sal, ma poate ajuta cineva in legatura cu un sfat

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nashu999

sal, ma poate ajuta cineva in legatura cu un sfat

Post by nashu999 »

INCEP CU O RUGAMINTE,ANUME DORESC SA ACHIZITIONEZ UN REVOLVER PE GAZ DAR NU STIU CE MARCA SI CARE AR FI MAI FIABIL,MICA PROBLEMA ESTE CA VREAU UNUL CU TEAVA SCURTA,CAT MAI PUTIN ZAMAC,SI SA IL POT TRANSFORMA EVENTUAL SI PTR BILA EVENTUAL (PTR AL FOLOSI SI IN POLIGON,DECI NUMAI IN POLIGON)EU SUNT MAI NOU IN DOMENIU SI SINCER NU STIU CU CE SE MANINCA VA ROG DACA MA POATE AJUTA CINEVA.DORESC SA CUMPAR PE GAZ DEOARECE IN ROMANIA ESTE DESTUL DE AMBIGUU LEGEA SI DE MULTE ORI AGRESORU TRECE IN POST DE VICTIMA CHIAR DACA TI-A SPART NASUL. DECI CARE ESTE SFATUL DOMNIILOR VOASTRE ?M UITAT DACA SE POATE RECOMANDATI -MI UN MAGAZIN DIN BUC ,FARA BULGARIA SAU ETC.SPER CA NU SUNT PREA PRETENTIOS. CU MULTUMIRI SI STIMA
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
nedumeritu

Re: sal, ma poate ajuta cineva in legatura cu un sfat

Post by nedumeritu »

nashu999 wrote:INCEP CU O RUGAMINTE,ANUME DORESC SA ACHIZITIONEZ UN REVOLVER PE GAZ DAR NU STIU CE MARCA SI CARE AR FI MAI FIABIL,MICA PROBLEMA ESTE CA VREAU UNUL CU TEAVA SCURTA,CAT MAI PUTIN ZAMAC,SI SA IL POT TRANSFORMA EVENTUAL SI PTR BILA EVENTUAL (PTR AL FOLOSI SI IN POLIGON,DECI NUMAI IN POLIGON)EU SUNT MAI NOU IN DOMENIU SI SINCER NU STIU CU CE SE MANINCA VA ROG DACA MA POATE AJUTA CINEVA.DORESC SA CUMPAR PE GAZ DEOARECE IN ROMANIA ESTE DESTUL DE AMBIGUU LEGEA SI DE MULTE ORI AGRESORU TRECE IN POST DE VICTIMA CHIAR DACA TI-A SPART NASUL. DECI CARE ESTE SFATUL DOMNIILOR VOASTRE ?M UITAT DACA SE POATE RECOMANDATI -MI UN MAGAZIN DIN BUC ,FARA BULGARIA SAU ETC.SPER CA NU SUNT PREA PRETENTIOS. CU MULTUMIRI SI STIMA
Odata ce incepi cu "sa il pot transforma si pentru bila" esti departe de tot de lege si de ceea ce discutam noi pe aici.
Mai ramane sa spui ca vrei sa bagi si piulitze si bolduri in bila ca sa se simta tinta in poligon mai bine si avem toata panoplia.
Si nu poti sa spui ca din cauza legii ambigue ai fost nevoit sa il modifici pe bila.
Cand mai poti posta, incearca sa nu mai scrii numai cu CAPITALE. Este oarecum nepoliticos, este ca si cum ai striga la cineva.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
tevez

Post by tevez »

Dacă vrei musai cu gaze poţi lua un revolver cu ţeava scurtă. Majoritatea au un adaptor pentru tras bile de cauciuc
dar cu încărcare pe la gura ţevii+blank. Pentru tras la poligon e ok dacă nu vrei precizie mare. Sfatul meu e să iei
direct o armă cu bile de cauciuc şi să nici nu te gândeşti la modificat arme, e periculos şi pentru integritatea ta
corporală dar dăunează grav şi libertăţii.
A, încă ceva, revolver cu puţin zamak spre deloc nu prea găseşti în România sau Bulgaria, pistoale în schimb există
Carpaţi, Grand Power pe gaze, FORT, G.P. sau CZ cu bile. Mai citeşte forumul pentru detalii, oricum nu eşti chiar
aşa începător dacă ai aflat despre zamak. :)
nashu999

Post by nashu999 »

incepator cu armamentul asta de generatie noua.in armata am fost cercetas si am mancat instructie echivalent cu ,tot ghiveciul care se dadea la pranz.despre zamac stiu ptr ca o perioada am lucrat ca mecanic stima da e ok nu voi modifica nimic era doar o parere de aceea am cerut un sfat.deci pe ce marca de revolver sa ma axez? si pe unde sa il caut? multumiri ptr sfaturi
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
nedumeritu

