Stalker 917

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: Stalker 917

Post by tevez »

Ginno wrote: Cred ca pana la urma se face prea multa reclama la fort... care din câte stiu eu nu toate modelele sunt din metal 100%.. atat ca au teava lisa..
E dreptul tău să crezi ce vrei. După cum poţi vedea mai sus, topicul a fost deturnat tot de unu' supărat pe "dictatura" Fort, ca şi tine. 100% metal nu are nicio relevanţă. Şi zamakul e metal, un aliaj mai precis, dar asta nu înseamnă că e şi un material bun. Nu, e doar un înlocuitor ieftin şi uşor de prelucrat, unele arme neletale din aşa ceva fiind bunicele, mai ales dpdv financiar. Pe de altă parte, Glock, Sig sau H&K fac arme cu părţi din polimer foarte bune, deşi nu-s 100% "metal". Când va apărea ceva superior Fortului, respectiv lui Alfa la revolvere, îi vom face bucuroşi "reclamă".
aurorauno

Post by aurorauno »

tevez wrote:Pe de altă parte, Glock, Sig sau H&K fac arme cu părţi din polimer foarte bune, deşi nu-s 100% "metal"
Ai uitat S&W :P :P
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
bozo

Post by bozo »

pana si CZ are cu plastic.
sith

Post by sith »

din motive economice se prefera plasticul, totusi preturile au ramas mari ...
insa nici un producator nu prefera zamakul pentru componente, nici macar pentru garda tragaciului :P
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
bozo

Post by bozo »

nu numai din motive economice, e vorba de greutate, in primul rand. Pentru cadru ar merge si un material mai moale (dar nici chiar casant cum e zamakul). Daca prinderile sunt ok, nu influenteaza calitatea prea mult. Dar mansonul, piesele in miscare in general, si teava trebuie sa fie din materiale de calitate, respectiv otel si prelucrate prin procedee care ca nu il decaleasca, si nicidecum turnate.

Cel putin asa gandesc eu. Nu sunt vreun inginer, daca vreti nu ma luati in seama...
tevez

Post by tevez »

aurorauno wrote:
tevez wrote:Pe de altă parte, Glock, Sig sau H&K fac arme cu părţi din polimer foarte bune, deşi nu-s 100% "metal"
Ai uitat S&W :P :P
:D Smith&Wesson M&P Compact de exemplu. G.P., Fort, etc. Chiar şi Stalkerul 917 din topic, el fiind inspirat din Glock.
tiger

Post by tiger »

Dintr-un punct de vedere supararea lui ginno e justificata.
Mai e putin si forumul acesta se va numi Fort International :lol: .
Acum gata cu gluma, categoric eu nu contest superioritatea Fort-urilor, dar si aproduselor de la Gp, si nu in ultimul rand CZ cu toate ca ma scoate din sarite gaura aceea,(estetic vorbind), dar marea problema este ca desi numai in oferta Arrow sunt vreo 10 alte produse nimeni nu vorbeste despre ele, de bine sau rau, nu conteaza, dar poate ca nu este doar un fapt facut cu buna stiinta, probabil ca aceste produse sunt deja perimate si lumea s-a saturat de ele.
Totusi marea problema a acestor jucarii de otel(eu nu prea le pot numi arme, doar luminatii nostrii politicieni, sfatuiti de si mai luminatii nostrii politisti. spp-pisti, sri-isti, etc ce or mai fi ei, le numesc pompos si la misto zic eu, "Arme de autoaparare") este ca sunt prea SCUMPE.
Nefiresc de scumpe. :twisted:
tevez

Post by tevez »

tiger wrote:Nefiresc de scumpe. :twisted:
E drept, sunt scumpe. Tocmai de asta există Streamerul şi Stalkerul acum la Arrow care au un preţ foarte bun.
Însă în oferta Arrow, de la Streamer şi Stalker până la Forturi, există vreo 4 produse care mie îmi par inutile.
Zamak, unele fac acelaşi lucru ca şi cele de la Atak, altele chiar mai slabe, dar cu preţ aproape de Fort. De
asta se vb. numai despre Fort, respectiv Streamer, pt. că RG şi PP, altădată cele mai ok variante, sau P99,
P50 şi P22 pur şi simplu nu mai merită cumpărate.
Pentru cineva care cumpără un pistol cu bilă de cauciuc, variantele principale sunt două: un "zamak" la un
preţ de circa 500-600 de lei sau o armă din oţel care începe de la vreo 15-17 milioane.
Dacă pistolul Stalker 917 va fi din oţel şi polimer, eu cred că se va vinde extraordinar de bine dar să-l vedem
şi să vedem şi preţul. :D
Ginno

