MI-AM LUAT PISTOLUL ACUM VRE-O LUNA DE ZILE DE LA ARROW DIN BACAU . IN PRIMA SAPTAMANA AM TRAS CU EL 7 CARTUSE SI SE RUPSESE O BUCATA DIN TEAVA INTERIOARA. AM FOST CU EL LA DOMNUL DE LA MAGAZIN EXPLICANDU-I SITUATIA LA CARE IMI ZICE : "DA EU NU VAD NIMIC DOMLE IN INTERIOR S-A DUS PUTIN NIKELUL DE PE TEAVA INTERIOARA DA NU ARE PROBLEME " AM INSISTAT SA SE UITE CU O LANTERNA DE BRICHETA PE TEAVA DAR A ZIS CA NU ARE NIMIC SI SA TRAG CU EL ASA ACUM A INCEPUT SA SE RUPA SI A DOUA BUCATA DIN TEAVA DESTUL DE URAT. CE SA FAC MA MAI DUC ODATA SAU TRAG PANA ZBOARA DE TOT TEAVA SI ATUNCI O SA IA MASURI????
ROHM RG88 OLEACA DE AJUTOR VA ROG
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
ROHM RG88 OLEACA DE AJUTOR VA ROG
BUNA ZIUA
MI-AM LUAT PISTOLUL ACUM VRE-O LUNA DE ZILE DE LA ARROW DIN BACAU . IN PRIMA SAPTAMANA AM TRAS CU EL 7 CARTUSE SI SE RUPSESE O BUCATA DIN TEAVA INTERIOARA. AM FOST CU EL LA DOMNUL DE LA MAGAZIN EXPLICANDU-I SITUATIA LA CARE IMI ZICE : "DA EU NU VAD NIMIC DOMLE IN INTERIOR S-A DUS PUTIN NIKELUL DE PE TEAVA INTERIOARA DA NU ARE PROBLEME " AM INSISTAT SA SE UITE CU O LANTERNA DE BRICHETA PE TEAVA DAR A ZIS CA NU ARE NIMIC SI SA TRAG CU EL ASA ACUM A INCEPUT SA SE RUPA SI A DOUA BUCATA DIN TEAVA DESTUL DE URAT. CE SA FAC MA MAI DUC ODATA SAU TRAG PANA ZBOARA DE TOT TEAVA SI ATUNCI O SA IA MASURI????

Re: ROHM RG88 OLEACA DE AJUTOR VA ROG
te duci imediat la magazin!
IAR DACA SI DE DATA ACEASTA O SA ZICA CA NU E FRECARE CA LA MUNITIA DE RAZBOI CI E CAUCIUC PE FIER UNDE SA MA MAI DUC CU PISTOLUL? 
La Protectia Consumatorului. Asta daca nu intervine domnul Radu.
Mishule, faci sesizare scrisa cu numar de inregistrare la magazin. Soliciti raspuns in scris cu numar de inregistrare si stampila+semnatura din partea celuia care sustine ca pistolul e 100% integru si sigur. Soliciti sa scrie si ca pistolul se afla in stare corespunzatoare pentru a fi folosit.
Nu de alta dar daca se intampla ceva, macar sa avem pe cine trage la raspundere LEGAL si sigur.
Doh, nu ne-a ajuns cu "las-o domne ca merge si asa"... Pana nu sare unuia in cap ceva si moare nu ne invatam minte.
Nu de alta dar daca se intampla ceva, macar sa avem pe cine trage la raspundere LEGAL si sigur.
Doh, nu ne-a ajuns cu "las-o domne ca merge si asa"... Pana nu sare unuia in cap ceva si moare nu ne invatam minte.
CZ83 Rubber
De asta nu vreau sa il mai port la mine pana nu se rezolva ca acum bila de cauciuc ia in raspar bucata de teava de aluminiu si imi este frica daca in caz de autoaparare sa nu sara o bucata de metal si sa se infinga in cineva iar pe urma sa dau cu subsemnatul ca am transformat pistolul care arunca bile de cauciuc in pistol care arunca bucati de metal din teava

Eu ma gandeam mai degraba la siguranta ta decat la siguranta unui eventual atacator.
CZ83 Rubber
Corect ! Incidentul cu cea mai mare probabilitate de producere este ca bila sa ramana proptita intr-o bucata de metal dislocata din teava interioara iar presiunea mare creeata in teava sa determine imprastierea mansonului inchizator.d-rive wrote:Eu ma gandeam mai degraba la siguranta ta decat la siguranta unui eventual atacator.
