Planuri de viitor la Arrow?

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sorin mok

Planuri de viitor la Arrow?

Post by sorin mok »

Dacă la arme, AC firma Arrow are un contract de exclusivitate cu Gamo - şi e foarte bine pentru că le pot oferi la un preţ bun - cred că pentru arme neletale nu mai există acelaşi regim.
Întrebarea mea se referă la faptul dacă nu se are în vedere, într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, importul şi al altor mărci. Mă refer în special la armele ruseşti Baikal:
http://www.baikalinc.ru/eng/prod/hguns/izh78/
http://www.baikalinc.ru/eng/prod/hguns/izh78-9t/
http://www.baikalinc.ru/eng/prod/hguns/izh79-9t/
şi chiar la produsul "naţional " Carpaţi (9mm):
http://www.romtehnica.com.ro/products/armament.htm
(ăsta chiar nu înţeleg unde se exportă că n-am găsit nimic pe net).
Aş zice că cel ce cumpără un pistol pentru autoapărare este mai interesat de fiabilitatea şi rezistenţa unui astfel de pistol şi într-o oarecare măsură şi de preţ.
Or, cele de mai sus sunt făcute din oţel şi nu din diverse aliaje şi plastice, neexistând riscul ridicol al ciobirii (dacă îl loveşti de o masă masivă) sau al crăpării (dacă îl scapi pe ciment). Asta dacă nu cumva plesneşte vreo piesă pentru că ai tras deja 20 de cartuşe de zgomot!!
http://www.co2air.de/wbb2/thread.php?threadid=23834
Ca să nu mai spun că ar face aceeaşi treabă ca şi un pistol de 2 sau 3 ori mai scump (şi mai sensibil)

Chiar, a văzut cineva pistol Carpaţi cu gaz? Dacă nu la vând în România - fără taxe şi accize, atunci unde??????? :shock:
Mad Max

Post by Mad Max »

corect!
subscriu pt Baikal :lol:
Guest

Post by Guest »

www.arms.home.ro
Aici se face si vinde Carpatiul cu gaze ( cautati-l la arme de vanatoare, pe situl lor :D )
Luciano

Post by Luciano »

Site-ul de la Cugir e sub orice critica, nu am gasit niciunde pomenit de Carpati-ul cu Gaze, da-ne te rog un link direct la el.
Imi aduc aminte ca anul trecut am intrebat pe email, fax la ei la fabrica daca pot cumpara legal asa ceva si pauza, nu am primit nici un raspuns.... poate imi raspundea vre-un intermediar daca nu vroiam acte :lol:
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Guest

Post by Guest »

Intra la ei pe sit si products->hunting rifles-> pistols-> si dai de pistolul cu gaze Carpati :? Da-le telefon, ca si eu astept raspunsuri pe mail de un an....
Last edited by Guest on Sat Mar 04, 2006 4:44 pm, edited 1 time in total.
Guest

Post by Guest »

Luciano

Post by Luciano »

Cu IE-ul in sfirsit il vad, sorry.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Dabija

Post by Dabija »

Guest wrote:Intra la ei pe sit si products->hunting rifles-> pistols-> si dai de pistolul cu gaze Carpati :? Da-le telefon, ca si eu astept raspunsuri pe mail de un an....
Doamne ca urat l-au mai facut :evil: cum dreaku sa ne mandrim cu produsele romanesti ???
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
sorin mok

Post by sorin mok »

Totuşi, nu poate nimeni - din stafful Arrow, desigur - să răspundă la întrebarea la care se referă topicul?
arrow
Site Admin

Post by arrow »

sorin mok wrote:Totuşi, nu poate nimeni - din stafful Arrow, desigur - să răspundă la întrebarea la care se referă topicul?
Nu exista nici un staff care sa se ocupe de forumul nostru, sunt doar eu.

N-am raspuns, pentru ca speram sa va dau in viitorul apropiat informatii concrete. Chiar azi colegii mei au plecat la un targ unde urmeaza se se intalneasca cu furnizorii nostri. Vor incerca sa stabileasca importuri pt. Baikal, dar cu rusii se lucreaza tare, tare greoi.

Carpati, nici o sansa. Poate daca se privatizeaza.

Marius
sorin mok

Post by sorin mok »

Mulţumesc pentru răspuns, domnule Marius! E un răspuns bun, lasă loc de speranţe pentru viitor.
Mi-am permis să întreb pentru că ştiu că în oferta dumneavostră de arme de vânătoare firma Baikal este foarte bine reprezentată şi mi-am închipuit că relaţiile de afaceri sunt deja stabilite.

Dacă e târgul de a Budapesta, poate se întorc cu nişte Feg-uri!
http://fegarmy.hu/?lang=en&p=grp
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Parca la Nurnberg trebuie sa fie o expozitie de arme acum in luna martie(IWA 2006) dar nu stiu exact.Expun atat fabricanti de arme cu aer comprimat cat si marii producatori de arme de foc de pe piata.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Mad Max

Post by Mad Max »

Arrow wrote:
sorin mok wrote:Totuşi, nu poate nimeni - din stafful Arrow, desigur - să răspundă la întrebarea la care se referă topicul?
Nu exista nici un staff care sa se ocupe de forumul nostru, sunt doar eu.

N-am raspuns, pentru ca speram sa va dau in viitorul apropiat informatii concrete. Chiar azi colegii mei au plecat la un targ unde urmeaza se se intalneasca cu furnizorii nostri. Vor incerca sa stabileasca importuri pt. Baikal, dar cu rusii se lucreaza tare, tare greoi.

Carpati, nici o sansa. Poate daca se privatizeaza.

Marius
subscriu pt Baikal....cine stie poate avem noroc :lol:
arrow
Site Admin

Post by arrow »

E Nuremberg, nu Budapesta.

Marius
arrow
Site Admin

Post by arrow »

sorin mok wrote: domnule Marius!
Tare as prefera sa ne "tutuim" pe forum. M-as simti mai tanar :lol: si mi-ar fi si mie mai usor. Altfel, trebuie sa scriu si eu cu Dvs.
E valabil pentru toata lumea.

Marius
Post Reply