vesta anti-glont

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
weapons_kiss

vesta anti-glont

Post by weapons_kiss »

de ce vestele anti-glont lipsesc din magazinele de specialitate, cum este si al dumneavoastra?
in ce categorie se incadreaza din punct de vedere juridic?
sunt interzise prin lege?
va multumesc anticipat!
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Nu stiu sa va raspund, nu ne-am pus problema ca ar trebui sa aducem veste antiglont. As zice ca acestea nu se preteaza vanzarii in magazine, ci direct catre firme de paza sau alte structuri similare.
Marius
weapons_kiss

vesta anti-glont

Post by weapons_kiss »

multumesc!
tevez

Re: vesta anti-glont

Post by tevez »

Cred că era mai nimerită rubrica "boutique". Oricum vesta e bună şi pentru poligon, pentru eventuale ricoşeuri.
La vânătoare dacă se respectă regulile şi nu se bea exagerat nu e nevoie de vestă.
Spor la vânzare!
Nimeni De Nicaieri

Post by Nimeni De Nicaieri »

Eu am comandat la Viper o vesta anticutit (nu consider o nevoie antiglont deocamdata). Partea proasta e ca am comandat de 2 luni si inca astept...
tevez

Post by tevez »

Între timp a dispărut postarea "buclucaşă". Nici eu nu cred că e nevoie de vestă anti-glonţ pentru omul de rând.
Oricum nu s-a inventat un model cu glugă, deci vulnerabilitatea rămâne. :)
Cu comanda online cred c-am păţit-o cu toţii măcar odată. Mie un produs de airsoft mi-a ajuns din California în
California într-o lună şi ceva. Cred că dacă făceam comanda cu livrare în România venea peste 2 ani. :evil:
Emanuel

Post by Emanuel »

Ai fost si tu in California ?!?
Aia de Slobozia, sau aia de Ciulnitza ?

:mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
tevez

Post by tevez »

Lângă Slobozia e Turnul Eiffel, deci n-are cum să fie California acolo. :P
Deci Ciulniţa.
radu.b

Post by radu.b »

Nimeni De Nicaieri wrote:Eu am comandat la Viper o vesta anticutit (nu consider o nevoie antiglont deocamdata). Partea proasta e ca am comandat de 2 luni si inca astept...
De ce nu incercati vesta antiglont Baleno. Este unul dintre cei mai buni producatori in domeniu. Si o avem la vanzare acum fara comanda speciala.
Cu respect.
Nimeni De Nicaieri

Post by Nimeni De Nicaieri »

In care magazin o comercializati? Se poate purta pe sub haine? Are si un pret?
dcrist

Post by dcrist »

Nimeni De Nicaieri wrote:In care magazin o comercializati? Se poate purta pe sub haine? Are si un pret?
http://www.arw.ro/produs.php?p=8356 aici e :wink:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
brainbyte

Post by brainbyte »

Un sfat pentru colegii de forum care doresc achizitionarea unei veste anti-glont: este foarte important sa intrebati si sa verificati personal nivelul de protectie al vestei pe care doriti sa o cumparati. Acesta trebuie inscris in mod vizibil pe fetele interioare ale vestei (de obicei). Nu este de ajuns sa scrie pe ea pur si simplu "vesta anti-glont".
Vesta cu nivel de protectie I asigura protectie impotriva munitiei de cal. 22LR , .380 ACP
Vesta cu nivel de protectie II asigura protectie impotriva munitiei de cal. 9mm , .357 Magnum
Vesta cu nivel de protectie IIA asigura protectie impotriva munitiei de cal. 9mm , .40 S&W
Vesta cu nivel de protectie III , IIIA si IV , asigura protectie impotriva munitiei de calibru mare.
In plus o vesta anti-glont trebuie sa fie conforma cu anumite standarde de testare balistica. Si aceste informatii sunt trecute de obicei pe interiorul vestei. M-am gandit ca aceste informatii ar putea fi de folos celor doritori intr-o asemenea achizitie.

Toate cele bune.
GLOCK 17 9x19 - AM ALES SA NU FIU O VICTIMA.
radu.b

Post by radu.b »

brainbyte wrote:Un sfat pentru colegii de forum care doresc achizitionarea unei veste anti-glont: este foarte important sa intrebati si sa verificati personal nivelul de protectie al vestei pe care doriti sa o cumparati. Acesta trebuie inscris in mod vizibil pe fetele interioare ale vestei (de obicei). Nu este de ajuns sa scrie pe ea pur si simplu "vesta anti-glont".
Vesta cu nivel de protectie I asigura protectie impotriva munitiei de cal. 22LR , .380 ACP
Vesta cu nivel de protectie II asigura protectie impotriva munitiei de cal. 9mm , .357 Magnum
Vesta cu nivel de protectie IIA asigura protectie impotriva munitiei de cal. 9mm , .40 S&W
Vesta cu nivel de protectie III , IIIA si IV , asigura protectie impotriva munitiei de calibru mare.
In plus o vesta anti-glont trebuie sa fie conforma cu anumite standarde de testare balistica. Si aceste informatii sunt trecute de obicei pe interiorul vestei. M-am gandit ca aceste informatii ar putea fi de folos celor doritori intr-o asemenea achizitie.

Toate cele bune.
Buna seara.
Concernul Sioen este unul dintre cei mai importanti producatori in domeniu. Ce avem noi acum este atat aniglont cat si anti cutit(fiind mai pretentioase). Dar pe langa materialul de kevlar foarte important este si captuseala ce asigura comfortul termic.
Desigur, cum ati spus dumneavoastra si Sioen produce veste care sunt clasate pe nivele de rezistenta, fiecare nivel influenteaza direct valoarea comerciala.
Cu respect.
brainbyte

Post by brainbyte »

Sunt intr-u totul de acord cu dumneavoastra. Eu doar am vrut sa furnizez cateva informatii suplimentare colegilor de forum interesati de un asemenea produs. Sper ca nu am deranjat pe nimeni :wink: .

Toate cele bune.
GLOCK 17 9x19 - AM ALES SA NU FIU O VICTIMA.
Post Reply