incarcator 15 cartuse

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tiberius

incarcator 15 cartuse

Post by tiberius »

oare nu stiu eu sa caut in topicurile existente? mie mi se pare ca incarcatorul de 15 cartuse de la Walther p99 e un mare avantaj. e atat de prost pistolul incat anuleaza avantajul numarului mare de cartuse? e adevarat ca e cam scump pentru un zamac ( cum ziceti unii) dar nu e o achizitie buna? cred ca in cateva zile voi primi permisul si incep sa caut din toate variantele laudate , iar p99 nu apare.
BARTHY 2

Re: incarcator 15 cartuse

Post by BARTHY 2 »

salut!
permisul il vei primi dupa ce-ti cumperi arma. acum vei intra in posesia unei autorizatii de cumparare valabila 90 de zile cu drept de prelungire inca 90.
daca vrei o arma cu magazie high-capacity asteapta si tu pana vin CZ-urie la arrow.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Babanu

Post by Babanu »

intrebarea corecta ar fi: ce rost au 15 cartuse in incarcator daca intr-o situtatie critica se blocheaza dupa primul foc? :twisted: Raspunsul ar fi: degeaba pentru ca probabil nu o sa mai apuci sa le folosesti :lol:
Cum spunea si Barthy, asteapta CZ83, din ce se zvoneste o sa apara la ARW in curand
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

Cf L295 ai dreptul sa detii asupra ta doar 12 cartuse. Treaba ta ca ai doua incarcatoare si ca le repatizezi cum iti pica mai bine (asta atunci cand ai un ham cu toc de pistol in stanga si toc pt al doilea incarcator in dreapta), totul e sa nu depasesti numarul maxim de cartuse pe care ai dreptul sa le porti asupra ta o data.
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
hedone

Post by hedone »

Na, de asta habar nu aveam
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
Abigor_iq

Post by Abigor_iq »

catalin_suzeanu wrote:Cf L295 ai dreptul sa detii asupra ta doar 12 cartuse.
Imi cer scuye dar trebuie sa va contrazic. Prevederea mentionata de dumneavoastra se refera la armele letale si nu la cele neletale. - Art.44 alin (3) din L295.
catalin_suzeanu

Abigor_iq wrote:
catalin_suzeanu wrote:Cf L295 ai dreptul sa detii asupra ta doar 12 cartuse.
Imi cer scuye dar trebuie sa va contrazic. Prevederea mentionata de dumneavoastra se refera la armele letale si nu la cele neletale. - Art.44 alin (3) din L295.
Ops...scuze...asa e...avantanje si dezavantaje, dar vorba fiicei mele..."preferam sa fiu conditionata de a purta doar 12 cartuse dar sa am de-alea adevarate. :)

Stima
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
dragos

Post by dragos »

Fratilor, ma scuzati ca intreb, dar pe unde va plimbati voi de obicei de nu va ajung 12 cartuse :shock: :?: Prin favele braziliene, sau pe unde :?: Dati-o naibii de treaba, dar ma speriati :wink: . Nu zic ca nu pot aparea si cazuri in care te atatca un grup de indivizi :wink: , dar nici chiar asa. Sanatate si respect, sper ca nu am ofuscat pe nimeni.
Nimeni De Nicaieri

Post by Nimeni De Nicaieri »

Dragos, intr-o situatie reala in care adrenalina il face pe agresor sa nu simta mai nimic alea 12 cartuse o sa ti se para foarte putine.Unde mai pui ca in mod sigur nu vei nimeri de fiecare data si in majoritatea cazurilor nu te ataca doar o persoana.
Emanuel

Post by Emanuel »

12 - la letale.

La neletale nu e precizat - depinde cum interpreteaza Garcea.

:evil: :twisted: :evil:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
catalin_suzeanu

Emanuel wrote:12 - la letale.

La neletale nu e precizat - depinde cum interpreteaza Garcea.

:evil: :twisted: :evil:
Am corectat... :wink:
Hao111

Post by Hao111 »

vad ca tot se vorbeste de aparitia unor CZ-uri pe piata,stiti cam cand vor aparea ele si cam la ce pret se vor da (asa cu aproximatie) :roll:
aurorauno

Post by aurorauno »

Hao111 wrote:vad ca tot se vorbeste de aparitia unor CZ-uri pe piata,stiti cam cand vor aparea ele si cam la ce pret se vor da (asa cu aproximatie) :roll:
Ce legatura are asta cu topicul legat de incarcatorul de 15 cartuse? Uf..... :evil:
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
Hao111

Post by Hao111 »

uff...aurorauno daca chiar nu ai nimic de spus mai bine te abtii,acest topic continea vreo 2-3 referiri la CZ83 si nu avea rost sa deschid alt topic pentru asta :wink:
radu.b

Post by radu.b »

Hao111 wrote:vad ca tot se vorbeste de aparitia unor CZ-uri pe piata,stiti cam cand vor aparea ele si cam la ce pret se vor da (asa cu aproximatie) :roll:
Buna ziua.
Am mai raspuns acum vre-o doua saptamani. Pistoalele CZ trebuie sa apara si vor fi cu aproximatie la 2200lei
Cu respect.
Post Reply