Munitie Snail 9mm

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

gunsmith

Re: Munitie Snail 9mm

Post by gunsmith »

Safe&Sound wrote:
d-rive wrote:"In alta ordine de idei munitia Snail ajunge la sfarsitul saptamanii acesteia. Sigur. Probabil la mijlocul saptamanii viitoare v-a fi prezenta in toate magazinele Arrow si la distribuitorii nostri."
Semnat. radu.b

Sa nu "ma incred" in cuvintele astea? :P
E posibil ca nu de la aceeasi persoana dar de la departamentul de vanzari al acestei firme auzim formulari similare de prea multa vreme pentru ca sa iti mai poata recomanda cineva incredere. Ultima informatie (nu de la Arrow) despre acest subiect ar fi ca cele 30.000 de bucati de SNAIL-uri cu bila de cauciuc comandate de Arrow sunt pregatite de livrare, asadar e destul de plauzibil ca intr-un viitor apropiat sa se gaseasca in rafturi la vanzare.

Norocul unora dintre noi e ca pentru ultima intalnire la poligon am gasit prieteni care nu ne-au dezamagit niciodata si de la care ne-am procurat munitii excelente cum ar fi cea de la LIBRA dedicata CZ-ului 83.
Cum s-a comportat munitia de la pritenii nedezamagitori, astept un semnal :lol:
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

gunsmith wrote:
Safe&Sound wrote:
d-rive wrote:"In alta ordine de idei munitia Snail ajunge la sfarsitul saptamanii acesteia. Sigur. Probabil la mijlocul saptamanii viitoare v-a fi prezenta in toate magazinele Arrow si la distribuitorii nostri."
Semnat. radu.b

Sa nu "ma incred" in cuvintele astea? :P
E posibil ca nu de la aceeasi persoana dar de la departamentul de vanzari al acestei firme auzim formulari similare de prea multa vreme pentru ca sa iti mai poata recomanda cineva incredere. Ultima informatie (nu de la Arrow) despre acest subiect ar fi ca cele 30.000 de bucati de SNAIL-uri cu bila de cauciuc comandate de Arrow sunt pregatite de livrare, asadar e destul de plauzibil ca intr-un viitor apropiat sa se gaseasca in rafturi la vanzare.

Norocul unora dintre noi e ca pentru ultima intalnire la poligon am gasit prieteni care nu ne-au dezamagit niciodata si de la care ne-am procurat munitii excelente cum ar fi cea de la LIBRA dedicata CZ-ului 83.
Cum s-a comportat munitia de la pritenii nedezamagitori, astept un semnal :lol:
S-a comportat excelent, e constanta ca putere si e destul de constanta ca precizie, pacat ca nu v-au adus baietii cand v-au vizitat rezultatele de la chronograf.
Multumim frumos!
haiosu

Post by haiosu »

@Safe&Sound:sincer?!? rusinica noua... am uitat...
remediem noi cumva :wink:
stii cand m-am prins?!? azi la uti, cand am "barfit" cu dl Tanase tocmai de "d'astea" si de dl Dan...
si mai la toamna/iarna cred ca ne retragem catre poligoanele acoperite :wink:
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

haiosu wrote:@Safe&Sound:sincer?!? rusinica noua... am uitat...
stii cand m-am prins?!? azi la uti, cand am "barfit" cu dl Tanase tocmai de "d'astea" si de dl Dan...
Chestiunea-i rezolvabila, i le trimitem pe mail.
Povestea cu poligonul acoperit, daca e acelasi la care ma gandesc eu, ar fi super tare!
niko77

Post by niko77 »

Buna ziua.Cand apare munitia 9mm Snail in magazin va rog sa postati un anunt.Cel mai aproape oras de mine este
Cluj Napoca.De sunat am tot sunat dar prin telefon nu prea m-am putut intelege cu nenea ala de la magazin.
Multumesc anticipat.
d-rive

Post by d-rive »

Munitia Snail 9mm trebuia sa apara vinerea trecuta si cel tarziu la mijlocul acestei saptamani, adica azi, sa fie la toate magazinele din tara.

