Va rog un sfat de calitate
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
SHADOWLIFE
Va rog un sfat de calitate
Buna ziua ,va rog sa ma ajutati sa aleg intre rg88 si mauser hsc 90,am urmarit toate discutiile de pe acest forum si am vazut profesionisti in declaratii si amatori in concluzii(nu vreau sa jignesc pe nimeni)dar cateodata vad ca fiecare isi ridica pe piedestal propria arma ceea ce ma pune in cumpana ,am vazut si testele facute de babanul daca nu ma insel dar nu erau si pt mauser(diferente foarte mari la munitie).Mai am autorizatia pana in 20 Martie si trebuie sa ma misc repede(am certificat si detin doua arme un Sig Sauer 9mm gaz si o pusca ac 4.5mm ).Respect pentru toti participantii la acest forum si sper sa aleg bine(voi o sa pune-ti ultima greutate pe talerul unuia dintre modele).
Re: Va rog un sfat de calitate
Buna ziua.SHADOWLIFE wrote:Buna ziua ,va rog sa ma ajutati sa aleg intre rg88 si mauser hsc 90,am urmarit toate discutiile de pe acest forum si am vazut profesionisti in declaratii si amatori in concluzii(nu vreau sa jignesc pe nimeni)dar cateodata vad ca fiecare isi ridica pe piedestal propria arma ceea ce ma pune in cumpana ,am vazut si testele facute de babanul daca nu ma insel dar nu erau si pt mauser(diferente foarte mari la munitie).Mai am autorizatia pana in 20 Martie si trebuie sa ma misc repede(am certificat si detin doua arme un Sig Sauer 9mm gaz si o pusca ac 4.5mm ).Respect pentru toti participantii la acest forum si sper sa aleg bine(voi o sa pune-ti ultima greutate pe talerul unuia dintre modele).
In primul rand ar trebui dumneavoastra sa le vedeti in magazin "live"
O zi buna.
Cu respect.
Radu
-
SHADOWLIFE
Va multumesc pentru informatia cu tocul
Dar din punct de vedere tehnic ,unii spun ca se blocheaza ,altii ca are joc la culanta rg88 fata de mauser,puterile difera...Am fost in magazin nu odata si le-am comparat dar daca nu ai un ochi ager poti sa spui ca sunt frati,diferenta de pret 1280 si 1460 deci nu poti zice ca au sarit calul (oricum mi se par un pic deformate)O zi placuta in continuare.
Re: Va multumesc pentru informatia cu tocul
Buna ziua.SHADOWLIFE wrote:Dar din punct de vedere tehnic ,unii spun ca se blocheaza ,altii ca are joc la culanta rg88 fata de mauser,puterile difera...Am fost in magazin nu odata si le-am comparat dar daca nu ai un ochi ager poti sa spui ca sunt frati,diferenta de pret 1280 si 1460 deci nu poti zice ca au sarit calul (oricum mi se par un pic deformate)O zi placuta in continuare.
Atunci cititi mai bine testul facut in poligon de posesorii acestor pistoale. Il gasiti la Discutii diverse, topic-ul ALL GUNS ROUNDUP chiar primele doua pagini. Poate asa va hotarati mai usor.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
-
SHADOWLIFE
Va multumesc
In primul rand vreau sa va multumesc dl Radu pentru promtitudinea cu care ati raspuns rugamintii mele, m-am uitat la topicul indicat de dvs si am constatat existenta unui top al armelor pe primul loc situandu-se rg88 dar in testele afisate mai jos nu exista acest model(mauser) TESTAT in poligon doar RG88 si ppW cu diferite munitii.Daca vreau sa achizitionez un produs ma uit la raportul pret-calitate si de aceea va intreb pe dvs inafara de design mai difera altceva intre cele doua modele,pentru ca nu vreau sa iau ceva si sa-mi para rau dupa celalalt produs.
