rohm rg88- pareri detinatori

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sith

Re: rohm rg88- pareri detinatori

Post by sith »

nashu999 wrote: ..... important cred eu ca este '' sa o inghiti '' asa si sa tragi doar ce este important, din discutii cu timpul vei fi poate u cel vechi care sicaneaza nou venitul .. dar sincer chiar si misthoul mai de prost gust nu doare fizic ( in prima parte am luat-o si eu de imi venea sa imi trag una ca am intrat in vb..) .....
Pai daca iti mai amintesti cum a fost primul tau post, o cam meritai ... :wink:
nashu999 wrote: .... DORESC SA ACHIZITIONEZ UN REVOLVER PE GAZ DAR NU STIU CE MARCA SI CARE AR FI MAI FIABIL,MICA PROBLEM ESTE CA VREAU UNUL CU TEAVA SCURTA,CAT MAI PUTIN ZAMAC,SI SA IL POT TRANSFORMA EVENTUAL SI PTR BILA EVENTUAL (PTR AL FOLOSI SI IN POLIGON,DECI NUMAI IN POLIGON) ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
nashu999

Post by nashu999 »

nimic nepoliticos, doar cat mai putin zamak :lol: ,viata merge inainte si asa invatam (sau cel putin asa cred)si uite asa de la putin zamak am ajuns la fort 9(da pe toate le tii minte si le notezi ,statistica nu gluma :wink: )... si in curand poate un ac. hatsan sniper daca ne ajuta Dumnezeu si nu ne mai restructureaza astia...seara buna va doreste nashu..
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
onyboy

Post by onyboy »

Salutare. Revin si eu cu o intrebare pentru veterani:D la micutul RG care il detin.. daca ii pun un arc recuperator mai puternic, mai tare (sau cum am vazut la cineva intrun video, 2 arcuri intortocheate`) ii adaug un plus de siguranta mansonului, culatei? adica ma gandesc ca singurul dezavatanj ar fi la cartuse ceva mai slabe sa nu aibe putere sa faca reincarcarea, si atat. Si asa as putea trage si cu ceva mai puternic fara sa imi fac griji. Multumesc anticipat
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
sith

Post by sith »

In cazul in care folosesti un arc mai puternic, n-o sa-ti reincarce cu munitie mai slaba. Nu trebuie sa uiti ca ai pistolul din zamak, folosind un arc mai puternic si munitie mai puternica, vei avea socuri mai puternice si ti-ar putea crapa jucaria ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
onyboy

Post by onyboy »

Da asa ma gandeam si eu ca no sami mai reincarce cum trebuie. Nu sunt adeptul la ceva puternic pentru distractie ziceam pentru autoapare sa am ceva puternic, si la poligon ceva slabut, deocamdata am tras cu U.A.G SI PG mai multe, totul ok. Ms oricum!
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
sith

Post by sith »

Foloseste wadie. Parerea multor detinatori de 10x22 este ca e cea mai buna munitie existenta la noi, deocamdata, in calibrul asta.
my favorite gun
telesystems
onyboy

Post by onyboy »

Stiu! am citit am rascitit , dar nam apucat sa cumpar ca nam gasit.....la magazin pe mosilor...aduc in 3 sapt abia.
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
onyboy

Post by onyboy »

Salut la toata lumea! azi am reusit sa ajung la UTI la poligon, cu micul RG :) . (teava mauser hsc). Dupa 70 de cartuse trase intrun de timp de nivel mediu, cam 25 de minute, nici un blocaj (multumit si tot odata mirat) munitia folosita: 50 buc. Pobjeda -PG, DIN CARE 10 cu bila impinsa in interior, si 20 buc. Stop power -U.A.G., (WADIE NAM GASIT! :( MOMENTAN) Rezultate si teste cu aceasta arma si aceste tipuri de munitii, stiu ca sunt pe tot forumul din 2007-2008, dar avand modelul cu teava de mauser si credetima este diferenta.. am zis sa impart si eu cateva pareri mai mult sau mai putin asemanatoare. despre precizie acuratete. despre puterea bilei nam avut interes. U.A.G 5 metri foarte bune precizie, obtinand grupaj intrun diametru 6-7 cm, (mie mi sa parut ok pt *zamac*nu stiu alte valori), 10 metri grupaj max 10-12 cm diametru, aproximatic deci pentu cine stie modelul de tinta de la UTI , la 10 m nu a iesit din cercul negru nici macar o bila! In schimb PG dezastruos:D la 5 metri din 6 cartuse cam 3-4 max atingeau tinta si ...alea cam pe langa dar din 50 trase spre sfarsit incepusem sa ma obisnuiesc:D sa tinesc mai intro parte asa ....si era ok:D Cam asta a fost iesirea Poligon, astept sa aduca wadie....sa vedem daca este cum spune lumea! pana acum U.A.G super munitie cel putin pt 10x22, sunet mai slab dar precizie garantata!
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
Nimeni De Nicaieri

Post by Nimeni De Nicaieri »

Totusi la autoapareare iti recomand PG daca nu ai wadie; face gauri mari :mrgreen:
onyboy

Post by onyboy »

Nimeni De Nicaieri wrote:Totusi la autoapareare iti recomand PG daca nu ai wadie; face gauri mari :mrgreen:
e cu dus si intors:D astept sa aduca wadie in 2 sapt...sa vedem ce si cum:D pt poligon UAG E super dar si 4 lei...bucata:))
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
tevez

Post by tevez »

Wadie şi pentru poligon, şi pentru autoapărare. Când vor veni alte muniţii...le testăm şi vedem ce şi cum.
Momentan Wadie este "compromisul ideal". :D
onyboy

Post by onyboy »

Este dar uite ca abia se gaseste la un singur magazin:D asta e. pana imi iau ceva 9 mm sa am o plaja mai mare de producatori:D ma descurc cu ce gasesc:D
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
tiger

Post by tiger »

onyboy wrote:Este dar uite ca abia se gaseste la un singur magazin:D asta e. pana imi iau ceva 9 mm sa am o plaja mai mare de producatori:D ma descurc cu ce gasesc:D

Ca un sfat personal, gandeste-te mai bine la calibrul .45 cam toata lumea il lauda. Preturile la arma cam tot pe acolo bat asa ca... sau poate vine 917 de la turci in .45 si la noi si atunci cred ca va fii interesant de vazut cum vor evolua preturile.
onyboy

Post by onyboy »

Da. acum sti cum e voi vedea atunci ce si cum:D, deocamdata 45. din ce am vazut e doar munitie Fort, si nu mi se pare ceva sigur pe timp indelungat, ma refer ca cn stie cum poate nu se va mai importa:D. e o parere ...un gand zic si eu:D. la 9 mm imi place ca intra multe boabe:D
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
tevez

Post by tevez »

Când a ajuns CZ83 pe piaţa din Ro. nu era deloc muniţie de 9mm. Totuşi lumea şi-a luat. Era cerere de muniţie dar nu şi ofertă.
Salvarea a venit de la Arrow la vremea aia. Acum se anunţă importul a mai multe variante de .45 rubber. Mie personal chiar nu
mi-ar trebui altă muniţie, Fort e excelentă, poate un echivalent pentru YAS-ul de 9mm în .45ceva mai ieftină, de poligon. Nici
de 10x28 nu se găseşte decât o singură marcă de muniţie şi doar cu cămăşi de oţel şi totuşi lumea cumpără şi T12 şi Steyer. :)
Post Reply