Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

radu.b

Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014

Post by radu.b »

vise wrote:Streamer 2014! Se minte de catre firma... E vrajeala ca are teava de otel.
Buna ziua.
Stiti dumneavoastra sigur? Ati desfacut unul si l-ati incercat?
Cu respect.
adycop86

Post by adycop86 »

salut vreau si eu o parere:
-ce ati alege intre streamer 2014 ,rohm rg88 si walther?cum vi se pare streamer-ul? sau ce ati recomanda ?din cate am citit pe forum parerile sunt impartite,am vazut si de fort ca e cel mai bun dar la vremurile de azi e putin scump :roll:
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

adycop86 wrote:salut vreau si eu o parere:
-ce ati alege intre streamer 2014 ,rohm rg88 si walther?cum vi se pare streamer-ul? sau ce ati recomanda ?din cate am citit pe forum parerile sunt impartite,am vazut si de fort ca e cel mai bun dar la vremurile de azi e putin scump :roll:
Rohm RG88 ! Este zingurul "zamac" a carui camera a cartusului suporta munitii al caror proiectil inregistreaza energie cinetica initiala de peste 100 joules.
Daca ii schimbi teava interioara din aliaj cu una din otel o sa te doara la basca. Plus ca are si un pret bun.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
aurorauno

Post by aurorauno »

Streamerul are din fabricatie teava din otel,nu mai trebuiesc bani pentru modificat,rusii trag cu el cu munitie AKBS,una dintre cele mai puternice
plus un incarcator net superior decat rohm!Iar pretul ,super! Parerea mea...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
tevez

Post by tevez »

aurorauno wrote:Streamerul are din fabricatie teava din otel,nu mai trebuiesc bani pentru modificat,rusii trag cu el cu munitie AKBS,una dintre cele mai puternice
plus un incarcator net superior decat rohm!Iar pretul ,super! Parerea mea...
Şi eu cred că tot Streamer aş lua, are "ascendent" bun, mă refer la Zoraki, o armă pe gaze excelentă la banii ei.
RG cu ţeava schimbată ajunge la banii de PP probabil şi până acum n-am prea văzut Walther PP crăpate, RG-uri
în schimb...Plus că e aiurea ca primul lucru pe care-l faci când iei un produs să-i faci tunning.
Este un RG cu ţeavă de oţel de vânzare la secţiunea Butique la un preţ fff bun. :wink:
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Intradevar AKBS a dat valori foarte mari pe cronograf ( toate peste 100 j cu RG ) insa calitatea bilei lasa de dorit si afecteaza foarte mult precizia. Au fost bile care au avut abateri si de 40 cm fata de punctul ochit. Plus ca inca nu se gaseste la vanzare in RO.
Nu am tras niciodata cu Streamer, doar l-am studiat si nu mi-a placut teava care este foarte larga dupa cele 3 sicane ( 10 mm ). Nu stiu ce precizie poti avea cu tulnicul ala. Poate dupa ce il vedem la treaba in poligon imi schimb parerea, nu stiu.
Pana una alta, doar din ce cunosc, combinatia RG88 ( asa cum l-am descris mai sus ) si munitie Waddie este ideala pentru un cumparator cu posibilitati financiare limitate.
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote:...
Şi eu cred că tot Streamer aş lua, .........
La cat esti de ticalos mai mult nici nu meriti :mrgreen: :P :lol: :lol: :mrgreen:
Image
“feci sed iure feci"

adycop86

Post by adycop86 »

MULTUMESC pentru raspunsuri pana acum ,mai astept pareri :D ,din cauza asa zisei crize care se simte in buzunare destul de bine :( nu imi pot lua unul pe glont,ma limitez momentan la unul pe bila,dar cu timpul sper ca o sa se redreseze economia si atunci sa il schimb :D
tevez

Post by tevez »

Atunci va fi discuţia mult mai interesată, când vei lua o armă letală. 8) Nişte impresii după ce-l cumperi, indiferent ce-ai alege,
mai ales dacă va fi Streamer, unii oameni "e" curioşi. Spor la cumpărături. :)
adycop86

Post by adycop86 »

sincer cam streamer ar fi optiunea mea,inca sunt in dubiu,am vazut si acel rohm pe forum cu teava de otel,referitor la cel letal daca as dispune de fonduri suficiente nu as mai sta pe ganduri :D si ar fi letal nu cu bila sau gaz,dar mai astept sa vedem ce se mai alege de tara asta :? ca poate trebuie sa imi schimb mai repede decat cred optiunea in privinta celui letal
dcrist

Post by dcrist »

adycop86 wrote:........dar mai astept sa vedem ce se mai alege de tara asta :? ca poate trebuie sa imi schimb mai repede decat cred optiunea in privinta celui letal
trebuia sa fie schimbata de alaltaieri si deja depusa cererea pt letala :wink: Parerea mea :twisted:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
adycop86

Post by adycop86 »

daca are dreptate vanga si nostradamus imi iau gratis de pe strada peste o luna cand incepe al 3 razboi mondial + cele din dotare :lol:
dcrist

Post by dcrist »

Cu tot respectul, atunci e cazul de M134 :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
dica.G

Post by dica.G »

Buna seara.
Revin cu detalii despre Streamer.
Teava destul de larga (10,... mm),
Image
sicana la iesirea din camera cartusului.
Image Image
Teava (din otel se pare), este introdusa prin presare cred sau prinsa in forma de turnare a aliajului neferos iar partea din fata a corpului, ceva bavuri( când l-am cumparat am ales din cateva, asta avea cel mai putine bavuri, neatentie la turnare, cred).
Image
Neingrijit si in alte parti, o sa postez o fotografie cu zgarieturile de pe incarcator.
Image Image
Uitam. Dupa circa 30 de focuri , a sarit pelicula ce acopera cocosul. ( sa nu fiu inteles gresit: in cocos este o insertie de otel care nu are absolut nimic)...
Image
In rest, repet, MULTUMIT la cati bani am dat pe el, in raport cu ce face ( vo' 10 min mi-a tiuit urechea dupa o serie de 4 Wadie).
Precizia?
Il testez week end-ul acesta. Revin cu amanunte.
Scuze pentru calitatea imaginilor, captura cu o camera digitala de amator...
O seara buna.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
Post Reply