Ca sa cumpar???

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

catalin_suzeanu

Ca sa cumpar???

Post by catalin_suzeanu »

In sfarsit am primit din nou autorizatia de cumparare pentru pistol cu glont...Au motivat ca "procedurilii" sunt la fel chiar daca ai deja permis port-arma si ai la brau un pistol cu glont...Nu conteaza...tot o luna te tin, doar asa...ca sa te tina, pentru ca lucrarea a ramas "loco", adica la Capitala...
Ma rog...birocratie tipic romaneasca...
Dar sa revin...motivul pentru care am vandut acel S&W MP9 a fost acela ca am primit unda verde de a achizitiona din lotul de Glock-uri 26 aflate in "camara personala"...
Insa am dat cu nasul de Cobra M-5 Ultra-x si dintr-o data nu stiu ce sa fac...
Daca cineva dintre voi poate sa-mi dea cateva argumente solide cu ajutorul carora sa ma indrept spre una din cele doua arme, ii multumesc de pe acum si-i promit o sedinta de tragere la UTI (ca mie acolo-mi place)...

Atasez link-urile:

Cobra M-5 Ultra-X
http://www.cobrasecurity.ro/ro/produse/ ... tra-x.html
Image

Glock G26
http://www.glock.com/english/glock26.htm
Image

Multumesc
Last edited by catalin_suzeanu on Wed Aug 05, 2009 4:08 pm, edited 1 time in total.
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
dcrist

Re: Ca sa cumpar???

Post by dcrist »

Sincer mie personal mi-se par mici, de obicei arma se alege dupa mina eu preferind pe cele standard chiar daca sunt mai mari si mai greu de disimulat sub haine, daca iti plac cum trag(cursa tragaciului, etc) daca tie iti sta bine in mina una din cele 2 ia-o pe cea israeliana, intre Jericho si Steyr prefer Jericho, israelienii le au cu armele, mie nu mi-a dat nici o chifla arma lor fata de cea austriaca care poti sa o arunci dupa infractor la cite incidente a avut :twisted: P.S. Arma cu percutor exterior intotdeauna nu o sa dea chifle la munitia cu capsa mai tare fata de cea cu percutor interior care prefera capsa moale si cum in rrromanica o sa gasesti pe toate gardurile munitie de diferite feluri si avind o multitudine de tipuri de capse de nu stii ce sa mai alegi :mrgreen: ia-ti o arma cu percutor exterior! P.P.S. Apropo, vezi ca nu mai exista munitie de 9x19 in nici un magazin din Bucuresti! :twisted:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
catalin_suzeanu

dcrist wrote: ....................
Arma cu percutor exterior intotdeauna nu o sa dea chifle la munitia cu capsa mai tare fata de cea cu percutor interior care prefera capsa moale si cum in rrromanica o sa gasesti pe toate gardurile munitie de diferite feluri si avind o multitudine de tipuri de capse de nu stii ce sa mai alegi :mrgreen: ia-ti o arma cu percutor exterior!
...................
Multumesc...interesanta expunere insa, cele cu percutor interior sunt specifice armelor militare, adica cele de QA
dcrist wrote: ...................
Apropo, vezi ca nu mai exista munitie de 9x19 in nici un magazin din Bucuresti! :twisted:
...................
Munitie 9x19 cu glont se gaseste din belsug, insa trebuie sa mai cauti...
La GLOCK Romania, 9x19 are pretul de 1,6 lei/cartus (ieri am fost la dl. Popescu si avea suficiente pe stoc)
La TOP GUN 9x19 are pretul de 3 lei/ cartus (vineri am fost pe Doamnei si aveau si 9x19 si 9x17)
Nu stiu daca mai au cei de la ARW, acum o saptamana, mai precis pe martea trecuta, am sunat la gara de nord si spuneau ca au insa nu am intrebat pretul pentru ca nu aveam inca autorizatia...

Stima
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
catalin_suzeanu

dcrist wrote:Sincer mie personal mi-se par mici, de obicei arma se alege dupa mina eu preferind pe cele standard chiar daca sunt mai mari si mai greu de disimulat sub haine
.................
Am avut mare (dupa cum am scris mai sus) si am considerat-o foarte incomoda...Optez spre ceva mic insa puternic...
Cu cea Israeliana am tras la UTI...Foarte stabila in mana, siguranta din podul palmei pare destul de interesanta..
Cu Glock am tras o singura data folosind incarcatorul care are locas pentru degetul mic pentru ca cel din dotare pare putin incomod.
Ambele sunt foarte bune pentru purtare zilnica, fara a face "parada"...
Doresc insa in continuare pareri despre ambele arme pentru ca inca imi e greu sa ma hotarasc...
dcrist

Post by dcrist »

La 1,6 mai e cum mai e dar la 3 ron buc sa le vinda cind voi cumpara eu de la ei! sa tragi de citeva ori pe luna sau chiar o data pe luna la 3 ron o cutie trebuie sa fi demnitar ca lor li se pare putin la cit produc, restul suntem destul de rupti pentru a da atit pe o cutie de 50 buc eventual +poligonul sa mergem cu prietenii :twisted:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
emy

