diferente munitie 10x28

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
igor91

diferente munitie 10x28

Post by igor91 »

Salutare,
Cand mi-am cumparat GP-ul acum vreo doua luni, magazinul respectiv nu avea munitie pe stoc, asa ca am facut comanda si urma ca munitia sa ajunga dupa cateva zile. Intre timp am mers la alt magazin si am cumparat o cutie de cartuse ca sa nu tin pistolul fara munitie :D .
Surpriza a aparut zilele trecute cand a ajuns munitia comandata(a intarziat mult din anumite motive). Sunt diferente intre cartuse si ambalajul munitiei. La cutia de munitie cumparata prima oara, bilele sunt introduse mai mult in cartus pe cand la cea comandata bila este exact in varful tubului. Le-am si cantarit. Primele cartue cumparate au 6,9gr/buc iar celelalte au 7,1gr/buc. Exista si dierenta de culoare la cauciucul bilelor.
Am acut si cateva poze dar nu stiu cum sa le atasez.
Ce parere aveti? Credeti ca am dat peste vechea munitie 10x28?
dcrist

Re: diferente munitie 10x28

Post by dcrist »

Cred ca ai dat peste ultimul lot de munitie de 10x28 :wink: lotul ,,vechi" era cu bila mai jos in tub.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
igor91

Post by igor91 »

Din cate stiu eu, munitia noua e cea cu bila mai adanc introdusa in tub.
Interesant este ca pe cutia cu munitia mai slaba este o tampila cu anul 2011, iar pe cealalta cutie este o stampila cu anul 2013.
oroles

Post by oroles »

munitia noua e cu bila iesita, munitia veche e cu bila la interior. a existat inainte de astea doua o alta munitie, tot cu bila iesita, ceva mai puternica.

pentru parametri actuali, vezi pe forumul grandpower ca s-au facut teste acum cateva saptamani.
Last edited by oroles on Sat Oct 26, 2013 3:48 am, edited 1 time in total.
igor91

Post by igor91 »

Multumesc oroles. Acum am inteles. Nu stiam ca a mai aparut o munitie cu bila mai in exterior.
Post Reply