http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... Zoraki+917
Ramai pe fort 17 ...este o arma consacrata si arata si bine.
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
bastonul il folosesti doar in caz de nevoie, iar in acest caz ïntamplator l-ai gasit pe jos..." sau chiar l-ai luat din posesia agresorului...sith wrote:Cu bastonul ala dai de belea, pistolul il ai legal, fiecare decide cum crede ...
Aşa este, dacă citim postări pe forum de acum vreo 2-3 ani vedem o evoluţie mare. Şi piaţa de neletale va mai evolua,bozo wrote:Asa ca totul e discutabil, nu exista bun si rau. Partea buna e ca acum aveti de unde alege.
Buna ziua.zadkhiel wrote:Multumesc tuturor pentru sfaturi.
Despre Zoraki 917 vad ca nu stie nimeni nimic... Sunt curios daca se poate importa de catre vreo firma. Poate cei de la arrow ?
@ Bruteforce - Da ai dreptate, probabil ca daca nu gasesc Zoraki 917 nicaieri, am sa merg pe varianta Fort, eventual cel din polymer ca-i mai usor decat cel din otel ...
Buna seara,radu.b wrote: Buna ziua.
Modelul 917 Stalker este in curs de achizitionare. Mostra am vazut, am tras cu el este suficient de precis, teava si mansonul sunt de otel, frame-ul este de polimer. Ce m-a incantat a fost sistemul de sigurantare care este in dreptul crosei a.i. in momentul de dare a focului, pistolul este armat, fara alte miscari suplimentare. Am postat un topic nou despre acest pistol. Cat despre pret ... oricum o sa fie imbatabil.
Cu respect.