europeana va disparea acciza de 100% armele devenind mai ieftine?Care este lista de modele de arme cu gloante de cauciuc omologate pt autoaparare,stie cineva?Imi pare rau ca nu exista inca teste concludente in privinta eficacitatii acestor arme,parerile fiind impartite intre pocnitori si cu adevarat eficace!Oare chiar nu le putem cumva testa inainte sa le cumparam?In orice caz sper macar sa existe in magazine cat mai multe modele odata cu reluarea importurilor!Ce se mai aude cu cele rusesti?
Va multumesc!
emy

Post by emy »

din ce material sunt facute armele de aparare????
care din ele au un metal mai tare?--pewww.top-gun.ro la reck 60 este specificat ca e dintr-un material mai tare :shock: (aici diferenta de pret?)
a vazut cineva cat costa cartusele de vanatoare??---MA FAC VANATOR!! :)
violiv

Post by violiv »

Saptamana trecuta am fost pe la Biroul de Arme la Politia Capitalei pentru o notificare A.C.
Pe lista erau tot 4 (patru) modele de arme de auto-aparare, toate germane. Politistul mi-a spus ca se inscriu deocamdata, fara probleme, orice alte marci. Nici Autoritatea Nationala pentru Omologarea Armelor si Munitiilor, nici Registrul Roman al Armelor nu lucreaza inca. Se ocupa de omologari Directia Generala de Politie (pe la Piata Cosbuc)
Armele rusesti asteapta inca omologarea dar, am auzit ca s-au adus ceva de la Moldoveni, pe la Iasi.
Si pistolul numai cu gaze de la Cugir este construit integral din otel - replica de Carpati. L-am vazut cu cativa ani in urma in magazinul Cugir din pasajul Victoria. Intre timp s-a desfiintat magazinul si nu stiu unde mai au magazin in B. A fost si la TIB la standul Cugir.
Nikki

Post by Nikki »

ce a scazut pretul la walther!!!
sorin mok

Post by sorin mok »

Ce surpriza! Mi/a disparut un post in care constatam ca numai armele germane au "trecere" prin magazinele romanesti.

La Iasi nu am vazut nici o arma ruseasca.
Cine stie, poate va avea cineva ideea sa importe arme si din Rusia, Ucraina si Turcia, nu numai din Germania.
Nikki

Post by Nikki »

Sa dea Domnu'!!! :D
arrow
Site Admin

Post by arrow »

crys78 wrote:Pt Arrow:stiti cumva cand se vor relua importurile de pistoale cu gloante de cauciuc si daca odata cu integrarea europeana va disparea acciza de 100% armele devenind mai ieftine?
Nu stim cand se vor relua importurile.

Acciza de 100% nu dispare, dimpotriva se introduce aceasta acciza si la importul de arme facute de persoane fizice.

Marius
arrow
Site Admin

Post by arrow »

sorin mok wrote:Ce surpriza! Mi/a disparut un post in care constatam ca numai armele germane au "trecere" prin magazinele romanesti.
Pare sa fie o aluzie ca cineva de la noi ti-a sters un post. Asta nu cred ca s-a intamplat. Mai cauta-l.
Am lasat aici discutii pe orice teme, chiar daca unele nu ne erau favorabile.

Marius
alexm212121

Post by alexm212121 »

Detin si eu un astfel de revolver, si intradevar nu are putere mare la bila de cauciuc.

Nu stiu cum are Reck-ul opturatiile, dar Me .38 are o obturatie lunga cat teava, si destul de consistenta.
Babanu

Post by Babanu »

Din ce m-am uitat ieri la un Reck mod .60 are o obturatie triunghiulara cu baza de aprox 10mm, grosime 1mm si inaltime de 4mm aflata imediat la inceputul tevii dinspre butoias. Atat. Dar cred ca cea mai buna opinie asupra puterii lui ar fi de la cineva care a si tras cu asa ceva. Oricum, ca prima senzatie nu am fost foarte impresionat... imi parea o jucarie nu neaparat foarte de incredere din punct de vedere mecanic... imi parea genul de mecanism care se poate strica repede... sau poate am fost eu subiectiv, nu stiu... :D
Post Reply