Post by emy »

cobra.
arata "mai a pistol" ; din ce stiu e derivat din colt 1911.
percutorul exterior nu cred ca o sa se agate in buzunar ;)
spor la cumparaturi!
catalin_suzeanu

emy wrote:cobra.
arata "mai a pistol" ; din ce stiu e derivat din colt 1911.
percutorul exterior nu cred ca o sa se agate in buzunar ;)
spor la cumparaturi!
Pare putin cam mare degajarea pentru degetul mare...
Insa in mana, in ciuda dimensiunii relativ mici, sta foarte bine...
La fel de sigur e in mana si Glock-ul insa numai cu incarcatorul cu degajarea pentru degetul mic, altfel, am senzatia ca-mi scapa, asa de micut e patul acestuia...
emy

Post by emy »

qed :D
catalin_suzeanu

Cobra cu degajarea pt degetul mare...
Image

Glock-ul cu incarcatorul din complet...
Image

Glock-ul cu incarcator cu degajare pentru degetul mic...
Image
sepuku

Post by sepuku »

_subscriu lui dcrist..mor dupa tragaciul soft al lui ultra-x... / mai imi plak si hk 7p8 si walther pps la 9x19..nu stiu dk le comercializeaza cineva la noi,insa as fi facut un drum'pt ele..orice ai decide sa.ti iei,fa ca alegerea sa nu fie una precedata de regrete,bafta la decizie si sa ne spui impresiile ulterioare cumpararii :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
catalin_suzeanu

sepuku wrote:_subscriu lui dcrist..mor dupa tragaciul soft al lui ultra-x...
.....................
Off...grea incercare...am fost la UTI din nou...am stat 2 (doua) ore alaturi de Filip si Viorel (pentru cine nu cunoaste, primul e fost militar, actualmente vanzator, al doilea e armurier, fostul armurier al Politiei Capitalei din 1980 pana prin 2005)...
E bijuterie X5-ul...Siguranta din podul palmei e unicat...nu o poti pacali...degeaba ai cartus pe teava si siguranta obisnuita trasa...daca nu-l ti in mana, nu "trage"....
Teava e deaosebit de "carnoasa"...adica parca e de AKM...asa e de goasa...nu s-au zgarcit israelitii la materiale...(unde mai pui ca INCA sunt folosite de serviciile speciale ale lor, evident...)...
Au stabilitate mare in mana...comparativ cu Glock care are aceeasi lungime (nu stiu de unde au scos ca Glock are 160mm si X-5 175mm...sunt fix la fel la lungime, cu exceptia acelei degajari ce protejeaza mana"prostului" care nu stie sa tina un pistol)...
Unitatea de foc e de 12 insa merg si celelalte incarcatoare, pana la 18...asta-i super, mai ales la tragere (merge si la Glock 26 figura insa, unitatea de foc e de doar 10)...
sepuku

Post by sepuku »

:) heheh-phai,gata e clar-CASA DE PIATRA ! :wink: cu speranta ka akum n-o sa te si circumcizi...heheh,bafta man,pup.o pe nevasta.ta pe siguranta aia nikel de pe crosa :) ai facut o alegere buna !!!
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
catalin_suzeanu

Am trecut de varsta "maritisului"...chiar astept in continuare (asta pana miercuri, cand preconizez sa-mi cumpar unul din cele doua pistoale) recomandari ce pot sa ma ajute in luarea unei decizii legate de viitoarea arma de aparare...

Multumesc anticipat...:)
emy

Post by emy »

vb de cobra.... dar cred ca o sa vedem poze cu glock ;)
oricum ambele isi fac treaba.
spor la cumparaturi! sa nu utati de poze :D
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Nedumerit cum sunt, nu ma prea pricep.
Tot ce pot sa spun este ca am avut vreme de vreo 5 ani un Glock 17 Standard.
L-am vandut prin februarie 2008. Am fost extraordinar de nemultumit de el.
Nu stiu, parca de la o sedinta de tragere la alta ii gaseam tot felul de hibe.
Si, aveam rateuri suficient de multe ca sa supere si pe ultimul incepator.
Scoteam cartusul nepercutat din el si il dadeam unui coleg de poligon si la el mergea
fara probleme. Dar aia aveau CZ sau cate ceva de pe la Beretta.
Asa am ajuns sa imi fie jena sa il mai incerc "in public".
Un armurier mi-a zis o poveste dspre 9x19 cu capse "moi", cu capse "tari" si mai ramanea
sa intre in scena si Scufita Rosie cu Vanator cu tot.
Cum ziceam, l-am dat si gata. Am trecut pe gume si gaze.
For a while..., or forever... better. Who knows. :mrgreen:

PS
Cu haiosu ajunsesem la concluzia ca cei de la Cobra sunt seriosi. Si se pare ca asa si sunt.
Exista cateva natii care nu fac rabat la arme. Si nu din alte considerente decat cele de supravietuire.
In rest, cumparati Genuine Austriche Glock manufactured by Cugir - fabrica de biciclete cu lant de 7,62... :mrgreen:
[Daca nu stiati toata piata de est este inundata cu armele lor austriece asamblate la Cugir.]
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Post Reply