Smerch 925 Intretinere

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
radu99

Smerch 925 Intretinere

Post by radu99 »

Buna seara si ma bucur ca am gasit un forum dedicat armelor si nu numai.Fiind noul propritar al unui pistol pentru autoaparare SMERCH 925 comercializat de firma
ARROW prin distributorii sai din tara(ARAD) am mai multe nedumeriri in legatura cu acest pistol:

1.Cum se demonteaza acest pistol in vederea curatirii si lubrefierii lui dupa o sesiune de tragere in poligon autorizat?
2.Pistolul SMERCH 925 si ZORAKI 925 sunt foarte diferite din ce am vazut in recenzile de pe internet.(Vorbim de accesori din cutia cu care se vinde)
3.Pistolul SMERCH 925 comercializat de firma ARROW nu contine o(cheie)cu care se demonteaza intaritorul de recul sau piesa deornament care se afla la capatul tevii.
Fara a indeparta acea piesa nu se poate demonta pistolul pentru intretinere.
4.Singura solutie pentru demontarea piesei cu pricina ramane un cleste patent care inevitabil va lasa urme pe brunaj.
5.Urmele lasate de cleste presupun ca va anula garantia de 24 luni?
6.Pentru neclaritati si explicatii pot revenii cu poze.
Pentru raspunsuri din partea firmei ARROW:Va multumesc anticipat.
Fort 12RM
Grand Power T12M
radu.b

Re: Smerch 925 Intretinere

Post by radu.b »

radu99 wrote:Buna seara si ma bucur ca am gasit un forum dedicat armelor si nu numai.Fiind noul propritar al unui pistol pentru autoaparare SMERCH 925 comercializat de firma
ARROW prin distributorii sai din tara(ARAD) am mai multe nedumeriri in legatura cu acest pistol:

1.Cum se demonteaza acest pistol in vederea curatirii si lubrefierii lui dupa o sesiune de tragere in poligon autorizat?
2.Pistolul SMERCH 925 si ZORAKI 925 sunt foarte diferite din ce am vazut in recenzile de pe internet.(Vorbim de accesori din cutia cu care se vinde)
3.Pistolul SMERCH 925 comercializat de firma ARROW nu contine o(cheie)cu care se demonteaza intaritorul de recul sau piesa deornament care se afla la capatul tevii.
Fara a indeparta acea piesa nu se poate demonta pistolul pentru intretinere.
4.Singura solutie pentru demontarea piesei cu pricina ramane un cleste patent care inevitabil va lasa urme pe brunaj.
5.Urmele lasate de cleste presupun ca va anula garantia de 24 luni?
6.Pentru neclaritati si explicatii pot revenii cu poze.
Pentru raspunsuri din partea firmei ARROW:Va multumesc anticipat.
Buna ziua.
Piesa din capatul teviimnu este de ornament. Este spargatorul bilei de cauciuc si este bine sa nu-l desfaceti. Nu neaparat pentru garantie dar la eventualele verificari puteti avea probleme. Pentru curatare este suficienta ungerea cu Ballistol spray stergerea sumara eventual folosirea periei. Pentru orice problema tehnica va rugam sa va adresati unui armurier autorizat.
Cu respect.
tevez

Post by tevez »

Nu desfaceţi opritorul.
radu99

Post by radu99 »

Va multumesc pentru raspunsuri.
Nu am intentia sa folosesc pistolul fara "opritor,spargatorul bilei"in poligon sau pentru autoaparare.
Demontarea lui pentru intretinere se poate considera de catre cei care vor face verificari ca am adus modificari pistolului desi pistolul prin constructia
sa este imposibil de demontat fara a desuruba aceasta piesa?
Intentia demontarii lui era strict pentru intretinere.
Fort 12RM
Grand Power T12M
tevez

Post by tevez »

Poţi să-l demontezi oricât, până la cea mai mică piesă, cu condiţia să reuşeşti să-l faci înapoi şi nu glumesc, au fost cazuri când s-a mers
la armurier cu pistolul demontat în sacoşă. :D Sigur, să nu lipsească tocmai opritorul când îl vei reasambla. Pentru ornament nu se poate
cu ceva din plastic, să nu se ducă brunajul?
Post Reply