PISTOL CU BILA MAUSER HSC 90 10X22T/seria (V.1059756)
Fabricant: RHOM
Pret: 1428 RON
Descriere:
PISTOL CU BILA
o mica diferenta este la greutate si la lungimea totala dar teviile sunt identice.Astept un raspuns din partea dvs.Va multumesc anticipat.
Detalii
-CALIBRUL 10X22T;
-CAPACITATE INCARCATOR 7 CARTUSE;
-LUNGIME TEAVA 9,2 CM;
-LUNGIME TOTALA 15,8 CM;
-GREUTATE 590 GR;
-MANSON DE ZAMAC SI PRASELE DE POLYMER;
-CARTUSELE FOLOSITE GENEREAZA O ENERGIE MAI MARE DE 100 J.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx\
PISTOL CU BILA RG88 10X22T/seria (V.1059974)
Pret: 1269.73 RON
Descriere:
PISTOL CU BILA DE CAUCIUC.
Detalii
-CALIBRUL 10X22T;
-CAPACITATEA INCARCATOR 7 CARTUSE;
-LUNGIMEA TEVII 9,2 CM;
-LUNGIMEA TOTALA 16,2 CM;
-GREUTATE 580 G;
-MANSONUL DE ZAMAC SI PRASELE DE POLYMER;
-CARTUSELE FOLOSITE DEZVOLTA O ENERGIE MAI MARE DE 100 J.
Descriere:
PISTOL CU BILA
o mica diferenta este la greutate si la lungimea totala dar teviile sunt identice.Astept un raspuns din partea dvs.Va multumesc anticipat.
Detalii
-CALIBRUL 10X22T;
-LUNGIME TEAVA 9,2 CM;
-LUNGIME TOTALA 15,8 CM;
-GREUTATE 590 GR;
Descriere:
Detalii
-CALIBRUL 10X22T;
-LUNGIMEA TEVII 9,2 CM;
-GREUTATE 580 G;
Re: Va multumesc
Buna ziua.SHADOWLIFE wrote:In primul rand vreau sa va multumesc dl Radu pentru promtitudinea cu care ati raspuns rugamintii mele, m-am uitat la topicul indicat de dvs si am constatat existenta unui top al armelor pe primul loc situandu-se rg88 dar in testele afisate mai jos nu exista acest model(mauser) TESTAT in poligon doar RG88 si ppW cu diferite munitii.Daca vreau sa achizitionez un produs ma uit la raportul pret-calitate si de aceea va intreb pe dvs inafara de design mai difera altceva intre cele doua modele,pentru ca nu vreau sa iau ceva si sa-mi para rau dupa celalalt produs.
Descriere:
PISTOL CU BILA
Detalii
-CALIBRUL 10X22T;
-LUNGIME TEAVA 9,2 CM;
-LUNGIME TOTALA 15,8 CM;
-GREUTATE 590 GR;
Descriere:
Detalii
-CALIBRUL 10X22T;
-LUNGIMEA TEVII 9,2 CM;
-GREUTATE 580 G;
Daca tineti la design atunci luati Mauser, daca nu atunci luati RG88 brunat.Faceti economie si din banii ramasi va luati tocul de care v-am spus.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Declaratie:
SHADOWLIFE, eu am testat si HSC-ul la poligon dar inca nu am postat rezultatele. Oricum, parerea mea este sa te feresti de el pentru ca se blocheaza frecvent. Gandeste-te ca intr-o situatie de criza iti trebuie o arma pe care sa fii sigur ca nu-ti face surprize.
Concluzie:
Cumpara-ti RG88 sau Walther PP si nu o sa regreti
SHADOWLIFE, eu am testat si HSC-ul la poligon dar inca nu am postat rezultatele. Oricum, parerea mea este sa te feresti de el pentru ca se blocheaza frecvent. Gandeste-te ca intr-o situatie de criza iti trebuie o arma pe care sa fii sigur ca nu-ti face surprize.
