care ar fi pretul corect pt un Rohm rg88 sh? il vand
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
care ar fi pretul corect pt un Rohm rg88 sh? il vand
vreau sa-mi vand jucaria pt k nu am timp sa-mi fac noile acte si vreau sa renunt deocamdata. are vreo 8-9 luni, e cumparat de la Arrow deci mai are garantie. Am la el toc piele, spray, peria de curatat si cheita pt desfacut. mai mult de 30 de gloante nu am tras cu el si nici nu prea l-am purtat, brunajul e intact. insa nu stiu cat sa cer pe el. un sfat va rog, poate chiar primesc si o oferta.
legea
nici eu nu mi-am facut actele, politia nu m-a contactat, daca fac actele mai tarziu are ceva? ( am un rg 88)
[quote="Adrian_is"]Cam da..daca nu le faci in termen de 6 luni parca!
sa ma corecteze meseriasii
Citez din "clasiicii inca in viatza" :
"Termenul de primire a cererilor pentru preschimbarea certificatelor de detinator si eliberarea permiselor de arma, este de 6 luni, incepand cu data de 17.03.2008."
Inca nu m-am iluminat asa de tare cu "mersul" acestui forum caci va atasam si o poza ...am sa o fac cat de curand.
O zi buna tuturor.
Citez din "clasiicii inca in viatza" :
"Termenul de primire a cererilor pentru preschimbarea certificatelor de detinator si eliberarea permiselor de arma, este de 6 luni, incepand cu data de 17.03.2008."
Inca nu m-am iluminat asa de tare cu "mersul" acestui forum caci va atasam si o poza ...am sa o fac cat de curand.
O zi buna tuturor.
danezu wrote:Daca arata bine,scade 30% din pret si vezi cat iese,oricum nu este o afacere sa cumperi un produs nou si sa-l vinzi la scurt timp!
Bafta!
Mai ales ca vanzarea unei arme prin intermediar (asa cum cere legea) este considerata de codul fiscal "vanzare in regim de consignatie" si se impoziteaza cu 16% din valoare NU DIN PROFITUL eventual pe care l-ai realiza. 10% ii platesti direct la magazin urmand ca anul viitor sa completezi declaratia de impozit pe venitul global si sa adaugi maretele "venituri" realizate din vanzarea armei, impozitul platit, etc. Se va recalcula si spre sfarsitul anului vei primi o hartiuta cum ca mai ai de plata la fisc nu stiu ce suma. Daca nu faci cele de mai sus, in functie de cat de repede se misca ei, vei primi o hartiuta cum ca ai de plata vreo 500 lei pentru nedepunerea declaratiei la timp.
P.S. magazinele trimit lunar o instiintare catre fisc despre cei ce au vandut arme prin intermediul lor.
Asa ca, dragi colegi: VANZARE BUNA! Trebe sustinere pentru ca e chiar mai greu decat la cumparare
-
pepitto_80
-
pepitto_80
-
pepitto_80
Re: care ar fi pretul corect pt un Rohm rg88 sh? il vand
mai ai de vanzare rohm-ul?