Post by nedumeritu »

nashu999 wrote:incepator cu armamentul asta de generatie noua.in armata am fost cercetas si am mancat instructie echivalent cu ,tot ghiveciul care se dadea la pranz.despre zamac stiu ptr ca o perioada am lucrat ca mecanic stima da e ok nu voi modifica nimic era doar o parere de aceea am cerut un sfat.deci pe ce marca de revolver sa ma axez? si pe unde sa il caut? multumiri ptr sfaturi
Singurul revolver pe care l-am si folosit intens in poligon, la Chisinau, la Dinamo, este un Schmeisser.
Din otel, cu camerele bucsate cu otel, o frumusete. NUmai ca aveau munitie slaba, tot ukrainiana ca si arma.
Celelalte sunt un fel de pocnitori. Cauta pe la Novarm ca acolo gasesti din cand in cand ceva de gen Reck sau altele.
Poate iti aduce Dan Marin un Schmeisser ca tot este el in relatii cu Kiev-ul si stie calea.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
cris091

Post by cris091 »

militianule pleaca de aici si nu ne mai trage de limba dute i-ati un revolver si impusca-te :mrgreen:
nedumeritu

Post by nedumeritu »

cris091 wrote:militianule pleaca de aici si nu ne mai trage de limba dute i-ati un revolver si impusca-te :mrgreen:
Militian?! :shock:
Poate da.
Poate nu.
Da' daca da?
Mai bine nu.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
cris091

Post by cris091 »

eu cred ca da ,dar tot o gasca cum sunt toti militie :lol: nii
nashu999

Post by nashu999 »

domnule cristi 09 sau cum iti spune,esti destul de sarcastic si poate putin mai mult consider ca ti am vb frumos si nu este necesar sa te porti asa.cat despre militian esti chiar simpati dar nu stiu care din noi este eu ca intreb ceva ce nu stiu sau tu ca o spui.stii,uneori unii dintre noi aruncam in fata propiile pareri ptr a ne ascunde adevarata identitate.stimabile domn cat despre impuscat ,nu am tendinte de suicid daca doresti sa incerci,este opinia ta ,dar inainte poti trece pe la mine ptr cateva sedinte de consiliere pshio.poate ca te razgandesti tot erai curios ce meserie am acum, ai aflat o zi buna
aurorauno

Post by aurorauno »

Cristi ori esti prost ori te prefaci ...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

nashu999 wrote:INCEP CU O RUGAMINTE,ANUME DORESC SA ACHIZITIONEZ UN REVOLVER PE GAZ DAR NU STIU CE MARCA SI CARE AR FI MAI FIABIL,MICA PROBLEMA ESTE CA VREAU UNUL CU TEAVA SCURTA................
.................................
CU MULTUMIRI SI STIMA
Daca esti interesat in continuare, am un Revolver Reck Cobra pe gaz. Arma e in foarte buna stare de functionare si arata ca in fotografia de mai jos:

Image

Uploaded with ImageShack.us
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

catalin_suzeanu wrote:
nashu999 wrote:INCEP CU O RUGAMINTE,ANUME DORESC SA ACHIZITIONEZ UN REVOLVER PE GAZ DAR NU STIU CE MARCA SI CARE AR FI MAI FIABIL,MICA PROBLEMA ESTE CA VREAU UNUL CU TEAVA SCURTA................
.................................
CU MULTUMIRI SI STIMA
Daca esti interesat in continuare, am un Revolver Reck Cobra pe gaz. Arma e in foarte buna stare de functionare si arata ca in fotografia de mai jos:

Image

Uploaded with ImageShack.us
Asta chiar merita achizitionata.
Ma refer la cerintele aratate de nashu999.
Se potriveste, mănuşă.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
nashu999

Post by nashu999 »

se poate un pret? eu ti am zis ca nu ma prea pricep deci oricum daca spuneti ca e bun il luam mai poti sa imi dai cateva detalii? cum ar fi pret si ce mai crezi u ca e necesar sa imi spui ca eu sincer nu stiu sa te intreb... :lol: ma int sa ai acte la el sa nu ma agate ''militia'' ca tot imi spunea ca sunt militian .hehehe vorba amicului mai rautacios putin id -ul meu este nashu999 pe mess. sau vrei sa iti trim nr de tel? stima
nashu999

Post by nashu999 »

revin cu inca o intrebare am citit tot aici pe forum despre acel cobra ca mai are ceva scapari de gaze nu f mari da un 10-15% scria propietarul.. mai scriu cateva modele ce am vazut si pe siteul de la hunter vip si anume ME 38 compact,smith and wesson chief special gr 77 umarex problema este ca nu dau preturile..am citit si despre un model turcesc tot aici pe pe forumul vostru ,zoraki 914,doar ca asta este pistol..pina la urma nu mai conteaza.. ce parere aveti ca si profesionisti
cris091

Post by cris091 »

zoraki este nemaipoment daca ai okazia i-al fara sa stai pe ganduri
Post Reply