Arme de la bulgari? Da de unde?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Arme de la bulgari? Da de unde?
Vreau sa merg si eu la bulgari sa iau un pistol! Am fost la Varna da n-am gasit magazinul, da nici nu m-am avantat prea mult pe stradute laterale. Asadar, va rog, cine stie, unde sunt magazine calumea, sa-mi zica si mie, sa nu pier timpul cautand pe acolo bezmetec! La Varna, sau la Burgas, unde e mai bogata piata. De Sofia nu intreb ca-i prea departe!
Va, rog, care stie, sa faca un pustiu de bine!
Ahhh, si cei de pe situl sotisbg, unde au baza, la Sofia? Stiti careva, a luat cineva ceva de la ei, sau de pe alte situri?
Va, rog, care stie, sa faca un pustiu de bine!
Ahhh, si cei de pe situl sotisbg, unde au baza, la Sofia? Stiti careva, a luat cineva ceva de la ei, sau de pe alte situri?
Ruse e dotat?
Deci la Ruse ar fi ceva marfa bogata? Da, m-am uitat pe harta si in o ora juma ajungi in Ruse! Si sa inteleg ca daca-s unu langa altul ai de unde sa alegi!? Pai daca-i asa, cum imi dau Valtro 98 civil, am si sarit gardu dela granita sa iau altceva!
Imi cer scuze ca va stresez, dar daca cumparandu-mi o arma de la bulgari, in caz de defectiuni la ea pot beneficia de service contra cost in Romania, atunci asa sa fie
Cum fac sa o iau...la Ruse am inteles ca e in centru..imi trebuie notificarea de la politia romana...in vama cum trec cu ea?
Banuiesc ca intai iau notificarea si in termenul ala de 30 zile ma pot duce la Ruse s-o iau cu actu la mine??!!
Rasp si mie va rog frumos
Cu respect
Cum fac sa o iau...la Ruse am inteles ca e in centru..imi trebuie notificarea de la politia romana...in vama cum trec cu ea?
Banuiesc ca intai iau notificarea si in termenul ala de 30 zile ma pot duce la Ruse s-o iau cu actu la mine??!!
Rasp si mie va rog frumos
Cu respect
la ruse sunt multe magazine si nunumai in centru. mai e unu si pe la gara langa benzinarie. acolo au si articole pt pescari.
la inapoiere, la granita cand iti cere buletinul ii spui vamesului bulgar ca ai o arma de declarat,si acesta isi cheama colegul roman. te cheama inauntru cu buletinul,notificarea si arma/armele-vezi ca nu poti introduce mai mult de 2 arme!!!). acolo ti se intocmeste o hartie. aaa... prezinti si factura si bonul de achizitie
in ro tre sa platesti acciza=100% din valoarea facturii
la inapoiere, la granita cand iti cere buletinul ii spui vamesului bulgar ca ai o arma de declarat,si acesta isi cheama colegul roman. te cheama inauntru cu buletinul,notificarea si arma/armele-vezi ca nu poti introduce mai mult de 2 arme!!!). acolo ti se intocmeste o hartie. aaa... prezinti si factura si bonul de achizitie
haiosu wrote:la ruse sunt multe magazine si nunumai in centru. mai e unu si pe la gara langa benzinarie. acolo au si articole pt pescari.
Multumesc mult pentru informatii!
-
gligorescu
a fost singurul cu singe in trotineta
Last edited by gligorescu on Sat Mar 15, 2008 6:19 pm, edited 2 times in total.