rohm rg88- pareri detinatori

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

onyboy

rohm rg88- pareri detinatori

Post by onyboy »

Buna ziua,la toata lumea salut cu respect veteranii acestui forum, carora leam citit cuvant cu cuvant fiecare postare! Sunt nou pe forum si in ciuda faptului ca sunt cateva topicuri despre rohm rg88 am zis sa deschid unul sa aflu mai multe pareri despre cei care detin/au detinut aceasta arma! (fiind unul din cei care au cumparat unul) in lumea armelor neletale sa zic asa,sunt cam de 3 ani, unde am inceput cu un pistol pe gaz marca ekol p29 folosit la maxim! sute de cartuse din pacate nu il mai am:D, ulterior la un an de zile whalter p99 gaz, iar acum de 2 saptamani preacunoscutul rohm rg88 de la magazinul arw, in ciuda la toate speculatiile si miile de discutii care au fost aici.....lam achizitionat de ce sa mint pentru ca are un pret bun in raport cu calitatea (nu am avut momentan bani de fort;)) cu toate ca cei de la MLD GUNS mil bagau p gat ) este un inceput fiind primul pe bila in 3 ani de zile...acum sa vedem teste in poligon caci momentan nu am tras cu el voi incerca la UTI sa vedem cum se comporta! am cumparat munitie podjeba acum inca nu stiu sigur daca sa bag pg in arma noua, sau ceva mai slab gen uag sau alte marci. zi cat mai placuta la toata lumea si sper sa revin cu poze filmulete si pareri!
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
Safe&Sound

Re: rohm rg88- pareri detinatori

Post by Safe&Sound »

Cei de la MLD incercau sa iti faca un bine, e posibil ca la un moment dat sa intelegi asta. Nu cred ca se imbogateste nimeni din vanzarea unui pistol, insa stiu ca oricare dintre armele din otel in calibrul 9mm cu bile de cauciuc este incomparabila ca fiabilitate/precizie/putere cu armele din antimoniu. Din pacate exista riscul ca dezavantajele sa se simta "la nevoie" si atunci nu va fi deloc placut. Daca asa cum spui indisponibilitatea ta financiara era o chestiune de moment, eu cred ca era mai intelept sa mai astepti pana ce puteai sa cumperi ce trebuie mai ales daca zici ca ai citit cu atentie discutiile de aici.

Pentru a face arma pe care ai cumparat-o sa traga cum trebuie va trebui sa mai cheltui niste bani sa ii inlocuiesti teava teava aia interioara pe care o injura posesorii de RG. Treaba asta poti sa o faci legal doar la un armurier asa ca e posibil sa fie nevoie sa te inarmezi cu scuzele de rigoare si sa te reintorci la MLD sa ii rogi frumos sa iti faca transformarea pentru ca oamenii aia chiar stiu armurerie.

P.S. Cre' ca ieseai mai ieftin cu un STREAMER, tot Arrow il comercializeaza si n-are probleme la teava interioara deci nu mai cheltuiai bani cu transformarea.
onyboy

Post by onyboy »

safe&sound ai dreptate! dar cum am spus nam avut in momentul acela `financiarul`` necesar si pot spune ca mam grabit ca vroiam neaparat sa achizitionez ceva pe bila si in ciuda discutiilor si testelor facute si ulterior discutate aici, am zis ca este un inceput potrivit. in viitor sper sa pot achizitiona un fort! acum daca tot mai miai dat ideea cu inlocuirea tevii sau refacerea ei, nu stiu exact procedeul, in ce consta, daca este nevoie de o autorizatie de la ipj pentru armurier sa poata face modificarea, si daca sti un pret? multumesc anticipat!
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
gunsmith

