Munitie Snail 9mm

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
radu.b

Re: Munitie Snail 9mm

Post by radu.b »

d-rive wrote:Tot astept momentul ala sa apara cineva din conclav si sa spuna: ABEMUS MUNITIA 9MM SNAIL!!! Da Doamne :lol:
Buna ziua.
Au sosit cartusele cu bila 9x22T Libra. Maine (ajung probabil vineri)va trimit cu masina cele 80 de cartuse de care am vorbit la magazin in Galati cu specificatia ca sunt rezervate pentru dumneavoastra. De dimineata v-am trimis si traducerea lui CZ83 pe mail.
Cu respect
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

radu.b wrote:
d-rive wrote:Tot astept momentul ala sa apara cineva din conclav si sa spuna: ABEMUS MUNITIA 9MM SNAIL!!! Da Doamne :lol:
Buna ziua.
Au sosit cartusele cu bila 9x22T Libra. Maine (ajung probabil vineri)va trimit cu masina cele 80 de cartuse de care am vorbit la magazin in Galati cu specificatia ca sunt rezervate pentru dumneavoastra. De dimineata v-am trimis si traducerea lui CZ83 pe mail.
Cu respect
Buna ziua,

Este la acelasi pret cu cel afisat pe site pt. SNAIL ?

Stima
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
radu.b

Post by radu.b »

BARTHY 2 wrote:
radu.b wrote:
Buna ziua.
Cu respect
Buna ziua,

Este la acelasi pret cu cel afisat pe site pt. SNAIL ?

Stima
Buna ziua.
N-am reusit momentan sa le postez (marca este Libra) dar ca pret sunt tot cam pe acolo.
Cu respect.
d-rive

Post by d-rive »

@dl Radu.

Multumesc mult de cartuse. Am asteptap Snail dar au venit Libra, bune si astea :D
Multumesc mult, o sa sun vineri la magazin.

Cu manualul v-am multumit pe topicul de CZ83, nu imi citisem e-mail-ul :)

WE asta ma pun pe treaba, vad si eu in sfarsit cu ce se mananca.Pana acum trasesem numai cu glont. Sa vedem ce fel sunt si "caucioacele" astea.
CZ83 Rubber
dennis

Post by dennis »

AOLEU NU IMI VINE SA CRED LIBRA?? nu fratilor nuuu am tras cu ea si la precizie e MULT mai slaba celei snail.. Hai domnu radu nu se poate asa ceva chiar nu ne mai intelegem. Mi s_a stricat ziua cu vestea asta .FRATILOR SNAIL , S N A I L se poate? poate aduce cineva munitia asta in Romania ????
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Pai munitia a sosit, zic gurile insiderilor.
Cica pe undeva pe martea ce vine va fi pe piata si in tara.
Pana atunci folositi cu incredere munitia asta de 9x22 de la Libra:
9x22-1.jpg
9x22-1.jpg (194.05 KiB) Viewed 8660 times
9x22-2.jpg
9x22-2.jpg (211.2 KiB) Viewed 8661 times

In baza unor calcule stranii, pretul acestei munitii, luata de exemplu de la Targu Mures este
absolut aberant de mic si unora dintre importatori, se stiu ei care le vor tiui urechile multa vreme.
Stam pe margine si chibitzam cu gura pana la ureki.
PS
Pentru cine stie un pic de botanica spatiala, poate afla prin metoda determinarii directe cum ca
Snail si Libra sunt fix in aceeasi localitate, pe aceeasi strada, la acelasi numar de telefon pe la unele personaje.
Ce se intampla acolo stie doar cine i-a vizitat. Cine nu, asteapta doar sa vina muntia si asta ii ia tot timpul si... nerfii capului.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
d-rive

Post by d-rive »

@nedu, da-mi pe pm un link cu magazinul despre care vorbesti. Multumesc frumos.
CZ83 Rubber
nedumeritu

Post by nedumeritu »

d-rive wrote:@nedu, da-mi pe pm un link cu magazinul despre care vorbesti. Multumesc frumos.
CU placere:
http://www.libraas.com/20-strelivo.html
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
d-rive

Post by d-rive »

radu.b wrote: Buna ziua.
Cu respect
Asa cum am vorbit si la telefon, va FOARTE MULTUMESC.

