Arme replica

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Guest

Arme replica

Post by Guest »

In noua lege( III,12) la categoria arme vechi sunt incluse armele mai vechi de 1977 si REPLICILE acestora . Asta inseamna ca un revolver COLT 1873 Peacemaker produs de Uberti sau Pietta ar intra la cat.D, fara permis (supus declararii),ca si armele cu pulbere neagra si incarcare pe la gura tevii.Aduceti in viitor ?
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Procedurile privind importurile de arme sunt si vor fi anevoioase. Din acest motiv vom importa numai acele arme pt. care credem ca exista suficiente solicitari.
Probabil deci, ca nu vom aduce modelul pe care il solicitati.
Marius Cocarla
Guest

Post by Guest »

Dar pistoale cu gaz ca revolverul Peacemaker de aici?
www.kaehny.de/schreckschuss/weihrauch/revolver.htm
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Anonymous wrote:Dar pistoale cu gaz ca revolverul Peacemaker de aici?
www.kaehny.de/schreckschuss/weihrauch/revolver.htm
Imi pare rau, nici acesta.
Guest

Post by Guest »

Eu cred ca ar trebui sa aduceti mai multe modele de pistoale cu bile de caucic. Eu si maine as cumpara un pistol daca ar fii frumos. Sincer nu imi place niciun model.
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Aici sunt de acord cu tine,guest.Si eu am vrut sa-mi iau un revolver cu bila de cauciuc insa nu mi-a placut modelul de la Arrow.Prefer un revolver cu teava de cel putin 4 inches si daca se poate si un calibru mai mare.Un Western Single Action ar fi excelent.Nu-mi plac revolverele astea cu teava scurta.Parca sunt pentru dame :lol: Si pun pariu ca un revolver cu teava mai lunga are si mai multa precizie dar si putere mai mare(viteza mai mare a proiectilului).Daca tot este cu bila de cauciuc macar sa arate ca magnum-ul lui Dirty Harry :)
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Dabija

Post by Dabija »

Eu am gasit un model care imi place ...Melcher - ME 38 Magnum dar din pacate e doar pentru gaz nu si pentru bile de cauciuc ... :evil: pentru bile e modelul ME38 compact cu teava mult prea scurta pentru gustul meu ... :cry:
Dupa cum stiti (din semnatura) imi plac revolverele :lol:
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
Post Reply