Concluzie:
Cumpara-ti RG88 sau Walther PP si nu o sa regreti
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
In sprijinul Waltherului pot spune ca nu s-a blocat niciodata...am folosit pana acum munitie UAG Verde si Podjeda.....iar precizia cu munitie UAG Verde e foarte buna chiar si la 8 metri...asta datorita faptului ca opritorul este foarte mic si e pozitionat pe teava aproape de camera cartusului(testat pe cutii de bere...
bine'nteles asta tine foarte mult si de cel ce manuieste arma).
Lasand la o parte "ironiile" cu nikelat sau nu...consider ca Walterul PP cu bila corespunde scopului pentru care a fost creat...
Lasand la o parte "ironiile" cu nikelat sau nu...consider ca Walterul PP cu bila corespunde scopului pentru care a fost creat...
Walther PP Nickel

Inclin spre cele spuse de Babanu. Ca fiabilitate si cost pe forumurile externe ramane RG88-ul, iar ca si putere consider Walther PPK (dar pretul cam maricel)!
Un minus al HSC 90, ca are in compozitie antimoniul, iar din discutiile de pe forum, dar si cu niste amici care au habar de compozitii si metale, reiese ca antimoniul daca are o fisura aceasta va duce la rupere sau crapa *(vezi si imaginile de pe forum).
Iar de 100 J mai asteapta munitie in Romania care sa si dezvolte asa o forta...
Un minus al HSC 90, ca are in compozitie antimoniul, iar din discutiile de pe forum, dar si cu niste amici care au habar de compozitii si metale, reiese ca antimoniul daca are o fisura aceasta va duce la rupere sau crapa *(vezi si imaginile de pe forum).
Iar de 100 J mai asteapta munitie in Romania care sa si dezvolte asa o forta...
Streamer 2014
Ekol Special 99
GVTTA CAVAT LAPIDEM NON VI SED SAEPE CADENDO! (P. Ovidius Naso)
LIBERTAS EST POTESTAS FACIENDI ID QVOD IURE LICET!
Ekol Special 99
statistic exista o foarte mica diferenta in favoarea PP-uluiDaBears wrote:de unde pana unde aceasta afirmatie? din cate am inteles eu au cam aceiasi puterekhronos23 wrote: iar ca si putere consider Walther PPK (dar pretul cam maricel)!
@Yang, nu te mai chinui sa convingi pe nimeni sa-si ia PP... eu nu mai fac asta demult
...nu are rost
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Nu stiu de ce sariti asa si apoi luati atitudine de demiurgi ("nu mai incerc demult!"). Nu incercam sa-l conving pe om sa isi ia RG sau PP...am avut un RG si e OK! Spuneam doar ca exista o diferenta de pret destul de mare (la nichel in TM este de aprox 400 RON).
Si cred ca existenta unei mici sicane la PP, fata de cele 2 de RG ii dau un plus de putere si poate precizie, dar plusul acela e dat de munitia folosita. Inca un plus pt PP mi se parea mai bine legat si finisat decat RG.
Atat am incercat sa ii recomand lui shadow sa tina cont si de materialul constructiv HSC 90 vs. RG 88 sau PP.
Cu respect,
Khronos23!
Si cred ca existenta unei mici sicane la PP, fata de cele 2 de RG ii dau un plus de putere si poate precizie, dar plusul acela e dat de munitia folosita. Inca un plus pt PP mi se parea mai bine legat si finisat decat RG.
Atat am incercat sa ii recomand lui shadow sa tina cont si de materialul constructiv HSC 90 vs. RG 88 sau PP.
Cu respect,
Khronos23!
Streamer 2014
Ekol Special 99
Ekol Special 99
-
SHADOWLIFE
Va multumesc
Sunte-ti mai mult decat niste prieteni(camarazi de arme)si pe aceasta cale tin sa va multumesc pentru pentru promtitudinea raspunsurilor voastre din experienta proprie sau datelor care le detine-ti,mai rar intalnesti astfel de oameni .Respect si stima pentru voi.