Nu am intrat in posesia munitiei, nu stiu daca aceasta a ajuns si mai nou cei de la magazin sunt in concediu. Tot cum v-am zis si la telefon, si intentionat daca vroiati sa o faceti asa de lata, nu cred ca va iesea atat de bine.
Va transmit cu maxima mahnire, intreaga mea (oferita de dumneavoastra de fapt), dezamagire.
Regret ca am cumparat pistolul CZ83 de la dumneavoastra si va promit solemn ca nu mai "deranjez" pe nimeni cu banii mei, poate ii vor altii. Deasemenea, o sa am grija ca si alti galateni sa stie cat de seriosi sunteti, cei mai seriosi as spune :lol:

Va doresc, "SUCCESURI" si dati-o in masa de treaba, NU SE FACE CEEA CE FACETI DOMNIILE VOASTRE!!!
CZ83 Rubber
radu.b

Post by radu.b »

d-rive wrote:
radu.b wrote: Buna ziua.
Cu respect
Asa cum am vorbit si la telefon, va FOARTE MULTUMESC.

Nu am intrat in posesia munitiei, nu stiu daca aceasta a ajuns si mai nou cei de la magazin sunt in concediu. Tot cum v-am zis si la telefon, si intentionat daca vroiati sa o faceti asa de lata, nu cred ca va iesea atat de bine.
Va transmit cu maxima mahnire, intreaga mea (oferita de dumneavoastra de fapt), dezamagire.
Regret ca am cumparat pistolul CZ83 de la dumneavoastra si va promit solemn ca nu mai "deranjez" pe nimeni cu banii mei, poate ii vor altii. Deasemenea, o sa am grija ca si alti galateni sa stie cat de seriosi sunteti, cei mai seriosi as spune :lol:

Va doresc, "SUCCESURI" si dati-o in masa de treaba, NU SE FACE CEEA CE FACETI DOMNIILE VOASTRE!!!
Buna ziua.
V-am raspuns si pe celelalt topic. Cartuse Libra exista la dumneavoastra in oras. Este adevarat nu la magazinul nostru (care este inchis) ci la unul din distribuitorii nostri.
Cu respect.
d-rive

Post by d-rive »

Eu sunt din Galati, nu din Constanta.
Nu stiu care e celalalt distribuitor al dumneavoastra. Era bine daca-l numeati si spuneati si adresa sau un minim de date de contact.
CZ83 Rubber
d-rive

Post by d-rive »

Am intrat in posesia munitiei la magazinul indicat. Baiat fin patronul de acolo. Avea si Snail si Libra. Cand o sa am cadru adecvat o sa fac niste teste si va zic ce si cum.
Mi s-a mai promis dintr-o sursa o munitie mai puternica, sa vedem ce o sa iasa si cu aia. O sa o dezvalui mai tarziu... sursa.
CZ83 Rubber
radu.b

Post by radu.b »

d-rive wrote:Eu sunt din Galati, nu din Constanta.
Nu stiu care e celalalt distribuitor al dumneavoastra. Era bine daca-l numeati si spuneati si adresa sau un minim de date de contact.
Buna ziua.
Tocmai l-am indicat in celelalt topic. Si este unul din cei doisprezece clienti ai nostri din Galati, fara magazinul Arrow.
Cu respect.
d-rive

Post by d-rive »

Oameni buni, ma speriati. Care 12 revanzatori aveti in Galati?... ca sunt 3 magazine de toate :lol:
Aveti undeva lista asta de colaboratori ca nu vad care ar fi misterul...
CZ83 Rubber
aurorauno

Post by aurorauno »

Prietene dar pe privat nu poti sa discuti daca ai atatea curiozitati? Vrei sa iti dea Arrow munitie gratis,sa ti-o aduca acasa,eventual
sa o si bage in incarcator?Nu-ti convine Arrow ai libertatea de a alege,nu sa ii urechezi pe oamenii astia ca nu iti fac tie poftele!
Ne tot povestesti in paralel pe 2 topicuri diferite fel si fel de nemultumiri d-ale tale,zau ca exagerezi! :|
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
Post Reply