Post by gunsmith »

onyboy wrote:Buna ziua,la toata lumea salut cu respect veteranii acestui forum, carora leam citit cuvant cu cuvant fiecare postare! Sunt nou pe forum si in ciuda faptului ca sunt cateva topicuri despre rohm rg88 am zis sa deschid unul sa aflu mai multe pareri despre cei care detin/au detinut aceasta arma! (fiind unul din cei care au cumparat unul) in lumea armelor neletale sa zic asa,sunt cam de 3 ani, unde am inceput cu un pistol pe gaz marca ekol p29 folosit la maxim! sute de cartuse din pacate nu il mai am:D, ulterior la un an de zile whalter p99 gaz, iar acum de 2 saptamani preacunoscutul rohm rg88 de la magazinul arw, in ciuda la toate speculatiile si miile de discutii care au fost aici.....lam achizitionat de ce sa mint pentru ca are un pret bun in raport cu calitatea (nu am avut momentan bani de fort;)) cu toate ca cei de la MLD GUNS mil bagau p gat ) este un inceput fiind primul pe bila in 3 ani de zile...acum sa vedem teste in poligon caci momentan nu am tras cu el voi incerca la UTI sa vedem cum se comporta! am cumparat munitie podjeba acum inca nu stiu sigur daca sa bag pg in arma noua, sau ceva mai slab gen uag sau alte marci. zi cat mai placuta la toata lumea si sper sa revin cu poze filmulete si pareri!
Salut,
Din cate stiu nimeni de la MLD GUNS nu incerca sa bage pe gat nimic ,nu fac altceva decat sa puna in balanta avantaje si dezavantaje, aceasta este o obligatie de bun simt al orcarui vanzator corect .
Decizia apartine clientului .
Reparatii la pistoalele ROHM au fost facute numai pentru ARROW in cadrul parteneriatului pe care il au.
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
onyboy

Post by onyboy »

Hey..scuzele de rigoare mam exprimat gresit, nu am spuso cu rautate! sunt niste baieti extraordinari si domnul dan si baiatul, am spuso cu referire...ca nam avt atunci banii necesari pentru ceva mai profesional cum este fortul, si ei tot incercau sa ma convinga dar incapatanat si grabit... asta este in cel mult 1 an imi iau si fort. multa stima
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
gunsmith

Post by gunsmith »

onyboy wrote:Hey..scuzele de rigoare mam exprimat gresit, nu am spuso cu rautate! sunt niste baieti extraordinari si domnul dan si baiatul, am spuso cu referire...ca nam avt atunci banii necesari pentru ceva mai profesional cum este fortul, si ei tot incercau sa ma convinga dar incapatanat si grabit... asta este in cel mult 1 an imi iau si fort. multa stima
Se accepta. :wink:
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
onyboy

Post by onyboy »

Salut la toata lumea! As avea si eu cateva intrebari in legatura cu, curatirea armei. sper sa gasesc pe cineva sami raspunda.. in mod special ma intereseaza cum curat teava dupa tragere? pot sa ung periuta cu ballistol? pe urma trebuie stearsa teava sau las asa interiorul tevii pana la urmatorea tragere?( mentionez ca am teava de mauser hsc 90 din fabrica) in carticica scrie spal cu apa calda interiorul tevi pe urma sters, astept niste sfaturi e la cunoscatori. multumesc anticipat!
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Eu iti propun sa faci asa:
-scoti incarcatorul si te asiguri ca nu mai ai cartus in camera;
-demontezi arma prin scoaterea mansonului inchizator;
-cu un spray cu Balistol dai bine pe toate piesele si lasi asa vreo 10 minute sa actioneze balistolul si sa dizolve reziduurile si depunerile rezultate in urma tragerii;
-cu periuta aia circulara cu care a venit arma cureti teava interioara si cu o periuta normala de dinti cureti celelalte componente;
-stergi apoi bine, bine de tot arma cu o carpa din bumbac;
-cu un betisor cu vata la capat inmuiat in Balistol ungi usor partile in miscare si sinele pe care culiseaza mansonul;
-asamblezi la loc arma si verifici functionarea corecta prin cateva manevrari ale mansonului, tragaciului, cocosului, sigurantei si a butonului care elibereza incarcatorul;
-golesti, demontezi si cureti si incarcatorul cu Balistol apoi il stergi bine si il asambezi la loc.
Recomand sa faci toate astea cat mai curand dupa fiecare sedinta de tragere si in felul acesta te vei asigura ca arma ta functioneaz corect cat mai multa vreme.
emy

Post by emy »

de la p99 nu stii cum se curata o arma?

noroc mare ca unele nu ruginesc :).
lulux

Post by lulux »

:lol: :lol: :lol:
parca ti-ai luat tanc si nu stii cum sa-i faci revizia :D :D :D
uite d'aia era buna armata....curatai la arma de-ti sareau capacele :D :D
sith

