sith wrote:
corect comentariu, acum au mai aparut si revolvere full otel, pe 9mm rubber, teava lisa, capacitate 6 cartuse, destul de precise.
poti trage destul de precis la 10-20m si pe rubber cu munitie akbs, fort,snail, munitii destul de puternice. ozkursan precisa in 10 m dar slaba ca putere
Aşa este. Cum spuneam şi pe celelalte forumuri:
...Le-am văzut şi eu. Sunt fan revolvere, fiind primele din oţel pe care le-am văzut, m-au încântat.
Inoxul nebrunat, necromat, ne...nimic e foarte fain, mie cel puţin îmi place, nici brunajul nu e
rău dar finisajele nu mi se par chiar aşa fine. Am uitat cum se numeşte firma, sunt sub GP ca şi
finisare, deşi compar revolvere cu pistoale. Pe de altă parte, GP pe glonţ arată super, trăgaciul
de la unul dintre model, am uitat cum îi zice, este de excepţie.
Aştept să văd şi cum vor fi cele în cal. .45 şi acest .45 long despre care se vorbeşte şi, mai ales,
preţurile. Dacă preţul va fi între zamak şi semiautomat din oţel (aici pun un T910 sau un Fort 17),
ar fi interesant.
Oricum, e o nişă neexploatată, revolver neletal din oţel. Nu ştiu să existe în Ro, iar cei de la Fort
întârzie cu Nagantul, care Nagant ar avea garantat cumpărători din rândul reenactorilor, părerea
mea.
Una peste alta, după ce le voi vedea "la lucru", aş recomanda aşa ceva celor cărora le plac revolverele
dar cu menţiunea că, după ce apar normele, ar merge un revolver...pe glonţ.

Nefiind nici excesiv de atent la detalii, dar nici total dezinteresat de aspectul armei, pot spune că
singura chestie care m-a deranjat la aceste revolvere e că ţeava internă, cu 2 margini drepte la exterior,
probabil pentru a putea fi mai uşor introdusă, este cam inestetică, partea dreaptă nefiind nici verticală,
nici orizontală....nu ştiu dacă se vede din poză sau dacă se înţelege ce vreau să spun.
Ideea e că merită văzute. Mi-ar plăcea cel cu ţeava lungă, nebrunat, pentru tras la ţintă.