de vanzare
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
de vanzare
ofer spre vanzare pistol carpati 9mm celor ce poseda autorizatie de cumparare. posed intreg harnasamentul inclusiv cartise
un nou inceput un semn bun
Re: de vanzare
care e scorul ?neluvasiu wrote:ofer spre vanzare pistol carpati 9mm celor ce poseda autorizatie de cumparare. posed intreg harnasamentul inclusiv cartise
-khronos23 wrote:Stie careva daca mai functioneaza fabrica de la CUGIR si unde este un magazin in care se vand pistoale carpati variantele cu gaz si variantele cu bila?
catalin suzeanu wrote:Pistol Carpati 9mm cu gaz (arma de autoaparare, dar numai pe gaz);
-munitia: cartus cu gaz 9mm (de la magazinele de profil),
pret pistol : 1.154.57 lei (pret de fabrica cu TVA inclus).
persoana contact: Camelia Bazu
tel.contact: 0258.751.612.
Suna la telefonul de mai sus inainte de a te duce la fabrica (Cugir-Alba) pentru ca e singura persoana care te poate ajuta si sa ai certitudinea ca o gasesti.
si asta e nou nu are nici 40 de cartese traseBARTHY 2 wrote:neluvasiu wrote:2000 roncred ca glumesti. cu preturile dintr-astea incearca pe okazii.ro
pai trancanu e 1150ron franco furnizor; un toc cu ham cca 150 ron; 100 de cartuse cs 250 ron.
in total 1500; mai bine merg la fabrica. e si nou are si garantie.....
un nou inceput un semn bun
-
catalin_suzeanu
Re: de vanzare
neluvasiu wrote:ofer spre vanzare pistol carpati 9mm celor ce poseda autorizatie de cumparare. posed intreg harnasamentul inclusiv cartise
Tinand cont ca:
- un cartus cu glont 9x19 are pretul cuprins intre 1,5-3 lei...si nu ai voie sa detii mai mult de 50...la pret maxim ar insemna inca 150 lei;
- un ham special pentru Carpati (am mai dat adrese pe acest forum) e in jurul a 45 lei;
"...aceasta-i intrebarea..."
Cu stima,
Cata
Last edited by catalin_suzeanu on Tue Mar 11, 2008 5:01 pm, edited 1 time in total.
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
si ce daca? ma mir ca nu ai pus si accizaneluvasiu wrote:si asta e nou nu are nici 40 de cartese traseBARTHY 2 wrote:neluvasiu wrote:2000 roncred ca glumesti. cu preturile dintr-astea incearca pe okazii.ro
pai trancanu e 1150ron franco furnizor; un toc cu ham cca 150 ron; 100 de cartuse cs 250 ron.
in total 1500; mai bine merg la fabrica. e si nou are si garantie.....
Ati pierdut ceva din vedere: e vorba de o arma cu glont, chiar daca e un amarat de Carpati. Incercati sa-l cumparati din alta parte, eventual de la fabrica direct si vedeti daca puteti, chiar cu toate autorizatiile si atestatele in buzunar.
La astfel de produse nu se produce o scadere de pret in momentul iesirii pe usa magazinului, ci, din pacate, o crestere. Daca nu credeti, sa va mai dau cateva exemple:
- un Mosin-Nagant romanesc, produs prin anii "50, se vinde cu ~100 $ afara si cu ~400 $ la noi;
- un SKS rusesc sau romanesc, vandut acum cativa ani cu 400 lei (din fabrica) se vinde acum cu peste 2000!!! si chiar se cumpara la acest pret;
- o clona "civila" AK e cea mai accesibila arma romanesca la ora asta cu aproximativ 1200 lei cat e pretul acum, in conditiile in care cu 2 ani in urma s-au vandut si cu 600 lei.
Asa ca nu mi se pare foarte exagerat 2000 lei pt un Carpati pentru cine vrea mortis unul. Problema e ca daca vrei doar un pistol cu glont, cu o mica diferenta de pret poti lua unul de firma, mult mai serios.
- un Mosin-Nagant romanesc, produs prin anii "50, se vinde cu ~100 $ afara si cu ~400 $ la noi;
- un SKS rusesc sau romanesc, vandut acum cativa ani cu 400 lei (din fabrica) se vinde acum cu peste 2000!!! si chiar se cumpara la acest pret;
- o clona "civila" AK e cea mai accesibila arma romanesca la ora asta cu aproximativ 1200 lei cat e pretul acum, in conditiile in care cu 2 ani in urma s-au vandut si cu 600 lei.
Asa ca nu mi se pare foarte exagerat 2000 lei pt un Carpati pentru cine vrea mortis unul. Problema e ca daca vrei doar un pistol cu glont, cu o mica diferenta de pret poti lua unul de firma, mult mai serios.
-
catalin_suzeanu
Iarta-ma dar eu nu am pierdut deloc din vedere faptul ca e un pistol cu glont. Cu riscul de a ma repeta, un Carpati cu glont la fabrica e 1500 lei. Este ca si cum as vinde acum S&W MP 9mm al meu cu 4000 cand el e 3200...Si il dau si eu cu 2 hamuri (unul vertical, unul orizontal...etc). Dar nu-l dau...
Nu vreau sa se supere cineva pe mine insa consider ca atata timp cat exista alternativa de a lua unul nou, pe langa asta si mai ieftin, atunci nu vad cine ar da mai mult doar pentru faptul ca...are tot "harnasamentul"...
pentru cei interesati, un link catre Cugir:
http://www.arms.home.ro/arms/pg/index.html
Cu stima,
Cata
Nu vreau sa se supere cineva pe mine insa consider ca atata timp cat exista alternativa de a lua unul nou, pe langa asta si mai ieftin, atunci nu vad cine ar da mai mult doar pentru faptul ca...are tot "harnasamentul"...
pentru cei interesati, un link catre Cugir:
http://www.arms.home.ro/arms/pg/index.html
Cu stima,
Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Carpati cu bila de cauciuc nu se fabrica, a fost prezentat anul trecut un prototip la Expomil si atit, nu stiau nici macar pretul aproximativ sau daca o sa-l produca pe scara larga, a ramas pina in ziua de azi in ceata deasa daca se va produce sau nu varianta pe bila de cauciuc.RG RB wrote:As fi si eu interesat de un carpati cu bila! Dupa ce vb la fabrica, sa bagi te rog pe forum rezultatul discutiei...khronos23 wrote:Stie careva daca mai functioneaza fabrica de la CUGIR si unde este un magazin in care se vand pistoale carpati variantele cu gaz si variantele cu bila?
De ce oare nu-l produc si pe bila? Eventual sa-l produca pe tot din otel cu teava lisa, fara nici o sicana si sa-i lase acelasi calibru ca la gaz barem asa nu trebuie sa modifice linia de productie . Castiga si ei si noi, vorbind din prisma celor care se "chinuie" cu zamacul. Dar cine stie acolo sus, care dirijeaza orchestra in si bemol 'Prostii din popor' ......
SAU Stie cineva daca se poate modifica legal un carpati pe gaz si doar sa-i mareasca camera cartusului ca sa accepte cal.10 sau mai stie eu ceva pe acolo dar in principiu sa ramana teava de otel.
SAU Stie cineva daca se poate modifica legal un carpati pe gaz si doar sa-i mareasca camera cartusului ca sa accepte cal.10 sau mai stie eu ceva pe acolo dar in principiu sa ramana teava de otel.