baikal mp 341
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
baikal mp 341
pt reprezentantii arrow si pt. oricine imi poate da un sfat. am autorizatia pt. pistol cu bile de cauciuc si ma gandesc ca daca tot aveti relatii comerciale cu cei de la baikal poate puteti aduce si un pistol baikal mp 341? daca este nevoie fac comanda si patesc anticipat.multumesc.
-
nedumeritu
Re: baikal mp 341
eugend wrote:pt reprezentantii arrow si pt. oricine imi poate da un sfat. am autorizatia pt. pistol cu bile de cauciuc si ma gandesc ca daca tot aveti relatii comerciale cu cei de la baikal poate puteti aduce si un pistol baikal mp 341? daca este nevoie fac comanda si patesc anticipat.multumesc.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
nedumeritu
spuneugend wrote:oare asa sa fie?
numai gandindu-ma la lungimea totala a armei care este fix de vreo 49cm.
Nu mai stiu exact ce zice legea noastra referitor la persoanele fizice si armele de autoaparare cu
teava scurta. Exista o limita acolo.

Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Legea zice 60 cm; se incadreaza. Dar slabe sanse sa o aduca cineva.nedumeritu wrote:spuneugend wrote:oare asa sa fie?![]()
numai gandindu-ma la lungimea totala a armei care este fix de vreo 49cm.
Nu mai stiu exact ce zice legea noastra referitor la persoanele fizice si armele de autoaparare cu
teava scurta. Exista o limita acolo.
nu cred ca este asa scumpa incat sa nu o aduca cineva. eu nu am timp sa merg la chisinau .precis acolo se gaseste. sau cei din zona granitei cu ucraina.
-
nedumeritu
Da, dar nu te forta, nu gasesti mai aproape de Kiev, si acolo e cu cantece mari de tot.eugend wrote:nu cred ca este asa scumpa incat sa nu o aduca cineva. eu nu am timp sa merg la chisinau .precis acolo se gaseste. sau cei din zona granitei cu ucraina.
Militia de acolo nu o sa ti-o dea niciodata daca nu lucrezi in domeniu...
Doar daca nu vrei sa te duci la Ijevsk.
Adica 2,332 km, dus, intoarcerea nu este garantata... Directia exacta fiind:
Russian Federation, Republic of Udmurtia, Izhevsk
Eu zic mai bine sa urmaresti produsele ce vor fi aduse de importatorii romani si mai
ales de Arrow.
Last edited by nedumeritu on Sun Jan 17, 2010 10:01 pm, edited 2 times in total.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
daca nu gasesc intr-o luna , transform autorizatia pt pistol de tir 22ir si ma inscriu intr-un club de tir sportiv. 
Problema e ca pe ala nu poti sa-l porti .eugend wrote:daca nu gasesc intr-o luna , transform autorizatia pt pistol de tir 22ir si ma inscriu intr-un club de tir sportiv.
Nu poţi să transformi autorizaţia, poţi eventual să mai scoţi una şi să păstrezi analizele medicale.
Oricum autorizaţia de cumpărare pentru un 22lr nu e aşa simplă ca la bila de cauciuc, nici pentru tir,
nici pentru vânătorii care au dreptul să aibă puşcă în calibrul ăsta, durează mult mai mult din ce ştiu,
sigur mai întâi te înscri la tir şi după ceva vreme iei autorizaţia....
Ar fi bine să putem să ne apărăm proprietatea cu o armă ca lupara făcută de baikal dar nu aş crede...
Oricum autorizaţia de cumpărare pentru un 22lr nu e aşa simplă ca la bila de cauciuc, nici pentru tir,
nici pentru vânătorii care au dreptul să aibă puşcă în calibrul ăsta, durează mult mai mult din ce ştiu,
sigur mai întâi te înscri la tir şi după ceva vreme iei autorizaţia....
Ar fi bine să putem să ne apărăm proprietatea cu o armă ca lupara făcută de baikal dar nu aş crede...
daca stu bine si ma gandesc cred ca la nevoie mai eficient este o arma cu gaz iritant decat una cu bile de cauciuc care nu are directie decat de aproape iar aproape este periculoasa.daca ar fi cazul sa faci pagube serioase tot asa de bine se pot face cu un ac ca si cu un ir. in ceia ce priveste ir-ul , am fost vanator (din cauza de sanatate nu mai sunt) si nu cred ca ar fi o problema autorizarea. eu mai sper la mp 341, trebuie sa recuoastem ca este ochioasa.
Da, este o armă super-faină!
Daca esti deja vanator poti cumpara o arma sh cal.12 si o duci la scurtat teava la un armurier(suficienteugend wrote:daca stu bine si ma gandesc cred ca la nevoie mai eficient este o arma cu gaz iritant decat una cu bile de cauciuc care nu are directie decat de aproape iar aproape este periculoasa.daca ar fi cazul sa faci pagube serioase tot asa de bine se pot face cu un ac ca si cu un ir. in ceia ce priveste ir-ul , am fost vanator (din cauza de sanatate nu mai sunt) si nu cred ca ar fi o problema autorizarea. eu mai sper la mp 341, trebuie sa recuoastem ca este ochioasa.
cat sa se incadreze tot la arme lungi) .
O poti folosi cu succes pentru autoaparare cu cartusele cu bila cal.12 (le gasesti aici pe site) fara teama
ca gauresti agresorul pe ambele parti.
E adevarat ca nu o poti purta la tine dar presupun ca nici MP 341 nu aveai de gand sa-l tii la brau.
Acestea sunt cartusele de care vorbeam: http://www.arw.ro/produs.php?p=5338 si
http://www.arw.ro/produs.php?p=5339
Daca n-ai nimic de spus mai bine taci!
nu-i rea ideia si de luat o arma de vanatoare de tinut in casa si cartuse cu bile cauciuc , dar mie imi place pistolul ala.de fapt imi plac armele de tot felul.