vesta anti-glont
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
weapons_kiss
vesta anti-glont
de ce vestele anti-glont lipsesc din magazinele de specialitate, cum este si al dumneavoastra?
in ce categorie se incadreaza din punct de vedere juridic?
sunt interzise prin lege?
va multumesc anticipat!
in ce categorie se incadreaza din punct de vedere juridic?
sunt interzise prin lege?
va multumesc anticipat!
Re: vesta anti-glont
Cred că era mai nimerită rubrica "boutique". Oricum vesta e bună şi pentru poligon, pentru eventuale ricoşeuri.
La vânătoare dacă se respectă regulile şi nu se bea exagerat nu e nevoie de vestă.
Spor la vânzare!
La vânătoare dacă se respectă regulile şi nu se bea exagerat nu e nevoie de vestă.
Spor la vânzare!
-
Nimeni De Nicaieri
Eu am comandat la Viper o vesta anticutit (nu consider o nevoie antiglont deocamdata). Partea proasta e ca am comandat de 2 luni si inca astept...
Între timp a dispărut postarea "buclucaşă". Nici eu nu cred că e nevoie de vestă anti-glonţ pentru omul de rând.
Oricum nu s-a inventat un model cu glugă, deci vulnerabilitatea rămâne.
Cu comanda online cred c-am păţit-o cu toţii măcar odată. Mie un produs de airsoft mi-a ajuns din California în
California într-o lună şi ceva. Cred că dacă făceam comanda cu livrare în România venea peste 2 ani.
Oricum nu s-a inventat un model cu glugă, deci vulnerabilitatea rămâne.
Cu comanda online cred c-am păţit-o cu toţii măcar odată. Mie un produs de airsoft mi-a ajuns din California în
California într-o lună şi ceva. Cred că dacă făceam comanda cu livrare în România venea peste 2 ani.
Ai fost si tu in California ?!?
Aia de Slobozia, sau aia de Ciulnitza ?

Aia de Slobozia, sau aia de Ciulnitza ?
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
Lângă Slobozia e Turnul Eiffel, deci n-are cum să fie California acolo.
Deci Ciulniţa.
Deci Ciulniţa.
De ce nu incercati vesta antiglont Baleno. Este unul dintre cei mai buni producatori in domeniu. Si o avem la vanzare acum fara comanda speciala.Nimeni De Nicaieri wrote:Eu am comandat la Viper o vesta anticutit (nu consider o nevoie antiglont deocamdata). Partea proasta e ca am comandat de 2 luni si inca astept...
Cu respect.
-
Nimeni De Nicaieri
In care magazin o comercializati? Se poate purta pe sub haine? Are si un pret?
http://www.arw.ro/produs.php?p=8356 aici eNimeni De Nicaieri wrote:In care magazin o comercializati? Se poate purta pe sub haine? Are si un pret?
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Un sfat pentru colegii de forum care doresc achizitionarea unei veste anti-glont: este foarte important sa intrebati si sa verificati personal nivelul de protectie al vestei pe care doriti sa o cumparati. Acesta trebuie inscris in mod vizibil pe fetele interioare ale vestei (de obicei). Nu este de ajuns sa scrie pe ea pur si simplu "vesta anti-glont".
Vesta cu nivel de protectie I asigura protectie impotriva munitiei de cal. 22LR , .380 ACP
Vesta cu nivel de protectie II asigura protectie impotriva munitiei de cal. 9mm , .357 Magnum
Vesta cu nivel de protectie IIA asigura protectie impotriva munitiei de cal. 9mm , .40 S&W
Vesta cu nivel de protectie III , IIIA si IV , asigura protectie impotriva munitiei de calibru mare.
In plus o vesta anti-glont trebuie sa fie conforma cu anumite standarde de testare balistica. Si aceste informatii sunt trecute de obicei pe interiorul vestei. M-am gandit ca aceste informatii ar putea fi de folos celor doritori intr-o asemenea achizitie.
Toate cele bune.
Vesta cu nivel de protectie I asigura protectie impotriva munitiei de cal. 22LR , .380 ACP
Vesta cu nivel de protectie II asigura protectie impotriva munitiei de cal. 9mm , .357 Magnum
Vesta cu nivel de protectie IIA asigura protectie impotriva munitiei de cal. 9mm , .40 S&W
Vesta cu nivel de protectie III , IIIA si IV , asigura protectie impotriva munitiei de calibru mare.
In plus o vesta anti-glont trebuie sa fie conforma cu anumite standarde de testare balistica. Si aceste informatii sunt trecute de obicei pe interiorul vestei. M-am gandit ca aceste informatii ar putea fi de folos celor doritori intr-o asemenea achizitie.
Toate cele bune.
GLOCK 17 9x19 - AM ALES SA NU FIU O VICTIMA.
Buna seara.brainbyte wrote:Un sfat pentru colegii de forum care doresc achizitionarea unei veste anti-glont: este foarte important sa intrebati si sa verificati personal nivelul de protectie al vestei pe care doriti sa o cumparati. Acesta trebuie inscris in mod vizibil pe fetele interioare ale vestei (de obicei). Nu este de ajuns sa scrie pe ea pur si simplu "vesta anti-glont".
Toate cele bune.
Concernul Sioen este unul dintre cei mai importanti producatori in domeniu. Ce avem noi acum este atat aniglont cat si anti cutit(fiind mai pretentioase). Dar pe langa materialul de kevlar foarte important este si captuseala ce asigura comfortul termic.
Desigur, cum ati spus dumneavoastra si Sioen produce veste care sunt clasate pe nivele de rezistenta, fiecare nivel influenteaza direct valoarea comerciala.
Cu respect.
Sunt intr-u totul de acord cu dumneavoastra. Eu doar am vrut sa furnizez cateva informatii suplimentare colegilor de forum interesati de un asemenea produs. Sper ca nu am deranjat pe nimeni
.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
GLOCK 17 9x19 - AM ALES SA NU FIU O VICTIMA.