Ajutor. PROBLEMA MAUSER HSC.

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Horia

Ajutor. PROBLEMA MAUSER HSC.

Post by Horia »

Buna ziua. Am achizitionat acum 2 zile un Mauser HSC cu bila de cauciuc. Astazi, "jucandu-ma" cu el, fara a avea magazia incarcata am observat ca siguranta pistolului se comporta ciudat. Asadar: in momentul in care imping parghia sigurantei in pozitia orizontala - gata pentru foc - trag culata in spate si apas pe tragaci. Cocosul este eliberat dar imediat dupa ce termina cursa si percuteaza, parghia sigurantei este ridicata in pozitie verticala (la 180 de grade fata de pozitia "sigur") iar cocosul nu mai are contact direct cu tija care percuteaza focosul unui eventual cartus. Daca apas din nou pe tragaci, parghia sigurantei va reveni in pozitie normala. Concluzia: intr-o situatie in care as avea magazia plina, primul cartus ar fi detonat, al 2lea "foc" ar fi de fapt un rateu si doar cel de-al 3lea "foc" ar fi declansat. Ce pot face? E normal? Va multumesc.
CooLT2006

Re: Ajutor. PROBLEMA MAUSER HSC.

Post by CooLT2006 »

Horia wrote:Buna ziua. Am achizitionat acum 2 zile un Mauser HSC cu bila de cauciuc. Astazi, "jucandu-ma" cu el, fara a avea magazia incarcata am observat ca siguranta pistolului se comporta ciudat. Asadar: in momentul in care imping parghia sigurantei in pozitia orizontala - gata pentru foc - trag culata in spate si apas pe tragaci. Cocosul este eliberat dar imediat dupa ce termina cursa si percuteaza, parghia sigurantei este ridicata in pozitie verticala (la 180 de grade fata de pozitia "sigur") iar cocosul nu mai are contact direct cu tija care percuteaza focosul unui eventual cartus. Daca apas din nou pe tragaci, parghia sigurantei va reveni in pozitie normala. Concluzia: intr-o situatie in care as avea magazia plina, primul cartus ar fi detonat, al 2lea "foc" ar fi de fapt un rateu si doar cel de-al 3lea "foc" ar fi declansat. Ce pot face? E normal? Va multumesc.
fugi cu el la garantie si scapi
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
Post Reply