Post by Ginno »

Eu zic asa...
Sa se vb despre arma care s-a deschis topicul... nu conteaza cum e ea. Poate cineva se intereseaza de acea arma ca-i place forma nu si calitatile.
Nu trebuie sa vb de alte arme care fac parte din alta categorie...
Pe forum la Dacia (dau un ex. nu stiu daca chiar e asa) nu o sa vezi ca deschide cineva un topic cu Logan si se vb de Ferrari sau Lamborghini.

Eu zic ca asa ar fi normal, sa dechidem un post cu Stalker 917 si sa-i lasam pe fani si pe posesori sa vb, nu sa sarim la un alt capitol
Image
Bruteforce

Post by Bruteforce »

La prima vedere arata bine arma, totusi doua lucruri nu imi plac la ea.
Unul ar fii sistemul acela de siguranta de la garda tragaciului, iar al doilea lucru este piesa aceea de plastic colorata cu rosu (nu stiu ce este) care iese din crosa pistolului. In rest prezentarea video este super haioasa.
Ar fii interesant sa vedem ce teava are ....probabail ca e un factor important la aceasta arma. Alt factor important ar fii pretul.
Форт 12РМ ,45-калибра
tevez

Post by tevez »

Piesa aia roşie e siguranţa, inspirată de la Colt 1911, dacă arma nu e ţinută ferm în mână, nu trage. Sistemul e ok,
în cazul de faţă e cam...kitsch dar asta e. Ţeava pare din oţel, dar cu manşonul am dubii, turcii au "antecedente"
cu zamakul căptuşit cu fier, cât să-l atragă magnetul. :P
mariand68

Post by mariand68 »

tevez wrote:Ţeava pare din oţel, dar cu manşonul am dubii, turcii au "antecedente" cu zamakul căptuşit cu fier, cât să-l atragă magnetul. :P
Adica turcii umbla cu cioara vopsita :lol:
tiger

Post by tiger »

mariand68 wrote:
tevez wrote:Ţeava pare din oţel, dar cu manşonul am dubii, turcii au "antecedente" cu zamakul căptuşit cu fier, cât să-l atragă magnetul. :P
Adica turcii umbla cu cioara vopsita :lol:
Nu, chiar nu umbla cu cioara vopsita, pe sait-ul lor spune clar si la Zoraki 914(Streamer), si la 906 ca slide-ul e aliaj de zinc ranforsat cu otel.
http://atakarms.com/en/Urunler.aspx?id=8
tevez

Post by tevez »

Foarte ok prezentarea de la 906 şi 914: "Steel-reinforced zinc alloy mechanism (slide)", exact ce ziceam mai sus.
La banii lor, nici nu prea ai cum să ceri "oţel integral", plus faptul că cine a cumpărat Streamer sau Stalkerul 906
aici pe forum nu s-a plâns de ele... Ideea e să vedem dacă aces 917 va fi tot aşa sau va avea manşonul din oţel,
fără să fie turnat din zamak. Pe site nu scrie şi până nu-l vedem, nu putem spune, pentru că poate să difere
varianta blank de cea pe bilă...
one

Post by one »

Atak Arms produce Stalker-ul 917 in varianta .45 rubber sub numele de Phantom pentru Target Technologies LLC.
Attachments
phantom_2.jpg
phantom_2.jpg (76.08 KiB) Viewed 7256 times
phantom_1.jpg
phantom_1.jpg (74.69 KiB) Viewed 7256 times
Target_Technologies_News.jpg
Target_Technologies_News.jpg (22.47 KiB) Viewed 7260 times
Streamer 2014 Titan
Post Reply