Post by sith »

onyboy wrote:Salut la toata lumea! As avea si eu cateva intrebari in legatura cu, curatirea armei. sper sa gasesc pe cineva sami raspunda.. in mod special ma intereseaza cum curat teava dupa tragere? pot sa ung periuta cu ballistol? pe urma trebuie stearsa teava sau las asa interiorul tevii pana la urmatorea tragere?( mentionez ca am teava de mauser hsc 90 din fabrica) in carticica scrie spal cu apa calda interiorul tevi pe urma sters, astept niste sfaturi e la cunoscatori. multumesc anticipat!
mai bine o vinzi, si-ti iei bashketi ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
onyboy

Post by onyboy »

mai bine nu te mai baga in seama cu mine;) vere. Tiai cumparat vreun desert eagle si il ti ascuns?:)) razi ca miam rg, miam luat ca mam grabit si nam asteptat o luna sami iau un fort un cz ceva dar il iau si pala. nu sunt chiar novice dar am cerut o parere in plus la cunoscatori / detinari mai ales de asa ceva nam cerut pareri la AMATORI. la revedere
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
sith

Post by sith »

onyboy wrote:Buna ziua,la toata lumea salut cu respect veteranii acestui forum, carora leam citit cuvant cu cuvant fiecare postare! Sunt nou pe forum si in ciuda faptului ca sunt cateva topicuri despre rohm rg88 am zis sa deschid unul sa aflu mai multe pareri despre cei care detin/au detinut aceasta arma! (fiind unul din cei care au cumparat unul) in lumea armelor neletale sa zic asa,sunt cam de 3 ani, unde am inceput cu un pistol pe gaz marca ekol p29 folosit la maxim! sute de cartuse din pacate nu il mai am:D, ulterior la un an de zile whalter p99 gaz, iar acum de 2 saptamani preacunoscutul rohm rg88 de la magazinul arw, in ciuda la toate speculatiile si miile de discutii care au fost aici.....lam achizitionat de ce sa mint pentru ca are un pret bun in raport cu calitatea (nu am avut momentan bani de fort;)) cu toate ca cei de la MLD GUNS mil bagau p gat ) este un inceput fiind primul pe bila in 3 ani de zile...acum sa vedem teste in poligon caci momentan nu am tras cu el voi incerca la UTI sa vedem cum se comporta! am cumparat munitie podjeba acum inca nu stiu sigur daca sa bag pg in arma noua, sau ceva mai slab gen uag sau alte marci. zi cat mai placuta la toata lumea si sper sa revin cu poze filmulete si pareri!
Nu te supara, dar daca tu spui ca ai arme ("folosite la maxim") de 3 ani si nu stii cum se curata un pistol, poate ar trebui sa te mai gandesti ... Se pot intampla accidente, iar cu astea gresesti cam o data ... Vezi ca exista niste cursuri.
Last edited by sith on Mon May 09, 2011 3:44 pm, edited 1 time in total.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
onyboy

Post by onyboy »

Ok, am inteles referirea sa ne intelegem....la o pocnitoare cu gaz credema ca nu ma interesa sal curat asa repede si des si cu atentie pentru ca nu e asa pretentios tragi cu gaz si atat sunt doar niste gaze arse bun si reziduuri de la praful de pusca, nu zic ca nul curatam ba da! dar odata la nu stiu cat timp, doar putin cu periuta, ballistol uns si atat. si trageam de nebun cu el luam cate 50-100 in fine e mai putin important asta. Iar acum sa revin la rohm, la bila mai intreb o parere in plus pentru ca nam detinut pana acuma asa ceva si vreau sa stiu care sunt cele mai bune cai, pentru ca numai este ca la gaz...raman reziduri de la pulberea arsa si `firmituri` din bila de cauciuc dupa cateva zeci de cartuse si teava diferita, si tocmai ca sa nu ajung unde spui am zis ca nu strica o parere in plus. nu trebuie sati mai spun ca, sti si u foarte bine , doar tiam explicat la ce am facut referire cand am cerut un sfat ..sa ne auzim cu bine
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
lulux

Post by lulux »

e ca ti-ai luat lant la el sa-l porti de gat..... :lol: :lol: :lol:
giiieeee :D :D
Post Reply