Curatare arma + inca o problema

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
sckhreech

Curatare arma + inca o problema

Post by sckhreech »

Salut,
Sunt posesorul uniu Rohm RG89 NI si as dori sa stiu cu ce il pot curata ca sa iasa petele de afumatura de pe el.
Am incercat cu ulei de arma si cu o carpa de bumbac dar din pacate fara nici un rezultat. Exista vreun produs special care curata afumatura de langa butoias si de pe acesta insa fara a deteliora nichelul?

Si a 2-a problema care o am este ca atunci cand deschid butoiasul pt a incarca/descarca cartusele , acesta loveste partea de jos a armei exact in zona ultimei cifre de la seria , pe care a zgariat-o deja si nu vreau sa am probleme sa zica cineva ca am modificat seria.Ce ii pot face in acest caz.Si inca o chestie care ma demoralizeaza este faptul ca la 1 test am vrut sa trag 6 focuri repetate rapid si arma s-a blocat intre trageri , dupa a 3-a tragere cu cartuse cu caz. Acest lucru s-a intamplat si la a 2-a incercare , dar daca trag cu pauza de 1-2 secunde aceasta nu se mai blocheaza. Dupa parerea mea nu cred ca este normal sa se blocheze la tragere rapida , mai ales ca este revolver si nu pistol.

Va multumesc.
cristib

Post by cristib »

1.Pentru curatat arma folosim ulei Balistol care se gaseste la arrow. Eu sunt multumit de felul cum curata.
2.A cazut inca un mit pentru care multi faceau valva si care spuneau ca nu se poate intampla niciodata asa ceva: si revolverul se blocheaza!
sorin mok

Post by sorin mok »

cristib wrote:1.Pentru curatat arma folosim ulei Balistol care se gaseste la arrow. Eu sunt multumit de felul cum curata.
2.A cazut inca un mit pentru care multi faceau valva si care spuneau ca nu se poate intampla niciodata asa ceva: si revolverul se blocheaza!
2. Nu e un mit si nu cazut. Se blocheaza pentru ca e Rohm si are o calitate slaba a materialului. Daca citesti forumurile americane pe unde isi dau politistii cu parerea o sa vezi ca acolo revolverele nu se blocheaza niciodata. Si ce sa se blocheze? Daca un cartus nu a percutat, treci la celalalt. Butoiasul trebuie sa se miste oricum. Daca e uns lagarul si daca e de otel special, nu zinc.
Luciano

Post by Luciano »

Din experienta mea cu primul meu revolver din zamac: dupa un timp de folosire se uzeaza mecanismul care invarte butoiasul precum si opritorul acestuia pe pozitie.
La mine nu mai oprea pe pozitia corecta si deci cartusul nu putea fi percutat.

p.s.
treaba cu uzura rapida a pieselor este valabila la orice arma din zamac ( revolver, pistol... ), eu unul m-am linistit nu mai cumpar imitatie de arma cu piese din zamac niciodata.

L.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
macarici

Post by macarici »

Luciano wrote:

treaba cu uzura rapida a pieselor este valabila la orice arma din zamac ( revolver, pistol... ), eu unul m-am linistit nu mai cumpar imitatie de arma cu piese din zamac niciodata.

L.
Si nu se pot face alte piese care sa le inlocuiasca pe cele din zamac,deteriorate?
Image
Luciano

Post by Luciano »

Teoretic orice se poate face dar merita ?
Sa zicem ca faci alta piesa dintr-un material mai rezistent ( fier, otel ) dar apoi aceasta uzeaza si mai rapid alta componenta de zamac cu care vine in contact.
La revolvere e chiar foarte problematic, daca pana si butoiasul e din zamac, tot timpul vor fi probleme la sistemul de rotire daca materialul la o singura piesa din ansamblu e slab-zamac.

Decat o arma nesigura ( zamac ) mai bine lipsa.

L.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
macarici

Post by macarici »

Luciano wrote:Teoretic orice se poate face dar merita ?
Sa zicem ca faci alta piesa dintr-un material mai rezistent ( fier, otel ) dar apoi aceasta uzeaza si mai rapid alta componenta de zamac cu care vine in contact.

L.
Faci si piesa care se uzeaza ulterior si tot asa!Lucrul finit cred eu ca va fi foarte bun :wink: .Si atunci cred ca se merita.
Image
sckhreech

.

Post by sckhreech »

Gata. S-a rezolvat. Era o piesa care tinea "butoiasul" care avea joc. S-a schimbat.
Nota 10+ pt cei de la service Arrow pt ca au rezolvat de pe o zi pe alta. Super domn Dl. Florin.

Bafta multa
bond008

buna tuturor

Post by bond008 »

Am cumparat acuma un valtro 98 de 9mm cu gaz, vreau sa il incerc sa vad cum merge, unde se poate incerca? sunt din sibiu, trebuie numai intr-un poligon autorizat sau pot merge pe camp si sa trag???? :roll:
Cine detine mai multe detalii despre acest tip de pistol rog sa imi spuna si mie, am intrat pe site-ul lor dar cam slabut, cea ce stiu stiu de arme in general nu detalii tehnice ale lui valtro. va multumesc.
bond008

Post by bond008 »

ACESTA ESTE PISTOLUL CE SPUNETI, CUM VI SE PARE????
Image
Post Reply