Rainman wrote:Salut. Ca sa nu deschid un topic nou, intreb aici: stie cineva care este programul magazinelor Arrow din Bucuresti? Pe site nu am gasiti informatia, din pacate... Sau nu am vazut-o eu!
Multumesc.
Buna ziua.
Aveti dreptate nu este scris programul imi cer scuze.
Toate magazinele au program 10-18 de luni pana vineri si sambata de la 9-13 doar magazinul de de Duca si cel de pe Mihai Bravu. Cel de pe Mosilor sambata este inchis.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Rainman wrote:Salut. Ca sa nu deschid un topic nou, intreb aici: stie cineva care este programul magazinelor Arrow din Bucuresti? Pe site nu am gasiti informatia, din pacate... Sau nu am vazut-o eu!
Multumesc.
Buna ziua.
Toate magazinele au program 10-18 de luni pana vineri si sambata de la 9-13 doar magazinul de de Duca si cel de pe Mihai Bravu. Cel de pe Mosilor sambata este inchis.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Multumesc pentru raspuns.
Am ajuns la maazinul de pe str Gh. Duca sambata, din pacate abia la 15:30... As fi vrut sa vad oferta din magazin dar cred ca o sa ma trezesc mai devreme sambata viitoare.
Multumesc.
Buna ziua.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
ideal ar fi fost ca si cel de pe mosilor sa fie deschis sambata; fiind in centru era accesibil clientilor care locuiesc in orice zona or celelalte doua fiind dispuse unul in nord-vest iar celalalt in nord est sunt cam departisor pentru cei ce locuiesc opus diametral
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
As mai avea o intrebare, poate stiti voi...
Adresa din buletin este de provincie, chiar daca stau in Bucuresti. In momentul in care doresc sa merg la politie sa solicit autorizatie pt un pistol cu bila de cauciuc pot sa ma duc la politia din Bucuresti sau trebuie neaparat sa ajung la politia judetului in care am adresa din buletin? Nu de alta, dar n-as mai bate 200km daca nu este neaparat necesar.
Se va modifica ceva in site-ul Arrow la sectiunile "arme", "arcuri si arme cu aer comprimat" si "arme autoaparare"? Ca nu mai apare nicio informatie despre arme acolo...