Arme replica
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Guest
Arme replica
In noua lege( III,12) la categoria arme vechi sunt incluse armele mai vechi de 1977 si REPLICILE acestora . Asta inseamna ca un revolver COLT 1873 Peacemaker produs de Uberti sau Pietta ar intra la cat.D, fara permis (supus declararii),ca si armele cu pulbere neagra si incarcare pe la gura tevii.Aduceti in viitor ?
-
Guest
Dar pistoale cu gaz ca revolverul Peacemaker de aici?
www.kaehny.de/schreckschuss/weihrauch/revolver.htm
Imi pare rau, nici acesta.Anonymous wrote:Dar pistoale cu gaz ca revolverul Peacemaker de aici?
-
Guest
Aici sunt de acord cu tine,guest.Si eu am vrut sa-mi iau un revolver cu bila de cauciuc insa nu mi-a placut modelul de la Arrow.Prefer un revolver cu teava de cel putin 4 inches si daca se poate si un calibru mai mare.Un Western Single Action ar fi excelent.Nu-mi plac revolverele astea cu teava scurta.Parca sunt pentru dame
Si pun pariu ca un revolver cu teava mai lunga are si mai multa precizie dar si putere mai mare(viteza mai mare a proiectilului).Daca tot este cu bila de cauciuc macar sa arate ca magnum-ul lui Dirty Harry 
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
-
Dabija