oferta si preturi....

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

radu.b

Post by radu.b »

Rainman wrote:Salut. Ca sa nu deschid un topic nou, intreb aici: stie cineva care este programul magazinelor Arrow din Bucuresti? Pe site nu am gasiti informatia, din pacate... Sau nu am vazut-o eu!
Multumesc.
Buna ziua.
Aveti dreptate nu este scris programul imi cer scuze.
Toate magazinele au program 10-18 de luni pana vineri si sambata de la 9-13 doar magazinul de de Duca si cel de pe Mihai Bravu. Cel de pe Mosilor sambata este inchis.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Rainman

Post by Rainman »

radu.b wrote:
Rainman wrote:Salut. Ca sa nu deschid un topic nou, intreb aici: stie cineva care este programul magazinelor Arrow din Bucuresti? Pe site nu am gasiti informatia, din pacate... Sau nu am vazut-o eu!
Multumesc.
Buna ziua.
Toate magazinele au program 10-18 de luni pana vineri si sambata de la 9-13 doar magazinul de de Duca si cel de pe Mihai Bravu. Cel de pe Mosilor sambata este inchis.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Multumesc pentru raspuns.
Am ajuns la maazinul de pe str Gh. Duca sambata, din pacate abia la 15:30... As fi vrut sa vad oferta din magazin dar cred ca o sa ma trezesc mai devreme sambata viitoare. :)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

radu.b wrote:
Multumesc.
Buna ziua.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
ideal ar fi fost ca si cel de pe mosilor sa fie deschis sambata; fiind in centru era accesibil clientilor care locuiesc in orice zona or celelalte doua fiind dispuse unul in nord-vest iar celalalt in nord est sunt cam departisor pentru cei ce locuiesc opus diametral
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Rainman

Post by Rainman »

As mai avea o intrebare, poate stiti voi...
Adresa din buletin este de provincie, chiar daca stau in Bucuresti. In momentul in care doresc sa merg la politie sa solicit autorizatie pt un pistol cu bila de cauciuc pot sa ma duc la politia din Bucuresti sau trebuie neaparat sa ajung la politia judetului in care am adresa din buletin? Nu de alta, dar n-as mai bate 200km daca nu este neaparat necesar. :wink:
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

Eliberarea autorizatiei se face numai de catre politia in a carei jurisdictie se afla domiciliul solicitantului.

Cu stima,

Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Rainman

Post by Rainman »

Multumesc pentru raspuns, Cata.

Deci trebuie sa-mi iau concediu... ceea ce pana la urma nu e chiar rau :D
Rainman

Post by Rainman »

Se va modifica ceva in site-ul Arrow la sectiunile "arme", "arcuri si arme cu aer comprimat" si "arme autoaparare"? Ca nu mai apare nicio informatie despre arme acolo... :roll:
Post Reply