Dar cred ca a fost neascultatoare si umbla hai-hui aiurea si ne lasa pe noi cu buza umflata. Obraznica rau munitia asta :lol:
CZ83 Rubber
haiosu

Post by haiosu »

Safe&Sound wrote:
haiosu wrote:@Safe&Sound:sincer?!? rusinica noua... am uitat...
Chestiunea-i rezolvabila, i le trimitem pe mail.
Povestea cu poligonul acoperit, daca e acelasi la care ma gandesc eu, ar fi super tare!
nu rezolvabila, ci rezolvata. 8)

nu acelasi ci aceleasi, ca ele e doua, aproximativ in aceeasi locatie, doar ca urmatorul va fi mai lung, si merge tras si cu umc-ul :twisted:
haiosu

Post by haiosu »

d-rive wrote:Munitia Snail 9mm trebuia sa apara vinerea trecuta si cel tarziu la mijlocul acestei saptamani, adica azi, sa fie la toate magazinele din tara.

Dar cred ca a fost neascultatoare si umbla hai-hui aiurea si ne lasa pe noi cu buza umflata. Obraznica rau munitia asta :lol:
nu stiu pe unde imbla, sau cat de hai-hui, da stiu pe multi care o asteapta :D
d-rive

Post by d-rive »

Hehe, s-a facut o luna si au trecut si alea doua saptamani, au mai trecut inca doua saptamani, a trecut si saptamana trecuta, a trecut si saptamana asta... cred ca transportul este efectuat cu o masina de la firma de transport "Tzestoasa SERELE" :lol:

Bune erau flintele alea cu praf de pusca si pietricele. Indesai acolo, dadeai cu cremenea si cadea dusmanu :lol:
CZ83 Rubber
Rudy

Post by Rudy »

d-rive wrote:Hehe, s-a facut o luna si au trecut si alea doua saptamani, au mai trecut...
Acum imi explic de ce la ştirile de la ora 17, nu mai zic ăia nimic. :lol:
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
d-rive

Post by d-rive »

Domnu Radu, pe unde a ajuns tzestoasa de cara munitia de 9mm?
In doua saptamani asa ajunge? Sau la sfarsitul saptamanii asteia si la mijlocul saptamanii viitoare e in magazinele din toata tara?

Imi cer scuze in fata tuturor dar nu am putut sa ma abtin :lol:
CZ83 Rubber
dennis

Post by dennis »

Hai sa nu ne mai stresam eu unul m.am obisnuit cu ideea ca e o frumoasa amintire ..(SNAIL)ce dragut,ce poezie... :lol: O sa apara sunt convins de asta si cred ca domnul radu o sa ne si anunte ...a sosit,veniti si luati.o pe toata. Rabdare tovarasi,rabdare.Sunt curios totusi cu ce naiba munitie s.o impusca astia prin intersectii mai precis Craiova azi ultima noutate in materie de ,,pistolari,, :?: :lol:
d-rive

Post by d-rive »

Nu stiu cum o fi dar eu am prins care e tactica.
Sa nu fie probleme in perioada de garantie, nu se esista munitie si asa nu se strica chistolul :P

Domnul Radu zice ca e pe drum munitia. Speram sa ajunga mai repede.
CZ83 Rubber
slim_daddy40

Post by slim_daddy40 »

d-rive wrote:Nu stiu cum o fi dar eu am prins care e tactica.
Sa nu fie probleme in perioada de garantie, nu se esista munitie si asa nu se strica chistolul :P

Domnul Radu zice ca e pe drum munitia. Speram sa ajunga mai repede.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
d-rive

Post by d-rive »

Tot astept momentul ala sa apara cineva din conclav si sa spuna: ABEMUS MUNITIA 9MM SNAIL!!! Da Doamne :lol:
CZ83 Rubber
Post Reply