Asa ca dl. MISHU mergi la magazin si insista sa-ti primeasca pistolul la service pentru inlocuirea tevii interioare, operatie care dureaza max. 15 minute sau sa-ti returneze banii cu care sa-ti cumperi o arma de la o pravalie care-si respecta clientii.
Buna seara !
Multumesc domnule Barthy pentru sfat, o sa ma duc maine pe la magazin. Si inca ceva va rog daca duc pistolul imi schimba teava pe loc sau il trimite in service la Bucuresti ///??
Cu respect
Multumesc domnule Barthy pentru sfat, o sa ma duc maine pe la magazin. Si inca ceva va rog daca duc pistolul imi schimba teava pe loc sau il trimite in service la Bucuresti ///??
Cu respect
Nu stiu daca au personal calificat si posibilitati tehnice acolo. E posibil sa-l trimita la Bucuresti. Dubios este faptul ca nu raspunde dl. Radu.MISHU_92 wrote:Buna seara !
Cu respect
crezi ca nu poate dormi din cauza tevii? protectia consumatorului frate,ca doar avem si noi drepturi din momentul in care dam banii pe ceva....mergi la magazin si intra putin in ala si ai sa vezi cum se rezolva treaba...ca la nesimtiti asa merge ,ca de, traim in Romania
AK47
Buna ziua.BARTHY 2 wrote:Nu stiu daca au personal calificat si posibilitati tehnice acolo. E posibil sa-l trimita la Bucuresti. Dubios este faptul ca nu raspunde dl. Radu.MISHU_92 wrote:Buna seara !
Cu respect
Raspund cum sa nu. Cel mai bine este sa mearga la magazin sa lase pistolul care ajunge in Bucuresti la armurierul cu care colaboram. Colegul de la magazin chiar daca are cursurile de armurier nu este autorizat sa faca decat o parte din operatiuni.
Cu respect.
si avand in vedere ca stiu despre ce armurier e vorba (serios adica), in locul tau as cere inlocuirea tevii cu una de mauser. si ai pistol "pe viata", garantat. evident mai depinde apoi si de "afet" 
Buna ziua la toata lumea, am deschis acest topic dupa ce am tot studiat teava rohmului meu cumparat acum 1 saptamana si am facut comparatie cu pozele postate aici cu sicanele unei tevi de rg88 unde spun unii ca la proeminente este subtire ca foaia de ceapa. pistolul meu din ceam vazut nu este asa, are aceleasi proeminente de teava strivita in 3 locuri ca la mauser hsc 90. daca aceste 2 pistoale sunt facute in aceasi fabrica sau ma rog unu din producatori le face pe amandoua....Exista posibilitatea ca la un model mai nou sa fie montata teava de hsc 90???adik cum as avea eu? SAU....ma insel amarnic. am atasat si un link cu poza sper sa se vada cat de cat. cer parerea veteranilor! multumesc anticipat!
http://i51.tinypic.com/307w7yq.jpg
http://i56.tinypic.com/23k7xie.jpg
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Buna seara.onyboy wrote:Buna ziua la toata lumea, am deschis acest topic dupa ce am tot studiat teava rohmului meu cumparat acum 1 saptamana si am facut comparatie cu pozele postate aici cu sicanele unei tevi de rg88 unde spun unii ca la proeminente este subtire ca foaia de ceapa. pistolul meu din ceam vazut nu este asa, are aceleasi proeminente de teava strivita in 3 locuri ca la mauser hsc 90. daca aceste 2 pistoale sunt facute in aceasi fabrica sau ma rog unu din producatori le face pe amandoua....Exista posibilitatea ca la un model mai nou sa fie montata teava de hsc 90???adik cum as avea eu? SAU....ma insel amarnic. am atasat si un link cu poza sper sa se vada cat de cat. cer parerea veteranilor! multumesc anticipat!
Cele doua pistoale, asa cum ati spus sunt facute de aceeasi fabrica. Initial RG88 a fost facut cu tevi "pastaie" (cum au botezat-o forum-isitii nostri cu state vechi). Modificarea s-a facut in urma problemelor avute in timp la varianta spusa mai devreme. Cu alte cuvinte de ceva vreme RG88 se face cu teva de MAuser HSC.
O seara buna.